Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، غرفه این خبرگزاری در روز پنجم نمایشگاه مطبوعات، همانند روزهای قبل، از ساعات اولیه آغاز به کار نمایشگاه پذیرای و میزبان علاقه‌مندان و مسئولان در حوزه‌های مختلف بود.
امروز علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در ساعات اولیه فعالیت نمایشگاه در در غرفه ایکنا حضور پیدا کرد و به گفت‌وگو با خبرنگاران و دست اندرکاران حاضر در غرفه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس سلیمی، خادم قرآن نیز از نزدیک گفت و گویی گرم و صمیمانه با خبرنگاران داشت و برای این مجموعه آرزوی موفقیت در امر خطیر خبررسانی قرآنی کرد.


حجت‌الاسلام والمسلمین سیدامین جوادی، مدیرعامل مؤسسه ملل به بیان نکاتی درباره مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز در کشور و بانکداری اسلامی در ایران پرداخت. امیر مولایی، بازیگر سینما و تلویزیون نیز محور مباحث خود را بر سینمای دینی و مذهبی گذاشت.
سیدمحمدجواد هاشمی نژاد، دبیر کل مجمع خانواده شهدای ترور، به بحث درباره مسئله تروریسم در جهان و ضرورت آشنا ساختن افکار عمومی با آسیب های تروریسم در کشور پرداخت. حسین انصاری، معاون رئیس جمهور در امور بازنشستگی کشوری نیز از نزدیک در جریان فعالیت رسانه  ای در این خبرگزاری تخصصی  قرار گرفت.
حیدر مستخدمین حسینی، اقتصاد دان و مشاور سابق وزیر اقتصاد نیز با حضور در غرفه ایکنا به بیان مطالبی درباره وضعیت فعالیت شرعی در بانک‌ها و اهمیت رعایت شراکت در نظام بانکی کشور پرداخت.
مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در این غرفه به بحث درباره اهمیت اخلاق سیاسی در کشور پرداخت. حجت الاسلام والمسلمین صادقی، معاون فرهنگی قوه قضائیه نیز دیدگاه های خود درباره آسیب های اجتماعی را بیان کرد.


امروز علاوه بر مسعود پزشکیان، تعداد دیگری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله جلال میرزایی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، حسینعلی شهریاری، عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، احمد مازنی، عضو کمیسیون فرهنگی، سید فرید موسوی و احمد انارکی محمدی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با حضور در این غرفه به بیان دیدگاه‌های خود در امور مختلف پرداختند.
اقتصاد مقاومتی، محور سخنان فرید موسوی و احمد انارکی محمدی بود. حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مازنی، نماینده مردم تهران نیز مطالبی در رابطه با اهمیت کادرسازی سیاسی در کشور بیان کرد.
سیدضیاء هاشمی، سرپرست سابق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با حضور در این غرفه، به تمجید از فعالیت قرآنی ایکنا پرداخت و بر اهمیت فعالیت تخصصی در این رسانه تأکید کرد. رمضان شجاعی کیاسری، رئیس روابط عمومی و امور بین‌المللی وزارت کشور نیز به بیان نکاتی درباره تمهیدات این وزارتخانه درباره راهپیمایی اربعین حسینی پرداخت.
مجید اخشابی، خواننده و هنرمند در دقایق پایانی فعالیت این غرفه با حضور در نزد خبرنگاران به بیان نکاتی در خصوص هنر و به ویژه موسیقی در نشر معارف عالیه انسانی و دینی پرداخت. حسن موحدی، قاری قرآن نیز پس از تلاوت اذانگاهی به بیان نکاتی پیرامون اهداف پویش سراسری قرآنیان جهت مطالبه تغییرات بنیادین در راستای ترویج واقعی فرهنگ قرآن پرداخت.
سیدمحمد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و آموزش اسلامی به بحث درباره نقش رسانه های معارفی در ترویج فرهنگ قرآنی و فاصله گرفتن از کارهای کلیشه‌ای و اهمیت روی آوردن به نوآوری در این عرصه پرداخت. علی فلاحیان، وزیر اسبق اطلاعات نیز دیدگاه‌های خود در مورد اهمیت رعایت اخلاق در فعالیت رسانه‌ای و مطبوعاتی را بیان کرد.



حجت‌الاسلام نقویان، کارشناس امور دینی و فرهنگی، شهردار یزد، قاسم زارع، بازیگر دینی، حجت الاسلام والمسلمین میرتاج الدینی، مشاور رئیس سازمان صدا و سیما و نماینده سابق مجلس، وحید قلیچ، دروازه بان اسبق پرسپولیس، حامد عنقا، دبیر جشنواره عبرات، رباطی، معاون مناطق شهرداری، سعید خال، شهردار منطقه 15 تهران، حجت السلام والمسلمین سیدمحسن محمودی،  رئیس سازمان بهشت زهرا، سردار مقیمی، رئیس پلیس آگاهی، محمود صلاحی، رئی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و منتظر المهدی، رئیس سازمان بازنشستگان شهرداری تهران، دیگر مهمانان غره ایکنا در پنجمین روز نمایشگاه مطبوعات بودند.
امروز همچنین سه نشست تخصصی با عنوان «سومین نشست سواد رسانه‌ای»، «نقش رسانه های دینی در بیان هوشمند آسیب‌ های اجتماعی» و «سبک خبری پوشش آسیب‌های اجتماعی/ نقش رسانه‌های دینی رد تلطیف خشونت‌های اجتماعی» در این غرفه برگزار شد و حاضران و سخنرانان به بیان دیدگاه‌های خود درباره این موضوعات پرداختند.

یادآور می‌شود، بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات با شعار «جامعه آگاه تر: توسعه بیشتر و شعار کمتر» از روز جمعه پنجم آبان ماه آغاز شده و تا روز جمعه ۱۲ آبان ماه ادامه دارد.
غرفه خبرگزاری ایکنا در راهروی اصلی شبستان شماره ۱۶۴ میزبان علاقه مندان و مخاطبان محترم است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد

محمد مهرابی، رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف درمورد نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف اظهار کرد: سابقه این نمایشگاه با عنوان دستاورد‌های نهاد وقف به حدود ۴ سال پیش برمی‌گردد که توفیق داشتم در نخستین دوره نمایشگاه با مسئولیت معاونت فرهنگی اجتماعی در قالب ستاد هفته وقف خدمت دوستان باشم و معاونت فرهنگی، این نمایشگاه را برگزار کرد که دو بخش کلی میراث وقف و دستاورد‌های نهاد وقف را داشت و در جریان آن، از گذشته و تاریخچه وقف به آینده وقف و دورنما و چشم انداز وقف پلی زده بودیم که در سیاست گذاری‌های جدید سازمان برای نهاد وقف ترسیم شده بود. از اینرو، با استقبالی که از آن نمایشگاه صورت گرفت و تغییر رویکردی که در فرم برگزاری نمایشگاه رخ داده بود ریاست سازمان و هیئت مربوطه ابراز علاقه کردند که این نمایشگاه در فواصل زمانی مشخص تکرار شود. چون نشانگر برکات و دستاورد‌هایی بود که برای دوستان جذاب بود.

مهرابی تصریح کرد: دومین دوره نمایشگاه، تقریباً دو سال پیش در حیاط سازمان اوقاف و همزمان با افتتاح ساختمان نوآوری اوقاف و امور خیریه برگزار شد که در آن‌جا، مجموعه‌ای از شرکت‌ها و نهاد‌های دانش بنیانی که از سرمایه و حمایت نهاد‌های وقف بهره‌بردار بودند دور هم جمع شدند و دستاورد‌های اداری و ستادی در حوزه‌های مختلف حفظ و صیانت از موقوفات، توسعه‌ی بهره بری موقوفات و فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان ارائه شد که تجربه بسیار موفقی بود و مورد استقبال قرار گرفت و شخصیت‌های زیادی از مجلس، دولت و دستگاه‌های اجرایی آمدند و دیدند و فرصت خوبی بود تا اقشار مختلف مردم با دستاورد‌های نهاد وقف آشنا شوند. 

او ادامه داد: اساساً رویکرد سازمان در چند سال گذشته مخصوصاً ما در معاونت فرهنگی و اجتماعی برای تبیین و بیان جایگاه وقف این بود که مردم با اثرات فرهنگی اجتماعی اقتصادی و کارکرد‌های وقف در حوزه‌های مختلف آشنا شوند و این رویکرد جدیدی بود که مسئولیت داشتیم تا آن را تبیین کنیم؛ چه در قالب نمایشگاه و چه در قالب انواع برنامه‌ها و فعالیت ها.

مهرابی ادامه داد: تجربه آن نمایشگاه سازمان وقف را بر آن داشت تا یک بار دیگر، این نمایشگاه را تکرار کند و اگر این سیر حتی به صورت دو سالانه هم باشد ولی می‌تواند خوب باشد و امسال، شاهد سومین دوره‌اش هستیم که این بار، با مسئولیت دوستان روابط عمومی و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، همکار آنها هستیم. 

رئیس اداره ترویج فرهنگ وقف افزود: نمایشگاه امسال در حوزه دستاورد‌ها و برکات نهاد وقف برگزار شده است و برای جامعه تبیین می‌شود و اقشار مختلفی حضور پیدا می‌کنند و خیلی از آن‌ها ذوق زده می‌شوند و حتی تعجب می‌کنند و می‌گویند که نمی‌دانستند وقف به انجام چنین کار‌هایی می‌پردازد و در حوزه دانش بنیان نیز، سرمایه گذاری می‌کند و منجر به شکل گیری اشتغال‌زایی و حمایت از علم و فناوری و اختراع و اکتشاف می‌شود و این نمایشگاه فرصتی ایجاد می‌کند و اصحاب رسانه و مسئولان و اقشار مختلف حضور پیدا می‌کنند و در محیطی چند روزه به صورت تجمیعی شاهد چکیده‌ای از بخشی از فعالیت‌های وقف هستند. 

او گفت: در این نمایشگاه دو مسئولیت داشته ایم. یکی، همراهی با ستاد برگزاری در بخش مدعوین و مهمانان و اجرا بوده و دلیلش هم، تجربیاتی است که در برگزاری این نمایشگاه داشته ایم و بخش دیگر نیز، ارائه فعالیت‌های حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه است. 

مهرابی اظهار کرد: اگر حفظ عین و ارتقاء بهره‌وری را دو ضلع بدانیم. یکی از اضلاع آن، اجرای نیت است و اگر امامزاده‌ها را به عنوان یکی از اولویت‌های محوری سازمان اوقاف کنار وقف بیاوریم فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در حوزه اجرایی نیت واقفین و توسعه مدیریت بقاع متبرکه بخش مهم و اولویت دار فعالیت‌های سازمان وقف می‌شوند. 

او یادآور شد: در بخش معاونت فرهنگی و اجتماعی مکلف و موظف هستیم و تلاش می‌کنیم بخشی از این دستاورد‌ها و فعالیت‌ها را در معرض دید مخاطبان بگذاریم و مهم‌ترین بخشی که در این نمایشگاه ارائه شده اجرای نیت و فعالیت‌ها و کار ویژه‌هایی که در این حوزه در حال انجام هستند و از آن جمله می‌توان به بخش توسعه مدیریت بقاع متبرکه و فعالیت‌هایی که در حوزه مدیریت آن در حال انجام است و فعالیت‌های سازمان و رویداد‌های پژوهشی اشاره کرد تا بازدیدکنندگان در جریان نمایشگاه مشاهده کنند. مثلاً امامزاده به عنوان یک مکان مذهبی می‌تواند بستری برای اشتغال‌زایی باشد و کارگاه‌های خودکفایی و بازارچه‌های خیریه و تولید و عرضه محصولات که می‌توانند مفید باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • رونمایی از سامانه ساربانیار در غرفه استان یزد نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از هیات‌های تجاری چین و ترکمنستان در روز دوم «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • قم در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافت
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد