Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: مستندات علمی و استانداردی در مورد مضر بودن دکل‌ها وجود ندارد و به نظر می‌رسد باید وزارت ارتباطات، سازمان انرژی اتمی و غیره در مورد میزان خطر این دکل‌ها با مردم بیشتر صحبت کنند و مردم نیز باید مهارت‌های لازم برای مدیریت امواج را کسب کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه خبری تهران نیوز ؛ ناهید خداکرمی، عضو شورای شهرتهران با حضور در شهرداری ناحیه ۵ منطقه ۲ تهران، به شکایات مردم در خصوص نصب دکل مخابراتی در پشت بام این شهرداری پاسخ داد و با آن‌ها گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش شکایات مردمی زیادی از سوی اهالی کوچه های اطراف شهرداری ناحیه ۵ منطقه ۲ به کمیسیون سلامت شورای شهر در مورد نصب دکل مخابراتی یکی از اپراتورهای تلفن همراه واصل شد.

همین مساله باعث شد که نماینده شورای شهر تهران با حضور رییس سازمان ارتباطات شهر و همچنین شهردار ناحیه از این دکل مخابراتی مورد شکایت اهالی محله اکبری در منطقه آزادی بازدید به عمل آورده و پس از استماع شکایات اهالی، مسئولان سازمان ارتباطات شهر و همچنین شرکت ایرانسل توضیحات خود را در خصوص قانونی بودن نصب این دکل بیان کرد.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران، ری و تجریش با بیان این‌که بحث دکل‌های مخابراتی و باید و نبایدهای آن بارها در شورای شهر بررسی شده و همچنین مصوباتی را در خصوص نصب و الزامات آن داشته‌ایم، گفت: واقعیت این است که مستندات علمی و استانداردی در مورد مضر بودن این دکل‌ها وجود ندارد و به نظر می‌رسد باید وزارت ارتباطات، سازمان انرژی اتمی و … در مورد میزان خطر این دکل‌ها با مردم بیشتر صحبت کنند و مردم نیز باید مهارت‌های لازم برای مدیریت امواج را کسب کنند.

خداکرمی خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که علی‌رغم آنکه می‌دانیم دکل‌ها در تمام شهر پراکنده هستند و مجوز نصب نیز دارند به شما پاسخ بدهیم.

عضو شورای شهر با بیان اینکه به هر حال هم شورا، هم شهرداری، همه در یک مجموعه قرار می‌گیرند و همه می‌خواهند که آسایش و رفاه مردم ایجاد شود، گفت: مسلما ایجاد هر عارضه‌ای برای مردم ما را در معرض مشکلات قرار خواهد داد.

وی با اشاره به اینکه در این سال‌ها تهران فقط به فکر حل معضل ترافیک بوده افزود: همه شما می‌دانید در تمام این سال‌ها در تهران به اندازه کافی، اتوبان، خیابان، تونل و… ساخته شده، یعنی فقط برای ماشین‌ها کار کرده‌ایم، ولی برای مردم توجه کافی نداشته‌ایم، انقدر به فکر فرار از ترافیکی شده ایم که معلول مهاجرت‌های بی‌رویه است، فراموش کرده‌ایم که فرزندان ما، افراد خاص، سالمندان ما چه نیازی دارند. واقعیت این است که ما آرام آرام به سمت پیر شدن جمعیت می‌رویم و از حالا باید به فکر پیر شدن جمعیت باشیم.باید ببینیم آیا ۳۰ سال دیگر سالمندان ما می‌توانند در شهر تردد داشته باشند؟!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران

به گزارش مبلغ مستند«عشق و فلسفه»؛ پرتره‌ای درباره «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران است که پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه ساعت ۱۹:۰۰ روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.

این مستند، یازدهمین فیلم از مجموعه مستندهای «آئینه عمر» است که به کوشش گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما به تهیه کنندگی صدرا صدوقی و کارگردانی حسن علیزاده فرد از قاب این شبکه تلویزیونی پخش می‌شود.

حسن علیزاده فرد کارگردان این فیلم با اشاره به بخش هایی از زندگی نامه «مفتونی» گفت: دکتر نادیا مفتونی پژوهشگر فلسفه و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران است که به نمایشنامه‌نویسی و نقاشی نیز به صورت حرفه ای می پردازد. او با رتبه دانشیاری به تدریس در دانشکده الهیات و معارف اسلامی اشتغال دارد و از معدود چهره‌های فلسفه معاصر ایران است که با فلاسفه جهانی تعامل مستقیم دارد.

او اضافه کرد: «مفتونی» در جامعه فلسفی ایران بیشتر به دلیل احیای فلسفه هنر فارابی، تبیین فلسفه علم حکمای مسلمان و استخراج مباحثی جدید از حکمت اشراق شهاب الدین سهروردی شناخته می شود.او پژوهشگر ارشد (Senior Research Scholar) در دانشکده حقوق دانشگاه ییل (Yale) و از اعضای بُرد مشاوران فصلنامه تاریخ فلسفه دانشگاه ایلینوی نیز هست.

کارگردان فیلم مستند«عشق و فلسفه» درباره مهمترین بخش پژوهش های نادیا مفتونی، اظهار کرد: نادیا مفتونی بیشتر با تمرکز او بر آثار ابونصر فارابی و بازخوانی ابعاد مختلف دیدگاه‌های او شناخته می‌شود. آثار اولیه او به استخراج، تحلیل و تبیین فلسفه هنر فارابی می‌پردازد. بخشی از این مطالب ناظر به جایگاه هنرمندان در مدینه فاضله و نقش کلیدی آن‌ها در ساختار اجتماعیِ آن است. بخش دیگر که به نوعی نسبت هنر با قوای خیالی انسان است متمرکز بر تأثیرپذیری عموم مردم از خیال و در نتیجه تأثیرپذیری ایشان از آثار هنری است. تا پیش از «مفتونی» توجه به فلسفه هنر نزد فلاسفه مسلمان به گونه‌ای بود که بیشتر به نکاتی از ابن سینا و غزالی در این زمینه اشاره می‌شد و نگاه قابل توجهی به فارابی وجود نداشت، اما مقالات و کتاب‌های مفتونی باب جدیدی از مطالعات فلسفه هنر اسلامی را با توجه به فارابی گشود.

علیزاده در ادامه با اشاره به ساختار این فیلم مستند گفت: در مستند«عشق و فلسفه» ضمن بررسی شخصیت و سلوک علمی و فرهنگی دکتر نادیا مفتونی روایتی جذاب از نحوه ازدواج او با استاد حسین نوری (جانباز و هنرمند نقاش و کارگردان سینما و تئاتر) به تصویر کشیده است. به نظر من مخاطب با دیدن این فیلم از شوق فراوان این استاد دانشگاه برای تحصیل، تحقیق و تدریس در کنار مصائب و مشکلاتی که در زندگی شخصی،گریبانگیر او بوده است؛ شگفت زده خواهد شد.

کارگردان مستند «عشق و فلسفه» تأکید کرد: در این فیلم، تعدادی از استادان فلسفه، الهیات و علوم قرآنی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران درباره جایگاه علمی دکتر مفتونی در ایران و جهان تفکر سخن گفته اند که در کنار روایت مفتونی از زندگی علمی و فرهنگی خود، درون مایهِ پژوهشی این فیلم را غنی و پربار کرده است.

بر اساس این گزارش، عوامل این مستند ۴۰ دقیقه ای عبارتند از: مجری طرح: محراب محمدزاده، مشاور رسانه‌ای: سیده الهام کاظمی، تحقیق و پژوهش: محمد آسیابانی و سیامک صدیقی، تدوین: مینا سیفی، دستیار تدوین: کارن درآینده، صداگذاری و انتخاب موسیقی: عرفان حسن زاده، صدابرداران: مجید نجاتی، سینا الله وردی پور و علی کرامت منش، تصویربردار:‌ حسن علیزاده فرد، دستیاران تصویر: مبینا سلمانی، محمدحسین سلطانی، میلاد محمدزاده، دستیار کارگردان: علی محمد صادق و مدیر تولید: علی هیهاوند.

«آئینه عمر» کاری از گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما است که در قالب آن، زندگی، سلوک علمی و فرهنگی و میراث پژوهشی ۲۶ چهره نامدار حوزه علوم انسانی، فرهنگ و هنر ایران به تصویر کشیده شده است.

مجموعه مستند «آئینه عمر» پنجشنبه‌ها ساعت ۱۹:۰۰ پخش و جمعه‌ها ساعت ۱۲:۳۰ تکرار می شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899203

دیگر خبرها

  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی اعتباری ندارد
  • کنعانی: اتهامات آرژانتین علیه شهروندان ایرانی فاقد اعتبار است
  • ‌از بازگرداندن ۱۰۰ میلیارد اراضی کشاورزی تا دستگیری سارقان کابل‌های مخابراتی در فارس