Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@18:09:55 GMT

کشور روزانه ۱۰ هزار بار هدف هک سایبری قرار می گیرد

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۱۶۵۶۱

کشور روزانه ۱۰ هزار بار هدف هک سایبری قرار می گیرد

ساری - رئیس مرکز راهبردی پدافند غیرعامل کشور رصد تهدید سایبری را هدف پدافند سایبری دانست و گفت: روزانه کشور بین ۱۰ هزار بار مورد هک قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حاتمی، ظهر یکشنیه، در همایش کشاورزی و امنیت غذایی پایدار، رئیس مرکز راهبردی پدافند غیرعامل کشور در رابطه با پدافند سایبری گفت: پدافند سایبری تهدیدات کشور را در فضای سایبری رصد می‌کند تا بتوانیم هجمه هک‌های دشمن را شناسایی و به زیرساخت‌های ارتباطی کشور اعلام هشدار کنیم که اکنون کشور ما روزانه بین ده هزار بار مورد هک قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز راهبردی پدافند غیرعامل کشور، پدافند غیرعامل را چگونه زیستن دانست و سه حلقه عامل مهم در این مورد را ایمنی، امنیت و مقاومت یا دفاع همه‌جانبه برشمرد و با اشاره به اینکه ما به دنبال دفاع همه‌جانبه هستیم، افزود: دفاع نظامی سهم نیروهای مسلح است که در این زمینه از اقتدار برخورداریم و پشتوانه رهبری، دولت، مجلس و قوه قضائیه همین اقتدار نظامی است و پدافند غیرعامل کمک به دفاع به‌شیوه غیرنظامی است.

حاتمی با طرح این سوال که چگونه زیستی باید داشت تا مورد مخاطره قرار نگرفت، از جمله راهکارها به پدافند غیرعامل اشاره کرد و هوشیاری را لازمه مصونیت در چرخه‌ای که کار می‌کنیم، برشمرد.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل مترادف با امنیت است، افزود: حصول پدافند غیرعامل موجب امنیت پایدار خواهد شد و از جمله مولفه‌های امنیت ملی و تولید قدرت در دنیا، حفظ تمامیت و حفظ جان مردم است.

وی با اشاره به اینکه خطر می‌تواند تبدیل به بحران شود، افزود: بخشی از بحران‌های ما طبیعی اما بخش عظیم آن انسان‌ساز و عمدی و غیرعمدی است که باید روی این امور توجه کرد.

حاتمی به‌ مثالی اشاره کرد و گفت: تغییر ژن یک محصول مانند گندم به دست فردی به‌صورت عمد یا غیرعمد موجب می‌شود که در کشت اول محصول دهد اما در کشت بعدی محصول ندهد.

رئیس مرکز راهبردی پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه همه حرف ما در پدافند غیرعامل این است که دیده، شناخته و سپس مورد هدف واقع نشویم افزود: شما هدف عمده‌ای برای مراکز تحقیقاتی سایر کشورها هستید که می‌خواهند حداقل در صادرات و واردات شما نقش داشته و شما را با تحریم‌ها به بازی گیرند.

حاتمی با اشاره به اینکه مردم به دنبال امنیت غذایی پایدار هستند، افزود: وقتی محصول به دست دیگران باشد و زارع ایرانی مطالعه نداشته باشد، مشکل و بحران ایجاد می‌شود و با برآوردن امنیت پایدار غذایی می‌توان آسیب ندید و در صورت آسیب بتوان به‌سرعت فعالیت‌ها را از سر گرفت.

وی با بیان اینکه ماموریت پدافند غیرعامل در همه سطوح نیست بلکه در یک سطح‌بندی است، افزود: اول شما باید در جایگاهی که هستید مراکز حساسس خود را تعریف کنید و سپس عمده ماموریت ما در این مراکز است.

حاتمی غذا را عامل حیاتی برای کشور دانست و افزود: اگر غذا مصون‌سازی نشود قطعا توسعه پایدار نخواهیم داشت و تمامیت سرزمینی به‌خطر خواهد افتاد، چرا که سرباز گرسنه و مردم گرسنه نمی‌توانند کارهای خود را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه همه هنر دنیا برای تاخت‌وتاز به ما، بیزارسازی مردم از نظام حاکمیتی و بی‌کفایت نشان دادن دولت است، بر افزایش اعتبار پایدار ملی تأکید کرد.

حاتمی با اشاره به عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه حاضر در عرصه سلامت، افزود: قرارگاه سلامت نیز به دنبال پدافند زیستی است.

وی با بیان اینکه با چهار سرمایه انسانی، فیزیکی، سایبری و روحی و روانی کشور اداره می‌شود، افزود: سرمایه انسانی، تحت تاثیر سرمایه‌های زیستی قرار می‌گیرد و به‌همین دلیل پدافند زیستی مهم است.

حاتمی با اشاره به اینکه قوانین بازدارنده برای منع بکارگیری عوامل زیستی وجود ندارد، افزود: آزمایشگاه‌های ما باید به ما ثابت کنند که یک محصول تراریخته برای کشور تهدید است یا فرصت.

وی با اشاره به اینکه تأکید دشمن بر استفاده از تمامی مولفه‌های قدرت در برخورد با سایر کشورهاست، از جمله آنها به بیوتروریسم و اکوتروریسم اشاره کرد و افزود: برای این کار، سرمایه‌گذاری قوی در آزمایشگاهایشان انجام می‌شود.

حاتمی با بیان اینکه بیوتروریسم دارای اهداف اقتصادی هم است، دلیل تهدید در بخش کشاورزی را آسان بودن عوامل انتشار آن، ایجاد میزان زیاد رعب و وحشت بدون زحمت زیاد و آسیب به سازمان‌های موازی آن، تغییر در روش زندگی و سبد غذایی برشمرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاتمی: آخر بازی تمرکز نداشتیم/ به خطاهای آسیب زننده اعتراض کردیم

سرمربی تیم بسکتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: متاسفانه در اواخر بازی تمرکز کافی را نداشتیم و نتیجه را واگذار کردیم.

به گزارش ایسنا، مهران حاتمی سرمربی تیم بسکتبال ذوب‌آهن اصفهان، پس از باخت شاگردانش در بازی سوم سری نیمه‌نهایی لیگ برتر ایران مقابل تیم طبیعت، اظهار کرد: به هر حال بازی بالا و پایین دارد و بسکتبال همین است، اما ما در چهار پنج دقیقه آخر تمرکز لازم را نداشتیم و طبیعت در همان لحظات بهتر کار کرد، به همین دلیل نتیجه را واگذار کردیم.

او ادامه داد: ضمن اینکه ما امروز درصد شوت پایینی را در این بازی به ثبت رساندیم و برخی توپ‌های زیر حلقه را هم که باید تبدیل به گل می‌کردیم وارد سبد نکردیم. با این حال من از بازیکنانم تشکر می‌کنم و از الان برای بازی بعد آماده می‌شویم.

حاتمی درباره عملکرد بازیکنان خارجی تیم ذوب‌آهن نیز گفت: بازیکنان خارجی ما در این فصل خیلی برای تیم زحمت کشیده‌اند اما در این بازی خودشان نبودند که طبیعی است. می‌شود به آن‌ها حق داد چون هر کسی یک روز نمی‌تواند خودش باشد. از الان به بازی بعد فکر می‌کنیم و امروز همه با هم باختیم.

وی درباره اعتراض تیم ذوب‌آهن به داوری‌های این سری در دو بازی قبل نیز اظهار کرد: ما در حقیقت به داوری اعتراض نکردیم، ما به فول‌هایی اعتراض کردیم که ممکن بود به بازیکنان آسیب بزند. اگر خدایی نکرده یک بازیکن مصدوم شود ۶ ماه تا یک سال بسکتبال را از دست می‌دهد. ما می‌خواستیم بگوییم سلامتی در راس است و در غیر این صورت،‌ ما همیشه از داوران خودمان قدر دانی کرده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حاتمی: آخر بازی تمرکز نداشتیم/ به خطاهای آسیب زننده اعتراض کردیم
  • شناسایی ۳ هزار و ۸۴۲ تارنمای مشکوک در کشور
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴