Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهید خداکرم عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران؛ اظهار داشت: برای پیگیری نگرانی و سوالات مردم مبنی بر اینکه آیا سبزیجاتی که در مزارع سبزی‌کاری شهرستان ری تولید و در بازار تره‌بار تهران به مردم عرضه می‌شود با استفاده از آب فاضلاب آبیاری می‌شوند یا نه؟، به اتفاق شهردار منطقه 20 تهران امروز(دوشنبه هشتم آبان ماه)، بازدیدی از مزارع سبزی کاری این شهرستان داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید برخی از سبزی کاران مزارع فوق مدعی هستند که از آب چاه برای کشت سبزیجات و محصولات سیفی خود استفاده می‌کنند، اما به خاطر شیبی که زمین مزارع شهرستان ری دارد و مسیری که آب و فاضلاب تهران به سمت این شهرستان طی می‌کند، احتمال اینکه برای آبیاری سبزیجات از آب فاضلاب استفاده ‌شود، زیاد است.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران تصریح کرد: بدون هیچ هماهنگی قبلی از تولید مزارعی که احتمال استفاده از آب فاضلاب در کشت سبزیجات آن‌ها می‌رفت، بازدید به عمل آمد و نمونه برداری شد و در حال حاضر نمونه برداری‌ها در دو آزمایشگاه مجزا بررسی می‌شوند.

خداکرمی خاطر نشان کرد: نتیجه آزمایش‌ها و نمونه برداری های صورت گرفته از مزارع سبزی کاری شهرستان ری تا دو هفته آینده به مردم و رسانه‌ها اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر استفاده از آب فاضلاب در آبیاری سبزیجات شهرستان ری به تایید نهایی برسد، این سبزیجات حاوی موادی چون کادیوم، سرب و یا مواد مضر دیگر هستند و باید برای حل این معضل چاره‌اندیشی کرد.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران ادامه داد: در کمیته سلامت کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران،  یک کارگروه ویژه برای پایش آب و مواد غذایی تشکیل شده است که ما ذیل آن گروه، به کیفیت آب و غذا در شهر تهران ورود پیدا کردیم.

خداکرمی یادآور شد: حدود دو هفته پیش با حضور برخی از اعضای شورای شهر پنجم از کانال‌های آبی شهرستان ری بازدید به عمل آمد و با مشاهده وضعیت کانال‌های فوق این ابهام پیش آمد که ممکن است سبزیجات محدوده شهرستان ری با آب فاضلاب  آبیاری شوند.

وی  تصریح کرد: پس از بازدید 3 هفته پیش از کانال‌های آب شهرستان ری، برای رفع نگرانی مردم بازدیدی مجدد از مزارع سبزی کاری این شهرستان انجام شد و طی آن از کانال‌ها و مزارع تولید سبزیجات و سیفی‌جات بازدید شد.

عضو کمیته بهداشت شورای شهر تهران با بیان اینکه همه ما مردم شهر تهران باید در جا به جایی و انتقال زباله‌های خانگی به مخازن زباله در سطح شهر دقت کافی به خرج دهیم، تاکید کرد: رها کردن زباله‌ها در آبراه‌ها و معابر شهری در نهایت آن‌ها را به کانال‌هایی وارد می‌کند که از آب آن‌ها برای آبیاری محصولات کشاورزی از جمله سبزیجات و سیفی‌جات استفاده می‌شود و با این اوصاف این خود مردم هستند که به لحاظ سلامت متضرر می‌شوند.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۴۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان شهر شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور گفت: از صبح سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحاء مزارع مذکور در سطح 270 هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با اذعان به اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری قریب به 20 دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

وی با بیان اینکه کار امحاء مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، ابراز کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد