Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت روس جئولوجیا گفت، این شرکت دولتی روسیه در حال مذاکره با شرکت های زاروبژنفت، گازپروم نفت و لوک اویل در مورد اجرای مشترک پروژه های نفتی در ایران است.

مدیر شرکت روس جئولوجیا گفت، این شرکت دولتی روسیه در حال مذاکره با شرکت های زاروبژنفت، گازپروم نفت و لوک اویل در مورد اجرای مشترک پروژه های نفتی در ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری تاس، رومن پانوف، مدیر شرکت روس جئولوجیا گفت، این شرکت دولتی روسیه در حال مذاکره با شرکت های زاروبژنفت، گازپروم نفت و لوک اویل در مورد اجرای مشترک پروژه های نفتی در ایران است. وی افزود، میزان کل سرمایه گذاری ها ۱.۵ میلیارد دلار برآورد شده است.

وی افزود: «البته، ما در حال مذاکره هستیم، این خط مشی امکان پذیر است. شرکت های بزرگ قبلا مشارکت خود در پروژه های مشترک در ایران را اعلام کرده اند. بر این اساس، ما می توانیم در خصوص اکتشافات زمین شناسی و عملیات خدمات با همکاری هم عمل کنیم و اکنون وارد این روند شده ایم.»

وی در پاسخ به سوال که کدام شرکت ها در این مذاکرات حضور دارند گفت، این مذاکرات مربوط به «همه شرکت هایی است که نسبت به حضور در ایران ابراز علاقمندی کرده اند» و همچنین شرکت هایی که هم اکنون با ایران همکاری می کنند.

وی در مورد نام این شرکت ها گفت: «این شرکت ها شامل زاروبژنفت، گازپروم نفت و لوک اویل هستند.»

به گفته مدیرعامل شرکت روس جئولوجیا، پروژه هایی که قرار است توسط شرکت روس جئولوجیا در ایران اجرا شوند قبلا مشخص شده اند.

وی افزود: «تا این لحظه طرف ها در حال توافق بر سر شرایط تامین مالی هستند.» پانوف ادامه داد، سال گذشته شرکت ما یک برنامه بلندپاروازانه «اکتشافات زمین شناسی به ارزش مجموعا ۱.۵ میلیارد دلار به امضا رساند.» این طرح برای اجرای برنامه مذکور است که شامل تحقیقات لرزه نگاری ساحلی و فراساحلی، عملیات حوزه های ترانزیتی و حفر چاه در طی ۵ تا ۷ سال است.

شرکت ملی نفت ایران در ماه مارس یادداشت تفاهمی با شرکت روس جئولوجیا منعقد کرده است. در ماه ژوئن پانوف گفته بود، حوزه های خاص عملیات در ایران به موجب موافقتنامه امضا شده، تا پایان امسال تعریف خواهد شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۹۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی گریوانی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و مجری طرح پژوهشی کاوشگر خلیج فارس در نشست خبری که به مناسبت روز ملی خلیج فارس در این پژوهشگاه برگزار شد با اشاره به آخرین ماموریت کشتی اقیانوس پیما گفت: تاکنون عمق ۷۰۰ متری در دریای خزر مورد مطالعه قرار گرفته بود.

وی با بیان اینکه برای این منظور لازم بود از دستگاهی بهره ببریم که قیمت بالایی داشت و تهیه آن از کشورهای خارجی دشوار بود، گفت:از این رو اقدام به ساخت تجهیزی کردیم که توسط محققان پژوهشگاه به نتیجه رسید و عمیق ترین ماموریت بین 2هزارو 500 تا 3 هزار متری با موفقیت انجام شد.

گریوانی با بیان اینکه این دستگاه با پنج درصد هزینه‌ نمونه وارداتی ساخته شد، گفت: با استفاده از این دستگاه در عمیق‌ترین عمق در ۶۵ مایلی ساحل ایران حفاری انجام شد. از جاسک حدود ۶۵ مایل به سمت عمان بخش عمیق حفاری کردیم.

وی افزود: بیش از ۵۰ نقطه از عمق‌های ۵۰۰، ۶۰۰ متر شروع کردیم و در عمیق‌ترین عمق ۲۱۲۳ متر حفاری انجام دادیم. نمونه‌های گرفته شده  در آزمایشگاه‌های شیمی، زمین شناسی و ... در حال مطالعه است.

وی گفت: کار دیگری که در قالب این مطالعه انجام شد و از جنبه‌های علمی و حتی دفاعی با ارزش است مشخصات ستون آب است که چه مشخصات فیزیکی و شیمیایی دارد. از مدل سازی‌های مختلف استفاده می‌شود، در تعیین چرخه‌های آب مدل تعیین کننده است. در دریای عمان لایه‌هایی از آب وجود دارد که از قطب جنوب در مقیاس جناحی می‌آیند و منابع باارزش غذایی همراه خود دارند.

گریوانی افزود: دریای عمان برای ما بکر است و در عمق‌های ۷۰۰، ۸۰۰ متر بررسی ستون آب داشتیم؟ در ۱۹۵۰ و تعداد زیادی نقطه اطلاعات با ارزشی را مانند، دما، شوری و ... جمع آوری کردیم که مانند مغزه‌ها از جنبه‌های مختلف روی آنها کار‌های تحقیقاتی انجام شده است.

وی درباره زمان استخراج داده‌ها گفت: داده‌ها وجود دارد و استفاده‌های اولیه می‌شود و این قابلیت وجود دارد تا سال‌ها از این داده‌ها در موضوعات مختلف استفاده شود. به طور مثال اگر پارسال در این محدوده دیتابرداری شده دو، سه سال بعد با یک تامین اعتبار دیتابرداری انجام شود و بررسی و مشاهده این تغییرات از لحاظ علمی باارزش است. 

وی گفت: مغزه گیری معمولا صحت سنجی است و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی را به صورت پیوسته از سطح آب تا پایین‌ترین نقطه‌ای که دستگاه‌ها می‌روند اندازه گیری می‌کنند بنابراین در این موضوع صحت سنجی موضوعیت ندارد. در دریای عمان کسی مغزه‌ای نگرفته که صحت سنجی شود، اما ممکن است نزدیک ساحل کسی چیزی گرفته باشد ولی در عمق دو هزار متری مغزه گیری مسبوق به سابقه نبوده که صحت سنجی شود.

وی درباره بازه زمانی مغزه گیری گفت: پروسه مقدمات عملیات مغزه گیری یک ماه طول کشید و قبل از تعطیلات عید شروع شد و تیم تحقیقاتی ما تعطیلات عید را شناور بودیم. از ۲۵ اسفند وارد شناور شدیم و ۱۸ فروردین کار را تمام کردیم.

وی علت انجام عملیات در این زمان را استفاده بهینه از شناور عنوان کرد و گفت: دریای عمان باد‌های موسمی دارد که پدیده مانسون را موجب می‌شود که این پدیده در اردیبهشت ماه شروع می‌شود و عملیات دریایی در آن زمان امکان پذیر نیست. برای اینکه به این شرایط برخورد نکنیم مجبور شدیم در تعطیلات نوروز بیس تایم داشته باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • فرانچسکو توتی: امیدوارم ده روسی برای مدت طولانی در رم بماند
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد