Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز گفت: نیروگاه چابهار با سوخت سی ان جی در آینده نزدیک راه اندازی می‌شود، افزون بر آن پروژه‌ای در اصفهان و خراسان جنوبی وجود دارد که قرار است با سی ان جی گازرسانی شود.

به گزارش شانا، نشست تخصصی «وضع امروز صنعت نفت و گاز و چشم انداز آینده» روز سه‌شنبه (نهم آبان‌ماه) در روز نخست هفتمین همایش و نمایشگاه بین‌المللی دوسالانه خودروهای گازسوز آسیا و اقیانوسیه (آنگوا) به ریاست سعید پاک سرشت، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز و دیگر اعضای این نشست از جمله، لی، مدیر اجرایی انگوا، محمود هاشم از مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز، جان پارک از انجمن خودروهای گازسوز کره جنوبی و اردشیر دادرس، رئیس هیئت مدیر انجمن سی ان جی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید پاک سرشت در این نشست با بیان این‌که همگی با روند تغییرات انرژی در یک قرن گذشته آشنا هستیم، گفت: پیش بینی می‌شود استفاده از گاز طبیعی در 20 سال آینده رشد مطلوب و قابل قبولی داشته باشد.

وی با بیان این که یک ایستگاه مینی ال ان جی در آینده نزدیک در کشور احداث می‌شود و مصوبه‌های این دستگاه با ظرفیت ٣٠ تن در روز اخذ شده است، تصریح کرد: امیدواریم اسناد مناقصه این طرح به‌زودی ارائه شود و این ایستگاه در جاده چالوس با کمک شرکت‌های داخلی ایجاد شود.

در ادامه این نشست، هاشم از مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز به معرفی شرکت و عملکرد آن پرداخت و گفت: ایران و قطر در مجموع ٧٤ درصد گاز خاورمیانه را دارا هستند.

وی با بیان این‌که تا سال ٢٠٤٠ به‌طور میانگین سالانه مصرف انرژی افزایش زیادی خواهد یافت، تصریح کرد: هم اکنون گاز طبیعی ١.٧ درصد از کل سهم سوخت را به خود اختصاص داده است.

این مقام مسئول با بیان این‌که در چشم انداز شرکت ملی گاز باید تولید اضافه را مدیریت کنیم و بهتر است مصرف بخش خانگی از ٤٦ درصد به ٣٠ درصد برسد، تاکید کرد: با برنامه‌های بهینه‌سازی می‌توانیم به این مهم دست یابیم.

وی با بیان این‌که چشم انداز صادرات گاز، افزایش 6 برابری را تا سال ٢٠٢٠ پیش بینی می‌کند، عنوان کرد: نیروگاه چابهار با سوخت سی ان جی در آینده نزدیک راه اندازی می‌شود، افزون بر آن پروژه‌ای در اصفهان و خراسان جنوبی وجود دارد که قرار است با سی ان جی گازرسانی شود.

اردشیر دادرس، رئیس انجمن صنفی جایگاه داران سی ان جی به عنوان آخرین سخنران این نشست درباره رویکرد استفاده از سی ان جی در کشورهای عضو انجمن آنگوا گفت: برخی کشورها با رویکرد زیست محیطی، برخی دیگر با رویکرد سیاسی و برخی با رویکرد تکنولوژیکی به استفاده از سی ان جی روی آورده‌اند.

وی با بیان این‌که ١١ کشور از ٢٨ کشور عضو با رویکرد زیست محیطی، ٩ کشور با رویکرد مسائل سیاسی و هشت کشور با رویکرد فناورانه وارد عرصه سی ان جی شده‌اند، افزود: ایران ابتدا با رویکرد زیست محیطی آغاز کرد، اما به موقع از آن بهره‌برداری سیاسی نیز انجام داد و هم‌اکنون ترکیبی از سه مورد را داراست.

دادرس به تاریخچه سی ان جی در ایران و دنیا اشاره کرد و گفت: ظرفیت توسعه این صنعت در ایران بسیار زیاد است.

رئیس انجمن صنفی جایگاه داران سی ان جی به امتیازهایی که ساخت داخل در صنعت سی ان جی کشور به دست آورده است اشاره کرد و افزود: هشت کارخانه مخزن سازی، چهار کارخانه کمپرسور سازی، پنج کارخانه تولید کیت و قطعه، ١٢٠ شرکت بهره‌برداری و تامین و نگهداشت هم اکنون در کشور وجود دارد.

وی عنوان کرد: هم اکنون ٣٢ هزار نفر به طور مستقیم و ٧٠ هزار نفر به‌طور غیرمستقیم در این صنعت فعال هستند، همچنین با اجرای طرح سی ان جی در کشور از مصرف روزانه ٢١ میلیون لیتر بنزین در کشور جلوگیری شده است.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد

در جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، مباحث درباره راه‌اندازی کانون نهج البلاغه در دانشگاه‌ها و همچنین تعیین مسئول و میزبان بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن تعیین تکلیف شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جلسه یکصد و سی و ششم مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها با حضور مدیران فرهنگی و قرآنی دستگاه‌های دانشگاهی در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

گزارش مشکلات نمایشگاه قرآن و تعیین میزبان دوره آینده

در این جلسه چهار دستور قرآنی مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار گرفت. در ابتدا نمایندگان دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از شرایط برپایی بخش دانشگاهی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ارائه دادند و کم و کیف این حوزه مورد تحلیل قرار گرفت.

بر اساس تحلیل‌های عنوان شده و نظرات کارشناسان و نمایندگان، مقرر شد دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میزبان بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن نامه‌ای مبنی بر ضعف‌ها و مشکلات نمایشگاه قرآن ارائه دهد.

در ادامه این نشست و پس از تحلیل‌های انجام شده در حوزه نقش دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، مقرر شد میزبانی بخش دانشگاهی دوره آینده نمایشگاه بین‌المللی قرآن که در اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود، برعهده وزارت علوم باشد.

 

حفظ موضوعی ‌زمینه‌ای برای رواج "حفظ تخصصی قرآن" در کشور است

 

راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا طاهری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم، در این جلسه گزارشی از جشنواره نهج‌البلاغه ارائه کرد. دانشگاه علوم پزشکی قم میزبانی این جشنواره را بر عهده داشته است.  

در این رابطه مقرر شد با حضور رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، معاونان و مدیران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و تأثیرگذاران حوزه نهج‌البلاغه تشکیل شود و در آن جلسه تصمیم‌سازی‌هایی در مورد فعالیت‌های بیشتر در حوزه نهج‌البلاغه صورت گیرد.

از دیگر مصوبات مربوط به این دستور تشکیل کانون نهج‌البلاغه در دانشگاه‌ها بود که بر اساس این مصوبه مقرر شد هر دانشگاه یک کانون نهج‌البلاغه داشته باشد.

گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت

یکی دیگر از دستورها که مربوط به ارائه گزارش دستگاه‌ها از جشنواره‌های داخلی قرآن و عترت و ارائه گزارشی از تمهیدات در نظر گرفته شده برای برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت بود، در این جلسه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

در این بخش و پس از طرح مباحث مختلف مقرر شد زمان و مکان اختتامیه سی و هشتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می‌شود، در جلسه آینده مجمع مشورتی اعلام شود.

تصمیم‌گیری برای اضافه شدن یا اضافه نشدن بخش اساتید و کارکنان به جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان نیز به جلسه آینده مجمع مشورتی موکول شده است تا در این رابطه در آینده تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • واحد‌های بخار نیروگاه طرشت وارد مدار تولید شد
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • الگری: به تمام اهداف خود نزدیک شده‌ایم و این یعنی فصل خوبی داشتیم
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت