Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیریت طرح‌های سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان این‌که همه تجهیزات خریداری شده جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی از دیگر کشورها استاندارد کامل را دارند، گفت: بیش از 80 درصد تجهیزات جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی ساخت داخل است.

به گزارش شانا، نشست تخصصی «بازرسی، ایمنی و استاندارد»، عصر روز چهارشنبه (10 آبان‌ماه) در حاشیه هفتمین همایش و نمایشگاه بین‌المللی دوسالانه خودروهای گازسوز آسیا و اقیانوسیه (آنگوا) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین باقری، معاون مدیریت طرح سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این نشست به موضوع بازرسی فنی جایگاه‌های سی ان جی اشاره کرد و گفت: بر اساس تکالیفی که دولت تعیین کرده، مقرر شده است که وزارت نفت 2500 جایگاه عرضه سی‌ان‌جی احداث و راه‌اندازی کند و همزمان با آن نیز نیازمند خودرویی بودیم که موضوع استفاده از سوخت سی‌ان‌جی در کشور اجرایی شود.

وی افزود: از سال 79 این موضوع به طور کلی کلید خورد و از سال‌های 80 و 81 فعالیت‌های مربوط به ساخت جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی و رعایت استانداردهای مربوط به آن آغاز شد.

معاون مدیریت طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: هم اکنون بخش خصوصی با تقاضای خود در حوزه احداث جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی اقدام می‌کند و بر اساس تقاضا و نیاز در نقاط مختلف کشور احداث جایگاه‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در زمینه بازرسی جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی وظایفی را برعهده داریم که وظایف تخصصی طرح مدیریت سی‌ان‌جی است و در باره جایگاه‌ها انجام می‌شود.

باقری عنوان کرد: یک موضوع مربوط به هدایت، راهبری، کنترل و بررسی استاندارد ساخت تجهیزات جایگاه‌ها و روزآمد کردن آنهاست که هم اکنون این موارد به طور کامل اجرایی شده است.

معاون مدیریت طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: همه تجهیزات خریداری شده جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی از دیگر کشورها استاندارد کامل دارند، هرچند بازرسی‌های دوره‌ای نیز از این تجهیزات انجام می‌شود.

وی به همکاری شرکت متبوع خود با سازمان ملی استاندارد اشاره کرد و افزود: با این همکاری استاندارهای ملی مربوط به تجهیزات جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی تدوین شده‌اند که هم اکنون به عنوان استانداردهای بازرسی جایگاه‌ها نیز شناخته می‌شوند.

باقری ادامه داد: هم اکنون 2400 جایگاه فعال عرضه سی‌ان‌جی در کشور وجود دارد و روزانه 21 میلیون مترمکعب مصرف این سوخت در کشور است، همچنین 80 درصد تجهیزات ما نیز ساخت داخل است که البته در ساخت کیت و مخزن سی ان جی نیز 100 درصد به خودکفایی رسیده‌ایم.

معاون مدیریت طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به برخی حوادث در جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی اشاره و عنوان کرد: در این باره حوادث زیادی مشاده نشده، البته برخی حوادث ناشی از نشت گاز بوده که با آموزش‌ و کنترل‌های لازم مشکل برطرف شده است.

وی با بیان این‌که مخازن سی ان جی به بازدیدهای دوره‌ای نیاز دارند، گفت: دستکاری خودرو و مخازن از مواردی است که مصرف کنندگان سوخت سی ان جی برای پیشگیری از حوادث احتمالی باید از آن خودداری کنند.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۸۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • خودکفایی ارتش در ساخت تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است