Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرچک- جشنواره غذاهای بومی و محلی، با حضور 45 شرکت کننده از استان های کشور در قرچک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه جشنواره غذاهای بومی ومحلی با همکاری اداره ورزش و جوانان، هیئت ورزش همگانی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک در محل نمایشگاه های دائمی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره ۴۵ شرکت کننده از استان های مختلف حضور داشتند که طرز تهیه غذاهای سنتی خود را توضیح می دادند.

در این جشنواره شامل میرزاقاسمی استان گیلان، آش محلی دامغان، ترخینه لرستان، آش رشته اردبیل، قیمه نثار قزوین، خورشت خلال کرمانشاه ، دلمه، کوفته و کشک بادمجان از جمله غذاهای این جشنواره بود.

مسن ترین فرد شرکت کننده در این جشنواره که خانمی ۷۶ ساله بود، به خبرنگار مهر گفت: هدف من از شرکت در این جشنواره ارسال پیام امید به تمام جوانان سرزمینم بود، جوانان عزیز ایران بدانند، می توانند با استفاده از غذاهای سنتی و سالم و دوری از مصرف فست فودها، همواره سالم و تندرست بوده و در هر سنی با امید به زندگی خود ادامه دهند.

اهمیت سلامت در سفره های ایرانی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قرچک، در حاشیه این جشنواره به خبرنگار مهر گفت: هدف ما ایجاد شادی، نشاط و سلامت است و سعی کردیم با ایجاد این جشنواره زمینه  آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و محلی را فرهم آوریم  و همچنین توجه به سلامت وتغذیه سالم را در سفره ایرانی به نمایش بگذاریم.

بهروز مشتاق در ادامه گفت: مردم باید در مراکز فرهنگی همچون ارشاد حضور داشته باشند، این جشنواره یک اتفاق بسیار خوب و پسندیده ای است که امروز در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

هدف ما آشنایی مردم با غذاهای سالم است

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک نیز به خبرنگار مهر گفت: هدف ما ازبرگزاری و مشارکت در اجرای این  جشنواره غذایی این است که مرم با غذاهای سالم آشنا شوند و از فست فودها دوری کنند.

محسن خادمی از برگزاری چندین جشنواره دیگر تا پایان سال خبر داد و افزود: برنامه بعدی  که در راستای همین جشنواره خواهد بود در ورزشگاه هفتم تیر برگزار می شود و داوران نیز از  کارشناسان حرفه ای با رزومه قوی خواهند بودکه جایزه آن جشنواره تا سقف یک  میلیون تومان هدیه برای نفر اول در نظر خواهیم گرفت.

انتخاب نفرات برتر

بر اساس این گزارش،  داوران این دوره از جشنواره غذا خادمی، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک، صغیری از معاونت اجتماعی فرمانداری و فریبا سلیمانپور از فعالان فرهنگی قرچک  بودند که پس ازچشیدن تمام غذاها چهار نفر را بعنوان برنده اعلام کردند.

در این جشنواره به ترتیب پریا نظری با پخت غذای قیمه نثار به مقام اول، زهره محمدی و فریبا یزدانی با غذای دلمه مقام دوم، ملیحه سیف الهی با غذای آش اردبیل مقام سوم و زهرا تکلو با پخت غذای کشک بادمجان مقام چهارم  را کسب کردند.

در پایان از زهرا اسدی نائب رئیس هیئت ورزش های همگانی شهرستان قرچک نیز به واسطه کمک در اجرای بهتر و شایسته این جشنواره تقدیر به عمل آمد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۵۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست خبری جشنواره فیلم دینی رضوان، با حضور فرهاد قائمیان مدیر جشنواره بین المللی امام رضا (ع) و محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره، دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه، در محل سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

در ابتدای این نشست و پس از پخش سرود ملی و صلوات خاصه امام رضا (ع)، فرهاد قائمیان مدیر جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، عنوان کرد: امیدوارم این جشنواره که متعلق به امام رضا (ع) است توسط شما اهالی رسانه حمایت شود. برای من افتخار است در جشنواره فیلم رضوان، در کنار برادر و دوست عزیز خودم، محمدحسین لطیفی هستم.

وی ضمن اشاره به حمایت جدی بنیاد امام رضا (ع) و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: با توجه به فراز و نشیب ها در این دوره جشنواره فیلم امام رضا (ع) تلاش شده است تا با رویکردی جدی در طول چند ماه جشنواره، برای جوانان علاقه مند استان های مختلف کارگاه آموزشی برگزار کنیم.

قائمیان در ادامه با اشاره به این‌که سلام همه دبیران را به شما می‌رسانم، مطرح کرد: با شروع این مرحله از جشنواره تصمیم گرفتیم یک فیلم سینمایی با فرهنگ امام رضایی را استارت بزنیم و از قبل با آقای لطیفی به موضوع فیلم فکر کردیم. این اثر به نویسندگی حامد عنقا از رمان «عشق آباد تا عشق آباد» اقتباس شده است و این پروژه سینمایی سال ها به نتیجه نرسیده است. احساس می‌کنم امسال آقا امام رضا (ع) خودشان لطف کرده اند تا این فیلم ساخته شود.

وی در پایان با توضیح این که در این جشنواره بخش فیلم دینی با موضوعات مشخص جدا شده است و بخش ویژه رضوی هم به طور خاص جدا شده است، گفت: اختتامیه جشنواره در آبان ماه و اختتامیه بخش بین الملل در اردیبهشت سال بعد برگزار می‌شود و در بخش بین الملل مرحله جدیدی را در تعامل با سایر کشورها در موضوع دین مد نظر داریم.

پس از این محمدحسین لطیفی دبیر اولین‌ جشنواره فیلم رضوان، ضمن تشکر از امام رضا (ع) و فرهاد قائمیان برای این مسؤولیت، مطرح کرد: امیدواریم مسیری را آغاز کنیم که انتها نداشته باشد. در جهان امروز جای خالی آن آرامشی که از دین حاصل می‌شود ملموس است و هستی آرامش خود را از قلب‌های آرام می‌گیرد. بارها شنیده ایم که افراد تعریف کرده اند با پا گذاشتن در حرم امام رضا (ع) آرامش پیدا کرده اند و ما هم دوست داریم مخاطب با دیدن یک فیلم حال خوب پیدا کند.

وی ضمن اشاره به این‌که گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم هایی با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و ... می‌شود، گفت: این فیلم‌ها عقبه ای در جان کارگردان و نویسنده دارد. به واسطه زمان کوتاهی که وجود داشت، امکان برگزاری بخش بین الملل برای مهر امسال امکان پذیر نبود و بخش بین الملل در اردیبهشت ۱۴۰۴ ‌برگزار می‌شود.

وی از اهالی رسانه درخواست‌ کرد: فضایی ایجاد شود که این جشنواره به خوبی دیده شود، کسی جانماند و فیلمسازان بتوانند کار کنند.

وی در پایان گفت: برای این جشنواره به کارهایی که فرهنگ رضوی را به دور از خرافات نشان دهد نیاز داریم تا ان شاء الله به آیین و مسلک امام رضا (ع) متوسل شویم.

در ادامه سید جواد رفایی مشاور راهبردی بنیاد امام رضا (ع) با مرور دوره های گذشته جشنواره امام رضا (ع)، عنوان کرد: علت توقف جشنواره برای یک مدت این بود که فیلم ها، ارتباطی با امام رضا (ع) نداشتند و تنها در بخش هایی به امام رضا (ع) اشاره می کردند از این رو تصمیم گرفتیم امسال در قالب پانزدهین دوره جشنواره رضوی اولین دوره جشنواره فیلم «رضوان» با بخش ویژه امام رضا (ع) را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه بخش دینی جشنواره همه ادیان الهی را در بر می‌گیرد، گفت: در این جشنواره برخلاف دوره های قبلی، بخشی تحت عنوان فیلمسازی با موبایل داریم همچنین بخش ایده تا فیلم «سراج» برای آن هایی که احساس می‌کنند برای ساخت فیلم در مورد امام رضا (ع) توانایی دارند اما به کارشناس برجسته دینی و سینما نیاز دارند در نظر گرفته شده است. این بخش برای توجه ویژه به جوانان صاحب ایده اختصاص یافته است. همچنین در قالب سه کارگاه آموزشی آموزش هایی در جهت ارتقای تولیدات ارسالی به جشنواره برگزار می‌شود.

در ادامه، سعید زمانی مدیر اجرایی ۲۱ امین جشنواره امام رضا(ع)، گفت: پس از این نشست رسمی، فراخوان این جشنواره در بستر سایت شمس طوس بارگذاری خواهد شد و همه علاقه مندان و مخاطبان می‌توانند نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی در انتها همه جوانان و فعالان سینما را دعوت به مشارکت در این رویداد کرد.

پس از اتمام نشست خبری از پوستر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» رونمایی شد.

کد خبر 6091710 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • رئیس جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد معارفه شد
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • رئیس ستاد انتخابات ورامین: فرآیند انتخابات با قدرت برگزار می‌شود
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین