Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز شکی نیست که پاکستان سال‌های بسیار سختی را پشت سر گذاشته و از زمانی که پای آمریکا به منطقه باز شد تجربه سال‌های سیاه کشت و کشتار نیز در این کشور آغاز شد ولی اینک داستان فرق می‌کند.

اگر برگ‌های تاریخ را ورق زده و به ۱۶ سال قبل برگردیم تصاویری مبهم از حضور نیروهای آمریکا در افغانستان، کمک پاکستان به آنها و مبارزه آن‌ها با گروه طالبان خواهیم دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقی که آینده پاکستان را به شدت تحت تأثیر قرار داد و اگر اختیار مجددا به دست ژنرال پرویز مشرف حاکم وقت پاکستان بیفتد بسیار دور از ذهن است که مجددا سیاستی را که اتخاذ کرد، پیش بگیرد.

در هر حال دخالت آمریکا در افغانستان و حمایت پاکستان از حضور آنها باعث شد دامنه ناامنی‌های افغانستان وارد خاک پاکستان شود، حتی گروه‌های تروریستی پاکستانی نیز فعالیت‌های خود را به خصوص علیه شیعیان مظلوم این کشور آغاز کردند.

انفجار و انفجار و انفجار در کنار ترورهای روزانه بیش از ۷۰ هزار نفر از مردم پاکستان را از بین برد و صدها هزار نفر را نیز زخمی کرد.

تروریست‌هایی که همچون زالو به جان مردم پاکستان افتاده بودند و تکاپوهای کم ارتش پاکستان نیز نمی‌توانست مانع آنها شود.

ابعاد ترورهای پاکستان دیگر فقط به اتباع این کشور بر نمی‌گشت، بلکه گروه‌های تروریستی نظیر «سپاه صحابه»، «تحریک طالبان پاکستان» و «لشکر جهنگوی» برای رسانه‌ای‌تر شدن اقدامات تروریستی خود حمله به اتباع دیگر کشورها را نیز آغاز کردند و همین باعث شد تا جهانیان پاکستان را کشوری نا‌امن دانسته و خود به خود اسباب منزوی شدن این کشور فراهم شود.

اتفاقی تلخ در ۳ مارس سال ۲۰۰۹

تیم ملی کریکت سریلانکا در مسیر ورود به استادیوم شهر لاهور توسط لشکر جهنگوی مورد هدف قرار گرفت و تروریست‌های این گروه اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی سریلانکا را به رگبار بستند.

اتفاقی که هر چند ۹کشته پاکستانی و ۸ مجروح سریلانکایی برجای گذاشت ولی با مقاومت و شجاعت راننده پاکستانی اتوبوس همراه شد که رانندگی را با سرعت بیشتر ادامه داده و به جای ترک اتوبوس، مسافران را به جای امنی منتقل کرد.

تمام ورزش پاکستان کریکت است و تمام مردم آن عاشق کریکت ولی حمله تروریستی به یک تیم ملی خارجی اتفاقی نبود که فدراسیون جهانی کریکت از آن به سادگی عبور کند به خصوص اینکه کشورهایی مانند هند تمام قد علیه پاکستان ایستاده بودند و همین باعث شد تا از سال ۲۰۱۱ هیچ بازی بین‌المللی در پاکستان برگزار نشود.

پاکستانی‌ها تا سال ۲۰۱۴ نمی‌دانستند یا نمی‌خواستند! ریشه واقعی مشکل را یافته و آن را حل کنند، تا اینکه ارتش این کشور بدون اجازه دولت دست به اقدام زده و در رأس شروع به تار و مار کردن تروریست‌ها کرد.

دولت نواز شریف چند روز پس از آغاز عملیات ضرب عضب در مناطق وزیرستان (هم مرز با افغانستان) عملیات را به صورت رسمی قبول کرد و همین نقطه آغازی شد برای بازگشت امنیت به پاکستان.

راه البته بسیار سخت و مشکل بوده و هست و مبارزه با نفوذ ۱۴ ساله تروریست‌ها به عمق مناطق استراتژیک و کشف و نابود کردن مخفیگاه‌های کاری بسیار سخت بود.

با گذشت سه سال از آغاز عملیات‌های ضرب عضب و ردالفساد پاکستان اثبات کرد که اگر بخواهد می‌تواند تروریسم را نابود کرده و از امنیت کشور خود دفاع کند.

پاداش این مبارزه جدی با تروریسم را تیم ملی سریلانکا به پاکستان داده و با پذیرش دعوت فدارسیون کریکت پاکستان حاضر شد تیم ملی خود را بازهم به این کشور اعزام نماید.

این اتفاق به حدی برای پاکستانی‌ها خوشحال کننده بود که «ژنرال آصف غفور» سخنگوی ارتش این کشور در یک پیام توئیتری ضمن تشکر از تیم ملی سریلانکا آن را نوید پاکستانی امن و آزاد دانست.

با آمدن تیم ملی سریلانکا امیدها برای انجام بازی‌های بین المللی در این کشور بیشتر شده است و این یعنی تائید عملیات‌های ضد تروریستی ارتش پاکستان از سوی نگاه‌های بین المللی.

در هر حال راه مبارزه با تروریست آسان نیست و بدون زحمت فراوان و ریختن خون و عرق پیروزی به دست نخواهد آمد.

اینک اگر هفتاد هزار نفر از مردم پاکستان در جمعیت این کشور وجود ندارند تروریست‌هایی چون « ملک اسحاق» نیز برای همیشه به زباله‌دان تاریخ پیوسته‌اند.

افزون بر این سیاستمداران پاکستانی هم فهمیده‌اند که آتش خانمان سوز نا‌امنی از کجا زبانه می‌کشد و به همین دلیل دیگر حاضر نیستند در جنگ افغانستان با آمریکا همکاری داشته باشند.

انتهای پیام/.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۲۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • ایران ۲۸ زندانی پاکستانی را آزاد می کند
  • معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند
  • ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان آزاد می‌شوند
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان