Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهید خداکرم عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: برای پیگیری نگرانی و سوالات مردم مبنی بر اینکه آیا سبزیجاتی که در مزارع سبزی‌کاری شهرستان ری تولید و در بازار تره‌بار تهران به مردم عرضه می‌شود با استفاده از آب فاضلاب آبیاری می‌شوند یا نه؟، به اتفاق شهردار منطقه 20 تهران امروز(دوشنبه هشتم آبان ماه)، بازدیدی از مزارع سبزی کاری این شهرستان داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید برخی از سبزی کاران مزارع فوق مدعی هستند که از آب چاه برای کشت سبزیجات و محصولات سیفی خود استفاده می‌کنند، اما به خاطر شیبی که زمین مزارع شهرستان ری دارد و مسیری که آب و فاضلاب تهران به سمت این شهرستان طی می‌کند، احتمال اینکه برای آبیاری سبزیجات از آب فاضلاب استفاده ‌شود، زیاد است.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران تصریح کرد: بدون هیچ هماهنگی قبلی از تولید مزارعی که احتمال استفاده از آب فاضلاب در کشت سبزیجات آن‌ها می‌رفت، بازدید به عمل آمد و نمونه برداری شد و در حال حاضر نمونه برداری‌ها در دو آزمایشگاه مجزا بررسی می‌شوند.

خداکرمی خاطر نشان کرد: نتیجه آزمایش‌ها و نمونه برداری های صورت گرفته از مزارع سبزی کاری شهرستان ری تا دو هفته آینده به مردم و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر استفاده از آب فاضلاب در آبیاری سبزیجات شهرستان ری به تایید نهایی برسد، این سبزیجات حاوی موادی چون کادیوم، سرب و یا مواد مضر دیگر هستند و باید برای حل این معضل چاره‌اندیشی کرد.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران ادامه داد: در کمیته سلامت کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران،  یک کارگروه ویژه برای پایش آب و مواد غذایی تشکیل شده است که ما ذیل آن گروه، به کیفیت آب و غذا در شهر تهران ورود پیدا کردیم.

خداکرمی یادآور شد: حدود دو هفته پیش با حضور برخی از اعضای شورای شهر پنجم از کانال‌های آبی شهرستان ری بازدید به عمل آمد و با مشاهده وضعیت کانال‌های فوق این ابهام پیش آمد که ممکن است سبزیجات محدوده شهرستان ری با آب فاضلاب  آبیاری شوند.

وی  تصریح کرد: پس از بازدید 3 هفته پیش از کانال‌های آب شهرستان ری، برای رفع نگرانی مردم بازدیدی مجدد از مزارع سبزی کاری این شهرستان انجام شد و طی آن از کانال‌ها و مزارع تولید سبزیجات و سیفی‌جات بازدید شد.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران با بیان اینکه همه ما مردم شهر تهران باید در جا به جایی و انتقال زباله‌های خانگی به مخازن زباله در سطح شهر دقت کافی به خرج دهیم، تاکید کرد: رها کردن زباله‌ها در آبراه‌ها و معابر شهری در نهایت آن‌ها را به کانال‌هایی وارد می‌کند که از آب آن‌ها برای آبیاری محصولات کشاورزی از جمله سبزیجات و سیفی‌جات استفاده می‌شود و با این اوصاف این خود مردم هستند که به لحاظ سلامت متضرر می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۳۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدکرم مرادی تصریح کرد: سطح زیرکشت امسال غلات این شهرستان شامل گندم و جو در مجموع ۳۷ هزار و ۵۷۶ هکتار بوده که به تفکیک سطحی افزون بر ۱۲ هزار و ۴۴۳ هکتار به گندم آبی، ۱۰ هزار و ۳۴۴ هکتار گندم دیم، ۹۹۱۴ هکتار جو آبی و ۴۸۷۵ هکتار به جو دیم اختصاص دارد.

او با بیان اینکه نخستین ریزش سن در مزارع غلات این شهرستان در اراضی کوهپایه‌ای روستا‌های شهید بهمنی در ۲۷ اسفند سال ۱۴۰۲ مشاهده شد، افزود: در اسدآباد با توجه به وجود سه منطقه آب و هوایی شامل دشت، چهاردولی و کلیایی مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان به مدت یک‌ماه کامل بوده که در این رابطه از دهم فروردین سال‌جاری مبارزه گسترده با سن مادر غلات آغاز شده و در حال حاضر آخرین روز‌های مبارزه در منطقه کلیایی در حال انجام است.

مرادی با بیان اینکه طی یک‌ماه گذشته براساس مشاهدات میدانی کارشناسان جهادکشاورزی حدود ۲۵ هزار و ۶۷۳ هکتار عملیات مبارزه با سن مادر غلات در این شهرستان انجام شده است، تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های مناسب امسال میزان همکاری گسترده مردم به نسبت سال‌های گذشته در بحث اجرای عملیات مبارزه با سن مادر غلات در سطح شهرستان چشمگیر و قابل قبول بود.

او گفت: عملیات مبارزه با سن مادر غلات در شهرستان اسدآباد توأم با مبارزه با علف‌های هرز بود که در این رابطه ۱۹ هزار و ۸۰۰ هکتار مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع غلات این شهرستان انجام شد.

مرادی گفت: برای مبارزه با علف‌های هرز مزارع غلات سطح شهرستان اطلاع‌رسانی از طریق ارسال پیامک و فضای مجازی، نصب بنر و نیز حضور کارشناسان و تنظیم و کالیبراسیون سم‌پاش‌ها با دُز مناسب سموم از جمله اقداماتی بود که انجام شد

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر