Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@01:29:31 GMT

ارتباط تغییر فصل و ریزش مو

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۱۴۲۸

بدون شک اغلب افراد از تماشای بالش یا شانه ای پر از مو احساس خوبی پیدا نمی کنند. نگاه کردن به آینه در حالی که هر روز بخشی از موهای سر کم می شوند اتفاق خوشایندی نیست. ناطقان: ممکن است در ظاهر مشکل چندان مهمی به نظر نرسد؛ اما واقعیت این است ریزش مو تأثیر قابل توجهی در آشفتگی روحی انسان ایفا می کند. بروز چنین اتفاقی در شرایطی است که روز به روز تعداد افرادی که به ریزش مو دچار می شوند در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمار های موجود، درحال حاضر دو سوم مردان آمریکایی بالای 35 سال دچار کچلی هستند؛ و 85 درصد مردانی که بیش از 50 سال سن دارند بخش مهمی از موهای خود را از دست داده اند.
 نکته جالب توجه این است که خلاف باور اغلب افراد، کچلی یک مشکل مردانه نیست و در حال حاضر تعداد زنانی که ریزش شدید مو دارند رو به افزایش است. با این وجود، از آنجایی که ریزش موی مردان بیشتر در یک ناحیه متمرکز می شود به کچلی منتهی می شود؛ اما در زنان به دلیل پراکندگی ریزش مو در کل سر کمتر کچلی اتفاق می افتد. در چنین شرایطی جالب است بدانید که فصل ها نقش تعیین کننده ای در میزان ریزش مو ایفا می کنند.
 یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، حکایت از آن دارد که ریزش مو در فصل تابستان و پاییز شدیدتر از دیگر مواقع اتفاق می افتد. جالب اینجاست که مشابه چنین اتفاقی در حیوانات نیز دیده می شود. در واقع، تغییرات آب و هوایی رابطه ای مستقیم با عملکرد سلول های سطح سر دارد و نقش مهمی در افزایش یا کاهش ریزش مو ایفا می کند. بنابراین، اگر با ریزش موی جدی دست و پنجه نرم می کنید بهتر آن است که در روزهای پیش رو از اقدامات پیشگیرانه غافل نشوید.
منبع:بهداشت نیوز
برچسب ها: تغییر فصل ، ریزش مو ، کچلی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار

مهدی عسگری درباره ضرورت تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار، گفت: ریشه‌ بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است، روندی که در صورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد، ادامه داد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است.

وی اضافه کرد: مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی مساحت سکونتگاهی کشور، تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • تغییر چهره تازه بازیگر نقش «نجلا» بعد دو سال در ۳۲ سالگی (فیلم)
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور