Web Analytics Made Easy - Statcounter

آستارا - ایرنا - تغییر مسئولان برخی ادارات بندر آستارا، امید تازه ای در این شهرستان برای شتاب در مسیر توسعه ایجاد کرده و همگرایی هنرمندان بعد از تغییر مدیریت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا، موضوعی است که تابان هاشم نیا نویسنده و کارگردان تئاتر به آن پرداخته است.

پس از انتخاب یونس رنجکش به عنوان فرماندار آستارا شاهد نگاه ویژه او به اهمیت منابع انسانی در مسیر تحولات توسعه ای در شهرستان بوده ایم و شنیدن این مطلب از زبان او که: اصل شایسته سالاری در استفاده از منابع انسانی همواره باید از اولویت های در نظر گرفته شده باشد، بسیار مایه دلگرمی شهروندان و بخصوص اهالی هنر می شد؛ هنرمندانی که بی صبرانه منتظر بودند تا تغییر و تحولی اساسی در مدیریت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرشان صورت گیرد تا اینکه حدود دو هفته پیش مطلع شدیم شاپور تشرینی، فرزند شهید و یکی از کارمندان همان اداره به پیشنهاد فرماندار، به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاید قضاوت در مورد آینده اداره ارشاد در سایه مدیریتی تشرینی کمی زود باشد، ولی شاید هم برگزاری اولین جلسه توسط او با هنرمندان شاخص و فعال نمایش آستارا در عصر سه شنبه 9 آبان و با دستور کار سیاست گذاری در عرصه هنر نمایش را بتوان به عنوان اولین قدم او در ترسیم نقشه راه جهت تحول توسعه ای و روزنه امیدی در راستای اعتلای هنر نمایش شهرستان به حساب آورد؛ هنری که به نظر می رسد در یکی دو سال اخیر بخصوص در عرصه نمایش کمدی به سمت قهقرا کشیده شده است.
هرچند نشست عصر سه شنبه - با توجه به حساسیت و پیچیدگی های خاصی که شامل این عرصه می شود - در اوایل جلسه با حاشیه هایی نیز همراه بود که به نظر می رسید میراث سوء مدیریت های گذشته باشد، ولی همه اعضاء در نهایت شاهد نتایج مفید و خروجی مهمی بودند که همگی نشان از عزم جزم و جدیت سرپرست جدید اداره ارشاد در راه سر و سامان دادن به عرصه بی سر و سامان نمایش آستارا را داشت.
بازگرداندن همبستگی و از بین بردن گسست ایجاد شده بین هنرمندان، بالا بردن جنبه های علمی کار با دائر کردن کلاس های آموزشی مستمر، توجه ویژه به زیرساخت های نمایشی و بخصوص پیگیری تکمیل سالن آمفی تئاتر ارشاد و بازسازی و بهسازی سالن باغ ملی، برنامه ریزی منظم و قانونی جهت اجراهای عمومی، ساماندهی گروه های نمایشی و صدور کارت عضویت برای اعضای هر گروه، ایجاد کمیته انضباطی و مهم تر از همه اینها جلوگیری از بدعت ناپسند صدور مجوز برای نمایش ها توسط ارگان ها و مسئولان غیرمرتبط و غیر مسئول با تشکیل شورای نظارت شهرستانی از جمله اهدافی بود که اعضاء جلسه با اکثریت قاطع بر آن تأکید کردند و قرار شد تا اساسنامه اجرایی این برنامه ها ، تدوین شده و در نشست هفته آینده به تصویب نهایی هنرمندان برسد.
طبق آخرین آمار ارائه شده توسط ارشاد در شهرستان 90 هزار نفری آستارا که در 200 کیلومتری مرکز استان و در غرب گیلان واقع شده ، بیش از 200 هنرمند فعالیت می کنند که حدود 40 نفر از آنان در عرصه هنر نمایش فعالیت مستمر دارند.
*تابان هاشم نیا نویسنده و کارگردان تئاتر از آستارا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، در نشست میان رشته‌ای به مناسبت هفته هنر انقلاب با حضور اقشار مختلف هنرمندان ازجمله خبرنگاران، نویسندگان، شاعران، عکاسان و همچنین کارشناسان محیط زیست استان بوشهر، ضمن اکران خصوصی مستند رشاد بالف، معضلات محیط زیستی استان بررسی و برای رفع آنها چاره اندیشی شد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر در این نشست با تاکید بر لزوم شراکت همه مردم برای داشتن محیط زیستی سالم گفت: هرگونه دستکاری سواحل، ورود فاضلاب و همچنین مواد آلاینده از جمله آلودگی‌های نفتی به دریا باعث برهم خوردن تعادل زیست‌بوم خلیج‌فارس و در نتیجه از بین رفتن مرجان‌ها می‌شود.

سعید نوذری با اشاره به صید و فروش باله کوسه به‌عنوان یک معضل محیط زیستی گفت: به‌تازگی یک صیاد در بوشهر اقدام به صید افزون بر یک تن کوسه تنها برای فروش باله آنها کرده که این ظلم مسلم به محیط زیست است.

وی با تاکید بر غیرقانونی بودن صید به روش ترال، افزود: استفاده از تور ترال، به زیست‌بوم کف دریا و اقیانوس آسیب زده و تمام موجودات کف زی را از بین خواهد برد.

سرپرست روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر یادآور شد: نخبگان استان اختراع‌هایی انجام دادند که جایگزین صید با تور ترال است، اما حمایت‌های لازم از طرح آن‌ها نشده و گره این مشکل نه به دست سیاستمداران و مسئولان بلکه به دست هنرمندان باز می‌شود.

نوذری با بیان این‌که پویش‌های مردمی از اثرگذارترین روش‌های حفاظت از ظرفیت‌های محیط زیستی است، افزود: مجموعه محیط‌زیست هنرمندان را برای چاپ کتاب، برپایی نمایشگاه یا هر اثر هنری مربوط به محیط‌زیست همراهی می‌کند.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر نیز در این آیین با تاکید بر برگزاری نشست‌های هنری با حضور اقشار مختلف هنرمندان به‌جای نشست‌های رایج خبری مسئولان، گفت: به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، این مجموعه اجرای برنامه‌های شاخص فرهنگی را در دستور کار قرار داد.

مسعود عرب‌زاده عنوان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در ششمین دوره هفته هنر انقلاب مصوب شد، نشست هنرمندان با فعالان محیط‌زیست بود که هنرمندان دغدغه‌مند استان از این برنامه استقبال کردند.

وی اظهار کرد: هنرمندان قدرت زیادی دارند و از این رو یکی از سیاست‌های حوزه هنری استان بوشهر این بود که هنرمندان پای کار حل مسائل محیط زیست بیایند و نه مسئولان و سیاست‌مداران.

نوذری با اشاره به ثبت نام افزون‌بر ۳۰۰ هنرمند استان بوشهر در سامانه راه‌اندازی شده از سوی حوزه هنری در هفته هنر انقلاب، افزود: امید می‌رود با برگزاری موفق این نشست، در ماه‌های آینده نیز اداره‌های و نهاد‌های دیگری همچون جهاد کشاورزی، دامپزشکی و... در برگزاری این گونه نشست‌ها با هنرمندان برای حل مشکلات حوزه خود فعال شوند.

وی گفت: طبق برنامه‌ریزی، حوزه هنری استان بوشهر هر ماه نشستی با هنرمندان در هر یک از این اداره‌ها برای رسیدگی به دغدغه‌های محیط زیستی برگزار خواهد کرد.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری استان بوشهر با اشاره به اکران خصوصی مستند ساخته شده توسط هنرمند مستند ساز رشاد بالف در این نشست، گفت: آثار فاخری از این جنس میتواند تاثیر بسیار زیادی در فرهنگ‌سازی جامعه داشته باشد و اکران این فیلم در جمع هنرمندان و توضیحات تکمیلی کارگردان اثر باعث دغدغه‌مند شدن هنرمندان و تولید آثار بیشتر در این حوزه خواهد شد.

ریختن فاضلاب به دریا، قطع درختان شهری به بهانه‌های مختلف، صید بی‌رویه آبزیان، آلودگی‌های نفتی، شکار در محیط‌های ممنوع و بازار فروش گسترده حیوانات بومی استان بوشهر ازجمله مواردی بود که هنرمندان و کارشناسان محیط‌زیست به آن پرداختند.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نمایش و نقد فیلم‌تئاتر «شهر آفتاب مهتاب» در سینماتک خانه هنرمندان
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه