Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@01:18:33 GMT

امید به تحرک بازار مسکن در نیمه دوم سال

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۳۶۱۴۹

اقتصاد > مسکن - مهر نوشت: دبیر کانون انبوه‌سازان کشور با بیان اینکه ۹۶، سال خوبی برای مستاجران نبود، گفت: واحدهای اجاره‌ای متناسب با نیاز مردم در کشور تهیه نشده و فشار بر روی دوش مستاجران قرار گرفته است.

فرشید پورحاجت گفت: هدفمند کردن فروش اقساطی مسکن با فرآیندی که بانک عامل بخش مسکن برای ما گذاشته بود، کار بسیار سختی بود و تحقق نیافت؛ اما برخی انبوه سازان واحدهای خود را فروش اقساطی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر سیاست دولت در بافت های فرسوده مشخص شود، انبوه سازان وارد این نوع بافت ها و حاشیه شهرها می شوند و فعالیت جدیدی را آغاز می کنند.

دبیر کانون انبوه سازان کشور تاکید کرد: شرایط رکودی بازار ساخت و ساز مسکن از سال گذشته، تا حدودی بهتر شده؛ اما بازار اجاره بها به دلیل کاهش ساخت و ساز بدتر شده است.

وی با بیان اینکه امسال سال خوبی برای مستاجران نبود، ادامه داد: واحدهای اجاره ای متناسب با نیاز مردم در کشور تهیه نشد و فشار بر دوش مستاجران قرار گرفت.

پورحاجت تاکید کرد: در حوزه خرید و فروش باتوجه به کاهش ریسک معاملات مسکن و اقداماتی که دولت در خصوص تقویت تقاضا انجام داده است، امیدواریم در ۶ ماه دوم سال تحرک در بازار ادامه داشته باشد.

وی ا فزود: بخش خصوصی بررسی می کند که در کدام مناطق نیاز به مسکن وجود دارد تا وارد ساخت و ساز شود اما دولت نیز حمایت کند.

دبیر کانون انبوه سازان کشور تصریح کرد: با توجه به شعار امسال (اقتصاد مقاومتی) شرایط پرداخت تسهیلات در بخش مسکن باید متناسب با تولید باشد اما فرایندی که برای بخش مسکن در نظر گرفته شده نادرست است و تسهیلات به صورت قطره‌چکانی به انبوه سازان پرداخت می شود.

پورحاجت ادامه داد: امسال به جز تسهیلات نوسازی بافت فرسوده، تسهیلاتی در بخش مسکن دیده نشده است. انبوه سازان از بانک مرکزی انتظار دارند در نرخ سود تسهیلات مسکن برای سازندگان تجدید نظر شود.

دبیر کانون انبوه سازان کشور تصریح کرد: سازندگان انتظار دارند صنعتی که بیش از ۴ سال در رکود است مورد توجه قرار گیرد.

35225

کلید واژه‌ها : بازار مسکن تهران - مسکن -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۶۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مساله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش‌های متعدد اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» و «منطقه ۱۷» و «منطقه ۱۸» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره مسکن در «منطقه ۱۹» تهران را بررسی کنیم.

براساس گفته برخی از کارشناسان فعال این است، تعداد معاملات بیش از هر چیز وابسته به سایر بازارهای سرمایه‌گذاری و به‌ویژه نرخ ارز بود، با افزایش قیمت دلار حجم معاملات مسکن افزایش می‌یافت و با افزایش حجم معاملات مسکن نهایتاً قیمت‌ها در بازار املاک و مستغلات روند صعودی به خود می‌گرفت.

روند معاملات در سال ۱۴۰۲، متفاوت از همیشه شکل گرفت؛ زیرا در بسیاری از ماه‌های سال ۱۴۰۲ تعداد معاملات رسمی کمتر از ۲۰۰۰ یا بعضاً کمتر از ۱۰۰۰ معامله در ماه بود. حتی افزایش قیمت دلار در ماه های پایانی سال نتوانست تکانه جدی در حجم معاملات ایجاد کند.

کاهش قدرت خرید مسکن و افزایش مداوم قیمت‌ها در صنعت ساختمان موجب تعمیق رکود در بازار شده است.

یک آپارتمان ۸۲ متری دوخوابه در منطقه ۱۹ محله «خانی‌آباد نو» تهران با پرداخت ۳۰۰ میلیون تومان ودیعه و کرایه ماهیانه ۳ میلیون تومان قابل اجاره و این واحد ساخت (۱۳۸۲) است.

همچنین برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۸۰ متری دوخوابه، ۲ سال ساخت در همین منطقه در محله «عبدل‌آباد» تهران، نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان ودیعه خواهید بود.

قیمت رهن واحدهای دیگر در منطقه ۱۹ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۹)

متراژ ساختمان

قیمت اجاره (تومان)

قیمت رهن (تومان)

اسفندیاری - بوستان ۶۳ ۱,۵۰۰,۰۰۰ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
بهمن‌یار ۶۰ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
خانی‌آباد نو ۸۲ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
دولت‌خواه ۸۰ _ ۵۵۰,۰۰۰,۰۰۰
عبدل‌آباد ۸۰ _ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
نعمت‌آباد ۸۲ ۳,۵۰۰,۰۰۰ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
شهرک شریعتی ۸۵ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کد خبر 6092329 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • کم‌کاری تیروئید را با این ۳ ورزش جبران کنید
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • نقش انتخابات آینده آمریکا بر قیمت مسکن چیست؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟