Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان دامغان در آئینی با حضور فرماندار دامغان، امام‌جمعه موقت و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، معرفی شد.

به گزارش ایسنا، در این آئین از عباس علیان نژاد تجلیل و سید محسن طباطبائیان به عنوان مدیر جدید جهاد کشاورزی شهرستان دامغان معرفی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در این آئین با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از 43 هزار و 500 بهره‌بردار در حوزه کشاورزی استان سمنان فعال‌اند اظهار کرد: در سال گذشته تسهیلات خوبی از طریق سامانه بهین یاب به کشاورزان متقاضی استان استان اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حسن میرعماد با اشاره به ادامه روند اعطای تسهیلات از طریق بهین یاب به کشاورزان استان سمنان با بیان اینکه امسال بیش از 1480 میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه بخش کشاورزی و طرح‌های ارائه شده در سامانه بهین یاب استان سمنان اختصاص یافته است افزود: تا کنون بیش از 680 پرونده اعطای تسهیلات در حوزه کشاورزی استان سمنان بررسی شده و تنها در نیمه نخست امسال بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان بخش کشاورزی استان سمنان اعطا شد.

به گفته وی، این میزان تسهیلات به تعداد 560 واحد تولیدی در حوزه کشاورزی استان سمنان تا پایان نیمه نخست امسال تعلق یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به معضل کم آبی موجود در استان سمنان و لزوم مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی از اجرای طرح‌های ویژه مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی این استان خبر داد.

میرعماد با اشاره به نحوه پرداخت مطالبات گندم‌کاران استان سمنان در اجرای طرح خرید تضمینی گندم اضافه کرد: تا کنون بیش از 69 درصد از مطالبات گندم‌کاران استان سمنان پرداخت و 31 درصد آن نپرداخت نشده است.

حجت الاسلام عباسعلی جیرانی امام موقت جمعه دامغان نیز در این جلسه با اشاره به رشادت‌های جهادگران استان سمنان در هشت سال دفاع مقدس گفت: امروز مسئولیت‌ها موضوع ماندگاری نبوده و فانی است و باید از این فرصت برای خدمت بیشتر به مردم استفاده شود.

علی اصغر مجد فرماندار دامغان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توسعه سیستم‌های نوین آبیاری عنوان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که تا پایان امسال بیش از 2000 هکتار از اراضی کشاورزی دامغان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه