Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، غرفه ایکنا در روز دوم نمایشگاه مطبوعات، میزبان شخصیت‌های مختلفی بود که از جمله محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در این غرفه به بیان نکاتی درباره لزوم تولید محتوای دینی و بومی در فضای مجازی پرداخت.

امروز همچنین مرتضی بانک، مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی، در سومین روز نمایشگاه مطبوعات در غرفه ایکنا حضور پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در جریان حضور خود به سؤالات خبرنگار ما درباره لوازم تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی در کشور و همچنین نقش مناطق آزاد تجاری و صنعتی در این زمینه پاسخ داد.
تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از جمله شهاب نادری، نماینده پاوه، جوانرود و روانسر و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، پروانه سلحشوری، نماینده تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، سیدجواد حسینی کیا، نماینده  سنقر و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، محمدجواد ابطحی، نماینده خمینی شهر و عضو فراکسیون قرآن، عترت و نماز و طاهرخانی، نماینده قزوین، با حضور در این غرفه، دیدگاه‌های خود در امور مختلف، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را با خبرنگاران ما در میان گذاشتند. قاسم جعفری، نماینده سابق مجلس نیز با حضور در این غرفه به بحث درباره تربیت کادر سیاسی اخلاق مدار برای آینده نظام پرداخت.
قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام نیز با حضور در این غرفه، تمهیدات این استانداری در راستای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرزهای این استان را تشریح کرد. مسعود دریس، سخنگوی اجلاس سراسری نماز  نیز به تشریح دلایل انتخاب نام فضای مجازی برای همایش امسال پرداخت.


دکتر محمود خدادوست، مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت به بحث درباره اهمیت استفاد از ظرفیت‌های دینی در نظام سلامت پرداخت. دکتر پروین فرشچی، معاون معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت از محیط زیست در مورد اهمیت فرهنگ سازی بر پایه استفاده از آموزه های دینی در حفظ محیط زیست پرداخت. علی محمد آدابی، رئیس سازمان نظام پرستاری نیز بر اهمیت اخلاق پرستاری تأکید کرد.
مرتضی حاجی، وزیر اسبق آموزش و پرورش با حضور در غرفه ایکنا به بحث درباره اخلاق سیاسی پرداخت. مسجدجامعی، سفیر پیشین ایران در واتیکان درباره تغییرات داخلی عربستان، افشار سلیمانی، سفیر سابق ایران درباره تلاش‌های آمریکا برای کاهش نفوذ منطقه‌ای ایران و حجت‌الاسلام والمسلمین ایزدپناه، به بحث درباره اخلاق سیاسی پرداختند.
امروز در سومین روز یست و سومین نمایشگاه مطبوعات به همت خبرگزاری ایکنا کلاس آموزشی سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان در محل غرفه این رسانه در نمایشگاه برگزار شد. امروز همچنین نشست «ارزیابی انتقادی از مطالعات پیرامون رسانه دینی» با حضور و سخنرانی محمد آقاسی، رئیس ایسپا برگزار شد. آقاسی در این نشست به ارتباطات علم دینی و علم رسانه‌ای پرداخت و به دسته‌بندی‌های عرصه رسانه در زمینه بومی کردن آن اشاره کرد و اظهار کرد: مهمترین مسئله در مطالعات دینی، اغتشاش نظری است و اینکه به یک جریان واحد در عرصه رسانه دینی، نرسیده‌ایم و ایشان به بیان مشکلات رسانه‌های دینی پرداخت. همچنین نشست «مختصات تابوشکنی در رسانه‌ها» در غرفه این خبرگزاری برگزار و حجت‌الاسلام سرلک به بیان دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداخت.


براساس این گزارش، مهدی مطهرنیا، کارشناس مسائل سیاسی نیز با حضور در این غرفه به بیان دیدگاه‌های خود درباره برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و به ویژه تغییر و تحولات اجتماعی جدید در کشور عربستان و تأثیرات آن بر منطقه پرداخت. موسیقی فاخر و دینی محور مباحث امین الله رشیدی خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی بود وی همچنین به ریشه های تغییر ذائقه موسیقایی نسل جدید اشاره کرد. شریفی راد، تهیه کننده سینما و تلویزیون نیز به بحث درباره هنر دینی پرداخت. شهردار اصفهان نیز با حضور در این غرفه به گرفت‌وگویی گرم و صمیمی به خبرنگاران ما پرداخت.
یادآور می‌شود بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات با شعار «جامعه آگاه تر: توسعه بیشتر و شعار کمتر» از روز جمعه پنجم آبان ماه آغاز شده و تا روز جمعه 12 آبان ماه ادامه دارد.
غرفه خبرگزاری ایکنا در راهروی اصلی شبستان شماره 164 میزبان علاقه مندان و مخاطبان محترم است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۷۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در محل سالن همایش‌های حوزه هنری لرستان برگزار شد.

این جشنواره رسانه‌ای با حضور «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و اصحاب رسانه در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزار شد.

رونمایی از ۲ عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر «حمید فولادوند» روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق «سامان سپهوند» و «فریبا مرادی نسب» و نگارش «فریبا مرادی نسب» منتشر شده از سوی انتشارات هاویر رونمایی شد.

همچنین از سوی رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان از نویسندگان و ناشر این آثار تقدیر به عمل آمد در ادامه این جشنواره برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف خبر، تیتر، موشن‌گرافی، مصاحبه، کلیپ و ویدئو، عکس و پوستر، نیز معرفی و از آنها تقدیر به عمل آمد.

تجلیل از ۵۰ خبرنگار برگزیده در جشنواره

اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این جشنواره با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد ضرورت نخست لرستان است، اظهار داشت: لازم است فرهنگ و هنر در کنار بخش صنعت، گردشگری، کشاورزی به‌عنوان بخش‌های مهم توسعه استان نیز موردتوجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه رسانه لرستان علی‌رغم وجود مشکلات فراوان دوشادوش دولت در بحث مطالبه‌گری در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی گام برمی‌دارند، افزود: مشکلات خانواده رسانه لرستان با بسیاری از استان‌های کشور متفاوت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه در استان‌هایی که از لحاظ اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی فعالی دارند اصحاب رسانه حمایت بیشتری می‌شوند و از یک پشتوانه قوی برخوردارند گفت: بسیاری از مشکلات اهالی رسانه از سوی بخش‌های غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی حل‌وفصل می‌شوند، اما در لرستان با وجود ظرفیت‌های کمی و کیفی که این قشر عظیم در استان دارند به‌خاطر نبود بخش غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین خاطر رسانه‌های ما با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

روانشاد رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد، و افزود: انتظار داریم که استاندار ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جشنواره «بر بلندای حضور» اشاره کرد و گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در دی‌ماه با محوریت انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری و حماسه حضور، ۴۵۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از ۵۰ نفر از اصحاب رسانه که به تولید اثر در این جشنواره پرداختند از سوی شورای اطلاع‌رسانی استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

تأکید استاندار بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهار داشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها مردم و شخصیت‌های سیاسی و بزرگان فعال جامعه را به وحدت دعوت کنند و نگارش اهالی رسانه وحدت‌گرا و یکپارچه باشد، افزود: این اصل و اساس کمک به توسعه و پیشرفت جامعه است.

استاندار لرستان با تأکید بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی در لرستان، گفت: اگر با این رویکرد در استان تلاش کنیم سرمایه‌گذاران لرستانی خارج از استان به استان برمی‌گردند و علاوه بر این سرمایه‌گذاران دیگر هم با فراغ‌بال در استان حضور پیدا می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری در استان ایجاد خواهد شد.

شفقت ایجاد وحدت را برای افزایش نظارت‌ها مؤثر دانست و افزود: نظارت برخلاف تفرقه‌افکنی است و قطعاً نظارت برای رشد و تعالی و جلوگیری از انحراف است.

مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند

وی رویکرد نظارتی را بر مبنای هدایت، راهبری، کمک و مشاوره دانست و افزود: اصحاب رسانه می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند، افزود: من به مهربانی مردم اطمینان دارم و مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست.

شفقت با اشاره به تصویب روز لرستان در اول خردادماه، گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان تصویب شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح می‌شود.

کد خبر 6094394

دیگر خبرها

  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • اختلاف‌ نظر مجلس و دولت؛ دلار چند؟
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس