Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرود - ایرنا - فرماندار شهرستان شاهرود گفت: امسال 120 میلیارد تومان برای 213 واحد کشاورزی و صنعتی این شهرستان که در سامانه بهین یاب نام نویسی کرده بودند، تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا ، سید محمد رضا هاشمی دوشنبه در نشست کمیته کشاورزی شاهرود که در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد ، افزود : تا کنون 425 واحد صنعتی و کشاورزی شاهرود در سامانه بهین یاب نام نویسی کرده اند که 77 واحد در بخش صنعت و معدن، 319 واحد در بخش کشاورزی و 29 واحد نیز در حوزه بازسازی و نوسازی صنعت و معدن فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با قدردانی از بانک هایی که در پرداخت تسهیلات خوب عمل کردند، افزود: برخی از بانک ها نیز با عدم اختصاص ردیف اعتباری برای این منظور مساعدت نکردند که مشکلاتی را برای متقاضیان ایجاد کرد.
فرماندار شاهرود با بیان این که مشکلات موجود در حال برطرف شدن است، افزود: تعدادی از متقاضیان از شرایط نام نویسی در سامانه بهین یاب اطلاع کافی نداشتند و به همین خاطر با مشکلاتی روبرو شدند.
محمدرضا قاسمی مدیرجهاد کشاورزی شاهرود هم در این نشست از تخصیص 2میلیاردتومان اعتبار برای اجرای طرح 'کاداستر' در استان سمنان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح 63 هزار هکتار زمین های کشاورزی استان حد نگاری شده و مشمول دریافت سند خواهند شد.
وی با بیان این که ، با همکاری دهیاران و بخشداران شهرستان شاهرود حدنگاری 43هزار هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان نیز آغاز شده است ، افزود: اجرای این طرح در حفاظت از زمین های کشاورزی و منابع طبیعی و کاهش اختلاف های ملکی موثر خواهد بود.
وی از توسعه کشت محصولاتی که نیاز آبی کمتری دارند نیز خبر داد و گفت: تا کنون 120 هکتار زعفران در شهرستان شاهرود کشت شده که اکنون 70 هکتار در مرحله باروری است و پیش بینی می شود 280 کیلو زعفران خشک به بازار عرضه شود.
پارسال بیش از 75 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و کشاورزی شهرستان شاهرود پرداخت شد.
شهرستان شاهرود 18 هزار هکتارزمین زیر کشت دارد که 24 درصد از زمین های کشاورزی استان سمنان است.
این شهرستان 14 هزار و 500 هکتار نیز باغ دارد که 32 درصد باغ های استان را شامل می شود.
استان سمنان بیش از 40 هزار بهره بردار کشاورزی دارد و حدود 87 درصد از آب تولیدی در این استان در حوزه کشاورزی مصرف می‌شد.
7358/6167 خبرنگار: سروش مولانا ** انتشار دهنده : محسن شاکری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۳۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل