Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، علی اصغر مجد عصر سه شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیر جهاد کشاورزی دامغان به میزبانی این اداره بیان کرد: با پیگیری های به عمل آمده و حمایت های دولت  تاکنون پنج هزار هکتار از اراضی بخش کشاورزی دامغان به سیستم آبیاری نوین مجهز شده و برای چهار سال آتی نیز برای مجهز شدن ۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی به سیستم آبیاری نوین برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: دامغان دارای ۱۵ هزار بهره بردار کشاورزی است که در ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی فعالیت دارند اما همچنان ۷۰ درصد کشاورزی دامغان به صورت غرقابی است که تغییر این رویه باید با همت کشاورزان و همکاری دستگاه های اجرایی صورت گیرد.

۳۰درصد اشتغال دامغانی ها در بخش کشاورزی

فرماندار دامغان تصریح کرد: در سال جاری ۱۲ میلیارد تومان اعتبار با هدف اجرای طرح سیستم آبیاری نوین کشاورزی در شهرستان، از محل اعتبارات ملی و منابع استانی هزینه شده است.

مجد با بیان اینکه بر اساس آمار موجود فقط ۳۰ درصد اشتغال استان سمنان در بخش کشاورزی است، اظهار داشت: این شهرستان یکی از قطب های تولید محصول مهم و استراتژیک پسته در سطح جهانی و ملی شهرت دارد و با برگزاری چهار دوره موفق جشنواره ملی این محصول، توانسته ایم برای توسعه باغات و افزایش کیفی تولید گام های اساسی برداریم.

وی خاطرنشان کرد: کمک به رشد و توسعه بخش کشاورزی از سیاست های دولت است و در شهرستان نیز عزم خوبی برای برنامه ریزی در راستای رونق بیشتر این بخش وجود دارد.

اجرای ۴۰۰طرح تولیدی در دامغان

فرماندار دامغان با اشاره به اجرای ۴۰۰ طرح تولیدی در شهرستان طی چهار سال گذشته، تاکید کرد: برای اجرای این تعداد طرح ۳۰۹ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی، استانی و سایر منابع هزینه شده است.

مجد گفت: دامغان در بخش کشاورزی دارای ظرفیت های خوبی است که باید کوشید از پتانسیل های موجود به توسعه بخش کشاورزی کمک کرد.

در این آیین از عباس علیان نژاد تقدیر و سید محسن طباطبائیان به عنوان مدیر جدید جهاد کشاورزی دامغان معرفی شد.

true برچسب ها : جهاد کشاورزی سمنان علي اصغر مجد مراسم تودیع و معارفه true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، مهدی سرخوش اظهار داشت: میزان واگذاری اراضی ملی و دولتی به مساحت ۱۹ هزار و ۴۵ هکتار و به تعداد یک‌هزار و ۲۰۳ مورد به متقاضیان واگذاری زمین برای اجرای طرح‌های کشاورزی، وابسته و غیرکشاورزی در سطح کشور انجام شده است.

وی ادامه‌داد: از این میزان مساحت ۱۲ هزار و ۳۹۵ هکتار به تعداد ۹۱۷ مورد برای طرح‌های کشاورزی و وابسته به کشاورزی و تعداد ۲۸۶ مورد به مساحت ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار برای طرح‌های تولیدی و صنعتی زمین واگذار شده است.

مدیرکل دفتر واگذاری و توسعه اراضی سازمان امور اراضی کشور افزود: سال گذشته در راستای نظارت بر اراضی واگذار شده، تعداد ۳۷ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید توسط عوامل نظارتی انجام شده که نتیجه آن تشکیل ۲۷۸ جلسه هیأت‌های نظارت ماده ۳۳ استانی بود که سه هزار و ۱۸۹ پرونده در این جلسات مطرح و درباره تمدید قرارداد مربوطه، تعیین مهلت برای اجرای طرح، یا فسخ قرارداد و استرداد زمین و سایر تکالیف مقرر در قانون و مقررات حاکم تصمیم‌گیری شده است.

وی تصریح کرد: درباره موضوع واگذاری باتوجه به تکلیف ابلاغی سیاست‌های سازمان متبوع، برنامه تکلیفی برای استان‌ها با توجه به ظرفیت‌ها و شرایط و عملکرد استانی مشخص شده و ابلاغ خواهد شد.

سرخوش ادامه‌داد: مقرر شده استان‌ها با استفاده از ظرفیت تفاهم‌نامه منعقد شده با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی سازمان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان‌کرد: در راستای رفع نقایص موجود، اصلاح دستورالعمل نظارت بر طرح‌ها به انضمام فرم‌های مربوطه و ضوابط اجرایی لایحه قانونی واگذاری و احیای اراضی در دستور کار این دفتر قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • صدور اسناد تک برگ در گروه‌های مشاع به نام دولت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین