Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بودجه ۹۶ اگر ۱۰۰ در ۱۰۰ بودجه تحقق پیدا کند حدود ۱۵ درصد آن عمرانی و ۸۵ درصد آن جاری است. که این یکی از ضعف های بودجه ریزی کشور است. که در سال های آینده متاسفانه بدتر هم می شود و با توجه به افزایش هزینه های جاری کشور امکان افزایش بودجه عمرانی هم وجود ندارد.

قدس آنلاین- حمید بنایی عضو کمیسیون عمرانی مجلس و نماینده مردم بجستان و گناباد ضمن حضور در غرقه روزنامه قدس در بیست و سومین دوره نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها درباره نقش کاهش بودجه های عمرانی در فراگیر شدن رکود به خبرنگار ما گفت: یکی از ضعف های بودجه ریزی ما این است که بیشتر به سمت بودجه ریزی های جاری رفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بودجه ۹۶  اگر ۱۰۰ در ۱۰۰ بودجه تحقق پیدا کند حدود ۱۵ درصد آن عمرانی و ۸۵ درصد آن جاری است. که این یکی از ضعف های بودجه ریزی کشور است. که در سال های آینده متاسفانه بدتر هم می شود و با توجه به افزایش هزینه های جاری کشور امکان افزایش بودجه عمرانی هم وجود ندارد.

بنایی تصریح کرد: بهترین راه برای حل این مشکل این است که طرح های عمرانی و اجرایی دولت کاهش یافته و بیشتر پروژه های عمرانی که حالت انتفاعی داشته و دارای سود هستند به بخش خصوصی واگذار شود. یعنی با واگذاری به بخش خصوصی لااقل بخش هایی از این پروژه ها به بخش خصوصی واگذار شود. وی افزود: الان بالای ۵۰۰ هزار پروژه در کشور به صورت نیمه کاره داریم که اتمام این پروژه ها در توان دولت نیست لذا بهترین کار ایجاد و تعریف یک ساز و کار مشخص برای ساماندهی این بخش با استفاده از ظرفیت مردم و بخش خصوصی است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: با توجه به بیش از دو و نیم میلیون کارمند و تعداد بازنشستگانی که در حال افزایش هستند هزینه های جاری روی دولت سوار شده است لذا باید حتما بخش خصوصی  با کاهش بروکراسی های اداری دیده شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۷۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد

خلیل قاسملو معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: بودجه استان شامل بودجه اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای (عمرانی) و بودجه هزینه ای بوده و تعداد دستگاههای مشمول بودجه عمرانی استان بالای ۷۰ دستگاه اجرایی و شمار دستگاههای اجرایی مشمول بودجه جاری نیز ۲۴ دستگاه استانی است.

وی ادامه داد: ۲۴ دستگاه مشمول بودجه استانی سه هزار و ۲۵۰ کارمند دارند در حالی که شمار کل کارمندان بخش دولتی در زنجان ۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر است یعنی پرداخت حقوق کمتر از ۱۰ درصد کارمندان استان به صورت استانی است و مابقی مثل معلمان و کارکنان دانشگاهها و مراکز درمانی و شرکتهای دولتی به صورت ملی انجام می شود.

قاسملو به وضعیت درآمدهای استان در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته سهم مصوب استان از درآمدهای مالیاتی و سایر درآمدها ۹۶ هزار میلیارد ریال تعیین شده بود ولی ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تحقق یافت که ۴.۵ درصد آن یعنی معادل چهار هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال مازاد درآمد استان بود.

وی همچنین به وضعیت مصارف استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مجموعه اعتبارات عمرانی و هزینه ای مصوب استان در سال گذشته ۳۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال بود که ۲۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال آن تخصیص یافت؛ ‌از این مبلغ ۱۱ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال بودجه عمرانی و ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هم اعتبارات هزینه ای عمومی و حدود ۸۰۰ میلیارد ریال درآمدهای اختصاصی آموزش و پرورش و بهزیستی بود.

معاون هماهنگی برنامه ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: علاوه بر این موارد ذکر شده در خصوص منابع و مصارف استان، سال گذشته ۱۵هزار و ۵۰ میلیارد ریال نیز از محل حقوق دولتی معادن در استان وصول شد و در سمت دیگر هم بیش از ۱۷هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده ‌به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شد.

وی تصریح کرد: اخیرا در مطالبی عددهایی پیرامون ضریب برگشت درآمد استان ذکر شده بود که بر تحلیل دقیقی استوار نیست چرا که در این نوع تحلیل ها باید همه منابع استانی و ملی و همین طور همه مصارف استانی و ملی مدنظر نظر قرار داده شود که با نظر گرفتن این مهم، ضریب برگشت درآمدهای استان بالای ۱۰۰ درصد می شود یعنی میزان برداشت استان زنجان از بودجه کشور بیشتر از میزان درآمدهای آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد