Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، اسکندر زند پیش از ظهر شنبه در کارگاه آموزشی بین‌المللی توریسم روستایی که در آموزشگاه عالی امام خمینی (ره) فردیس برگزار شد، با بیان اینکه این کارگاه با همکاری سازمان ملی بهره‌وری و به‌منظور توجه بیشتر به روستاها برگزارشده است، اظهار کرد: در این کارگاه نمایندگان بیش از ۱۷ کشور شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی با اشاره به مهاجرت‌های روستاییان به شهرها، عنوان کرد: در نظر داریم با انجام فعالیت‌های مناسب در راستای کاهش مهاجرت از روستاها به شهرها اقدام کنیم تا گردشگری به روستاها افزایش یابد.

وی با بیان اینکه اگر جاذبه‌های گردشگری روستاها افزایش یابد موجب افزایش اشتغال در روستاها و کاهش مهاجرت روستاییان می‌شود، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در برجسته کردن جاذبه‌های گردشگری روستاها، این مهم موردتوجه و استقبال ایرانیان قرارگرفته است به همین منظور در نظر داریم در راستای افزایش جاذبه‌های روستایی اقدام کنیم.

معاون وزیر کشاورزی هدف اصلی از این اقدامات را توریسم روستایی اعلام کرد و گفت: اگر بتوانیم جاذبه‌های روستایی را در کشور برجسته کنیم، قطعاً این مهم برای توریست‌هایی که به کشور سفر می‌کنند جالب‌توجه می‌شود.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ جمعیت کشور را روستاییان تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مشکل اصلی مهاجرت است و باید در این خصوص اقدامات مهمی انجام دهیم و در عرصه‌های مختلف در روستاها جذابیت ایجاد کنیم تا مانند دیگر کشورهای دنیا دارای روستاهایی با جمعیت خوب و جاذبه باشیم.

زند با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی به‌صورت مستقیم در حوزه توریسم روستایی فعالیت نمی‌کند، تأکید کرد: این وزارت اقدامات خود را با کمک کشاورزان انجام می‌دهد زیرا بیش از ۵۰ درصد ساکنین روستاها کشاورز هستند.

وی فرهنگ‌سازی درزمینهٔ اعطا تسهیلات به روستاییان را مهم اعلام کرد و گفت: علاوه بر اینکه برخی از ساکنین روستاها به کشاورزی مشغول هستند، زنان روستایی دارای صنایع‌دستی ازجمله فرش‌بافی، ریسندگی و غیره هستند که این خود می‌تواند موجب ایجاد یکی از جاذبه‌های گردشگری روستاها باشد.

به گفته معاون وزیر کشاورزی اعطای تسهیلات بانکی به روستاییان می‌تواند علاوه بر جلوگیری از مهاجرت موجب رونق گرفتن روستاها و افزایش جاذبه‌های گردشگری شود.

true برچسب ها : اسکندر زند بیمه روستاییان و عشایر وزارت کشاورزی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، کارگاه آموزشی مدیریت بحران با موضوع:«آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا» با حضور مدیر و کارکنان جهاد کشاورزی، دهیاران و کارشناسان شرکتهای خدمات مشاوره ای فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان میاندوآب و با مشارکت کارشناسان شبکه دامپزشکی و بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

در این دوره آموزشی مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با بیماری هاری در راستای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت جامعه، هاری را یکی از مهلک‌ترین بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان دانست.
رضا مقدم با قدردانی از تعامل سازنده و مشارکت دهیاری ها، کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری، بر ضرورت واکسینه کردن سگهای دارای صاحب و نگهبان گله در سطح روستاها تاکید کرد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی علائم بیماری هاری در حیوانات و انسان، نحوه سرایت و انتقال بیماری، راه های پیشگیری و کنترل بیماری، انجام اقدامات لازم و مراقبت‌های بهداشتی از فردی که توسط حیوان هار دچار گاز گرفتگی شده است، تشریح شد.

در ادامه کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب به بیان مطالبی درخصوص علائم بیماری وبا، راه های انتقال، پیشگیری و درمان این بیماری پرداخت.

دیگر خبرها

  • اولین نمایشگاه بین‌المللی جاذبه‌های تحصیل در ایران ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد