Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس نظرسنجی جدیدی که نتایج آن در روزنامه واشنگتن پست آمریکا منتشر شده از هر ۱۰ آمریکایی هفت نفر معتقدند اختلافات سیاسی در این کشور در حال حاضر حداقل به اندازه زمان جنگ ویتنام شدید هستند و از هر ۱۰ آمریکایی نیز حدود شش نفر می‌گویند ریاست جمهوری دونالد ترامپ نظام سیاسی آمریکا را ناکارآمدتر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه واشنگتن پست، این نظرسنجی که به طور مشترک توسط این روزنامه و دانشگاه مریلند انجام شده نشان داد که در نتیجه ۹ ماه ریاست جمهوری دونالد ترامپ در این کشور شکاف‌های سیاسی شدیدی ایجاد شده و سیاست‌ها، شیوه بیان و تاکتیک‌های او نسبت به هر اتفاق دیگری در ۴۵ سال گذشته بیشتر باعث انزجار آمریکایی‌ها از یکدیگر شده است.

نتایج نظرسنجی نشان می‌دهد که شیوه‌های ترامپ یک فاکتور مهم در نحوه نگرش آمریکایی‌ها به دموکراسی کشورشان بوده است.

واشنگتن پست نوشت: براساس این مطالعه از هر ۱۰ پاسخگو حدود هفت نفر موافق بودند که اختلافات سیاسی در آمریکا مشابه زمان مربوط به جنگ ویتنام است.

همچنین شش نفر از هر ۱۰ آمریکایی موافق بودند که ترامپ دلیل تشدید ناکارآمدی نظام سیاسی آمریکا است.

از هر ۱۰ نفر نیز هفت تن عنوان کردند که ترامپ و دولتش ناکارآمد هستند و درصد حتی بیشتری شامل هشت نفر از هر ۱۰ نفر گفتند که کنگره آمریکا نیز ناکارآمد است.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد که تنها ۱۲ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند نمایندگان کنگره با استفاده از ارزش‌های بنیادین سیاست‌ها را تسهیل می‌کنند اما ۸۷ درصد گفتند که قانونگذاران آمریکایی هر آنچه که لازم باشد برای پیروزی در انتخابات انجام می‌دهند.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد تعداد آمریکایی‌هایی که از نحوه کارکرد دموکراسی کشورشان شرمنده‌اند از سال ۲۰۱۴ تاکنون دو برابر شده و از ۱۸ درصد به ۳۶ درصد رسیده است و در عین حال حدود نیمی از آمریکایی‌هایی که گفته‌اند "شدیدا" با ترامپ مخالف هستند در عین حال گفته‌اند که به نحوه کارکرد دموکراسی در واشنگتن افتخار نمی‌کنند. با این حال این میزان عدم افتخار به دموکراسی آمریکا در میان کسانی که "تا حدی" مخالف عملکرد ترامپ بودند دو برابر بوده است.

از هر ۱۰ آمریکایی هفت نفر معتقد است که سطح سیاس کشورشان "به میزان خطرناکی پایین آمدهاست" و اکثریت آنها معتقدند که این وضعیت تبدیل به "یک هنجار جدید" شده و موقتی نیست. ۸۱ درصد دموکرات‌ها و ۵۶ درصد جمهوری‌خواهان براساس این نظرسنجی گفته‌اند که سطح سیاست‌های آمریکا "به میزان خطرناکی پایین آمده است".

در عین حال ۵۱ درصد به طور کلی گفتند که "میزان زیادی از تقصیر" این وضعیت به دوش ترامپ است و ۳۸ درصد گفتند که تقصیر جمهوری‌خواهان و ۳۲ درصد نیز گفتند که تقصیر دموکرات‌ها است. از هر ۱۰ پاسخگو نیز شش نفر معتقد بودند که "پول‌های سیاسی" مقصر است و ثروتمندان حامی سیاستمداران مقصر هستند.

در عین حال ۷۵ درصد موافق بودند که سازمان‌های رسانه‌ای در آمریکا در گزارش درباره مسائل اجتماعی و سیاسی غرض ورزی دارند.

دست‌کم ۵۶ درصد نیز اظهار داشتند آمریکایی‌ها اکنون کمتر از هر زمان دیگری در تاریخ معاصر احساس اتحاد دارند.

در عین حال ۱۴ درصد آمریکایی‌ها گفته‌اند که سطح اخلاقیات و صداقت سیاستمدارشان را عالی یا خوب تلقی می‌کنند که به میزان ۲۵ درصد نسبت به سال ۱۹۹۷ و به میزان ۳۹ درصد نسبت به سال ۱۹۸۷ کاهش پیدا کرده است.

در این نظرسنجی دو سوم دموکرات‌ها گفتند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری را مشروع نمی‌دادند اما تنها ۹ درصد جمهوری‌خواهان چنین عقیده‌ای داشتند. در مجموع ۴۲ درصد آمریکایی‌ها گفتند که انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری مشروع نبوده است.

این در حالی است که در مقام مقایسه تنها ۱۴ درصد آمریکایی‌ها گفته بودند که انتخاب باراک اوباما به ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۸ مشروع نبوده است.

در عین حال ۵۶ درصد آمریکایی معتقدند که از نظر آنها حزب دموکرات به طور کلی نماینده دیدگاه‌های سیاسی آنهاست در حالی که تنها ۴۳ درصد آمریکایی‌ها این نظر را درباره حزب جمهوری‌خواه داشتند.

۵۵ درصد گفتند که حزب جمهوری‌خواه عمدتا مخالف دیدگاه‌های آنهاست و ۶۰ درصد نیز این نظر را درباره ترامپ داشتند.

در عین حال این نظرسنجی نشان داد که آمریکایی‌ها از برچسب‌های سیاسی به شکل گسترده‌تری برای تعریف مردم استفاده می‌کنند.

نیمی از آمریکایی‌ها می‌گویند اگر بدانند یک نفر دموکرات است این موضوع نه فقط نشان می‌دهد که آنها درباره سیاست‌های دولت چطور فکر می‌کنند بلکه نشان می‌دهد که چطور زندگی می‌کنند. بیش از نیمی از آمریکایی‌ها نیز همین نظر را درباره جمهوری‌خواهان داشتند.

همچنین ۵۶ درصد آمریکایی‌ها نیز معتقدند اکنون به نسبت گذشته چیزهای کمتری آمریکایی‌ها را به یکدیگر پیوند می‌دهد.

این نظرسنجی با پرسش از ۱۶۰۰ بزرگسال آمریکایی انجام شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۸۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در پنسیلوانیا پیروز شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس جمهور سابق و فعلی آمریکا در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدند.

براساس این گزارش، ترامپ در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان در پنسیلوانیا 83/4 درصد آرا را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 67 نمایندگی دیگر از جمهوری خواهان برای شرکت در انتخابات نهایی به رئیس جمهور سابق برسد.

از سوی دیگر در جبهه دموکرات ها نیز، جو بایدن نیز توانست در انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات ها در پنسیلوانیا، 93/1 درصد آرای دموکرات ها را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 159 نمایندگی دیگر از دموکرات ها برای شرکت در انتخابات نهایی به وی برسد.

در همین حال، میانگین نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد ترامپ با اختلاف اندک 0/4 درصدی نسبت به بایدن در ایالت هایی که رقابت تنگاتنگی بین نامزدها در آنجا وجود دارد، پیشتاز است.  

انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها برای تعیین نامزد نهایی هر کدام از این احزاب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.

ترامپ و جو بایدن، حدنصاب لازم از آرا برای نامزدی حزب‌های متبوع خود را به دست آوردند و رسماً وارد رقابت انتخاباتی برای بار دوم شدند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی استترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • نظرسنجی| افزایش رویگردانی از نتانیاهو در آمریکایی‌ها
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت