Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مهندس مهراني عضو هيأت مديره پست بانک ايران در بازديد از بيست و سومين نمايشگاه مطبوعات با حضور در غرفه پايگاه خبري ايبنا از لزوم شکستن انحصار 12 شرکت پرداخت براي بهبود و اصلاح نظام کارمزدها خبر داد.
به گزارش روابط عمومي پست بانک ايران: وي در گفتگو با خبرنگار ايبنا درباره تغيير و اصلاح نظام کارمزدها، اظهار داشت: بانک مرکزي تاکنون در زمينه نظام هاي پرداخت رويکرد و عملکرد مثبتي داشته و اين مسير طولاني را به خوبي طي کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهراني ادامه داد: اما برخي نقاط تاريک هم در اين مسير وجود دارد که براي بهبود خدمات و ادامه مسير بايد اين مشکلات رفع شود.
عضو هيات مديره بانک گفت: نظام کارمزدي شرکت هاي پرداخت در ابتداي فعاليت اين شرکت ها، بسيار کارآمد و به عنوان يک موتور محرک براي به حرکت درآمدن اين نظام بود. اما اکنون پس از گذشت چند سال و فعاليت اين نظام نيازمند تغيير روش ها است.
مهراني با اشاره به اينکه هم اکنون با وسعت تکنولوژي و ورود داوطلبان پويايي همچون فين تک ها، بايد روش کارها تغيير کند، افزود: به نظر من ديگر اين ساز و کار پاسخگو نيست و بايد رويکرد جديدي درباره پي اس پي ها داشته باشيم و اين نظام کارمزدي ديگر جلب توجه نخواهد کرد.
به گفته وي، با ادامه اين روند، شرکت هاي پي اس پي از چارچوب خود خارج خواهند شد و به همين دليل نيازمند بازنگري جدي در اين مسير هستيم.
عضو هيات مديره پست بانک دو پيشنهاد براي بهبود و اصلاح نظام کارمزدها داشت و در اين باره اظهار داشت: اقدام نخست، شکستن محدوديت 12 شرکت پرداخت است، بايد با افزايش تعداد شرکت هاي پرداخت و افزايش نظارت ها دراين زمينه انحصاري که براي اين شرکت ها ايجاد شده، از بين برود.
مهراني همچنين به بهبود کيفيت تراکنش ها به عنوان ديگر پيشنهاد ديگر براي بهبود نظام کارمزدها عنوان کرد و افزود: هميشه به تعداد تراکنش ها بيشتر از کيفيت آن ها توجه مي شود در حالي که در شرايط فعلي با پيشرفت تکنولوژي ديگر تراکنش ناموفق معني ندارد و بايد براي بهبود اين تراکنش ها اقدام جدي صورت گيرد.
وي در پايان عنوان کرد: از طرفي بايد از توان شرکت هاي پرداخت در معاملات بين المللي و برقراري ارتباطات بين المللي نيز استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

کد خبر 6095603

دیگر خبرها

  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟