Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس فراکسیون امید مجلس گفت: منصور غلامی فردی با کمترین سابقه مدیریتی برای وزارتخانه‌ای پرچالش است.

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری آنا، عبدالکریم حسین‌زاده در نشست علنی امروز(یکشنبه 7 آبان ماه) در جریان بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در مخالفت با این وزیر پیشنهادی، با بیان اینکه نمایندگان سوگند یاد کرده‌اند که در راستای منافع ملی و نظام، رفتاری عاقلانه داشته باشند، گفت: دو موضوع اساسی در رابطه با مخالفت با منصور غلامی وجود دارد، ابتدا اینکه؛ هنوز زمان زیادی از طرح بخشی از شاخص‌ها درباره شرایط بحرانی کشور توسط رئیس مجلس و سایر دوستان نمی‌گذرد لذا باید براساس این بحران‌ها، نوعی از انتخاب‌ها اعمال شود که بیشترین تاثیر را در تامین منافع ملی و نظام داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب فردی که کمترین سابقه مدیریتی برای وزراتخانه‌ای پرچالش

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیا انتخاب فردی که کمترین سابقه مدیریتی را داشته است آن هم در وزراتخانه‌ای که با بزرگترین چالش‌ها رو به رو است، می‌تواند تاثیر مثبت و به سزایی داشته باشد؟

دانشجویان، اساتید و عموم تشکل‌های دانشگاهی با غلامی مخالف هستند

وی نظر دانشجویان، اساتید و عموم تشکل‌های دانشگاهی را با انتخاب فعلی برای صدارت بر وزرات علوم مخالف دانست و افزود: آیا به نظر شما برای فردی با سابقه مدیرتی محدود، آن هم در راس وزارت علوم، عدم مشروعیت مدیریتی پیش نخواهند آمد؟، آیا شخصی که دانشگاهیان و اساتید برجسته از وی حرف‌شنویی نداشته و در میان آن‌ها مقبولیت ندارد می‌تواند موفق ظاهر شود و دانشگاه را به جایگاه واقعی خود برساند؟

حسین‌زاده با طرح این سوال که جایگاه وزارت علوم امروز در ساختارهای جهانی کجا است، اضافه کرد: نمایندگان محترم اگر شما در مدیریت اجرایی کشور مسئولیت داشتید آقای دکتر غلامی را برای چه پستی انتخاب می‌کردید؟ برخی از افراد فرمانداران خوبی هستند اما امکان اینکه استاندار بشوند را ندارند لذا باید در انتخاب‌ها و شرایط فعلی کشور حساس بود.

انتقاد حسین زاده از صحبت دائمی درباره شرایط بحرانی کشور و کوتاهی در انتخاب‌ها

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس با انتقاد از صحبت دائمی از شرایط بحرانی کشور و وضعیت نامطلوب خاورمیانه اما کوتاهی و بی‌دقتی در انتخاب‌ها، بیان کرد: متاسفانه افرادی برای مدیریت در پست‌های مختلف کشور انتخاب می‌شوند که نمی‌توانند خواسته‌های نظام، کشور و انقلاب را تامین کنند.

وی تاکید کرد: خدا را شاهد می‌گیرم مخالفت من از سر دلسوزی برای کشور و دانشگاه و دانشگاهیان است.

غلامی در دانشگاه بوعلی همدان نیز سابقه مدیرتی قابل توجهی نداشته است

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه شخصی که مدیریت دانشگاه همدان را برعهده داشته توان مدیریتی قابل توجهی نداشته است، اضافه کرد: مدیریت آقای غلامی در دانشگاه بوعلی همدان، نارضایتی دانشجویان را در پی داشته است لذا اکنون سوال این است، چنین فردی با قرار گرفتن در جایگاه وزارت خواهد توانست بحران‌های متعدد در حوزه دانشگاه را برطرف کند.

نایب رئیس فراکسیون امید مجلس همچنین در پایان درخواست کرد به‌منظور تامین خواسته‌های جامعه مدنی و مطالبات به‌حق مردمی که پای صندوق رای آمده‌اند به وزیر پیشنهادی علوم رای موافق داده نشود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد

«هاله غریط» سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا، در اعتراض به سیاست واشنگتن در قبال جنگ غزه، استعفای خود را اعلام کرد و این حداقل سومین استعفای این وزارتخانه به دلیل این موضوع است.   به گزارش ایسنا، وبگاه این وزارتخانه نوشت که هاله معاون مدیر مرکز رسانه‌های منطقه‌ای در دبی نیز بوده و حدود ۲ دهه پیش به عنوان یک مقام سیاسی و حقوقی به وزارت امور خارجه پیوسته است.   هاله در پلتفرم شبکه اجتماعی (لینکدین) نوشت: در آوریل ۲۰۲۴ پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در اعتراض به سیاست آمریکا در غزه استعفا دادم.   سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این استعفا در کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه گفت که این وزارتخانه کانال‌هایی برای تبادل نظر کارمندان خود در صورت توافق نداشتن با سیاست‌های دولت دارد.   استعفا‌های قبلی   حدود یک ماه قبل از آن، آنیل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش بول، مقام وزارت خارجه نیز اکتبر گذشته استعفا کرد.   طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا-آمریکایی فلسطینی الاصل- ژانویه گذشته از سمت خود استعفا کرد.   ایالات متحده به دلیل حمایت از رژیم اشغالگر به دلیل تجاوز مستمر به غزه که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی شده که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند مورد انتقاد فزاینده بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.   رویترز گفت که با افزایش تلفات جنگی، گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود دارد.   نوامبر گذشته، بیش از هزار نفر از مقامات آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، وابسته به وزارت خارجه، نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس فوری شدند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مورایس یک فصل دیگر قرارداد دارد/از شایعه تا واقعیت مذاکره با نویدکیا برای بازگشت به سپاهان
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • تکذیب صحبت‌های غضنفری درباره وعده مالی و کمیسیون‌ها
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • تست شخصیت با کلید؛ انتخاب کلید دلخواه از شخصیت پنهان شما می گوید!
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تا هشتم اردیبهشت تمدید شد / جزیبات