Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-28@23:08:59 GMT

پوسیدگی دندان دومین بیماری قرن است

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۲۷۶۶۴

به گزارش بولتن نیوز، دکتر امیر قاسمی متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی با اشاره به اینکه بعد از سرماخوردگی پوسیدگی دندان دومین بیماری عفونی قرن و یکی شایع ترین بیماری عفونی در کشورهای جهان سوم به شمار می‌رود، افزود: رسانه‌ها در بالا بردن افزایش آگاهی مردم در پیشگیری و بهداشت دندان‌ها نقش مهمی می‌توانند ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در آستانه برگزاری هفدهمین همایش سالیانه انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران، اظهارداشت: این همایش ۱۰ تا ۱۲ آبان ۹۶ در هتل اسپیناس پالاس با هدف ارتقای سطح علمی همکاران و ارائه آخرین دستاوردهای علمی در جهت بهبود و درمان در حیطه دندانپزشکی ترمیمی با حضور سخنرانانی از کشورهای ایتالیا، سوئیس، لبنان، ترکیه، امریکا برگزار می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: حیطه کار ما از آنجا که درصد عمده ای از درمان ها را در مطب دندانپزشکی به خود اختصاص می دهد و بیشترین مراجعه کننده برای درمان در حیطه پوسیدگی است، بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی گفت: پوسیدگی دندان ها هنوز درصد زیادی از مردم را درگیر خود کرده و به رغم تلاش هایی که در ایران انجام شده شاخص DMF دندان‌ها بالا رفته و این رشته پیشرو در برخورد با پوسیدگی هاست و باید با استفاده از ابزارهای علمی بتوانیم به مقابله با پوسیدگی برآییم.

قاسمی اظهار داشت: اخیرا زیبایی و درمان‌های زیبایی هم جای وسیعی در تمام حیطه های پزشکی و دندانپزشکی به خود اختصاص داده که در این حیطه هم دندانپزشکی ترمیمی نیز مسئولیت عمده ای از این درمان ها را بر عهده دارد.

وی گفت: اعتقاد دارم که رشته تخصصی ما وظیفه عمده درمان‌های دندانپزشکی مورد نیاز جامعه را بر عهده دارد و هر حرکت علمی در این راستا منجر به پیشرفت و بهبود وضعیت بیماران خواهد شد.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی تصریح کرد: نقش مهم رسانه ها در تمام دنیا در بالا بردن افزایش آگاهی مردم در پیشگیری و بهداشت دندان‌ها برای رفع پوسیگی بسیار موثر است تا جلوی این عارضه را که منجر به صدمات جسمی و هزینه گزافی برای بیمار می‌شود را گرفت.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۷۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند