Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کشاورزی امتداد نیوز، علی اکـبری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با ارسال نامه ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، درباره نقض آشکار اجرای “قانون تمرکز وظایف و اختیارات وزارت کشاورزی”  و واسپاری این مسئولیت ها به وزارت صنعت، معدن و تجارت تذکر داد.

بیشتر بخوانید:گام‎های شریعتمداری برای لغو قانون انتزاع/ آش با جایش می‎رود

بیشتر بخوانید:ریاست وزیر صنعت بر “کارگروه گندم، آرد و نان” مغایر “قانون انتزاع” است

بیشتر بخوانید: وزیر صنعت رئیس کارگروه “تنظیم بازار” و “ساماندهی گندم، آرد و نان” شد+ سند

بنابراین گزارش، علی‌ اکبری در نامه خود از رییس مجلس شورای اسلامی خواست، قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهادکشاورزی مصوب سال1391 که کلیه اختیارات، وظایف و امور مربوط به سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و انجام اقدامات لازم در موارد بند(الف) و بند(ب) این ماده، از وزارت صنعت، معدن و تجارت منتزع و به وزارت جهادکشاورزی الحاق شده است، بطورکامل  اجرایی شود، متن نامه  بدین شرح است:

جناب آقای  دکتر لاریجانی
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
سلام‌علیکم؛
احتراماً باستحضار می‌رساند اخیراً مصوبه‌ای با عنوان: «اصلاح ترکیب اعضای ستاد هدفمندی یارانه‌ها و کارگروه‌های تنظیم بازار، کاهش آلودگی هوای کلانشهرها و ساماندهی گندم، آرد و نان»، در جلسه مورخ 24/7/1396 هیأت محترم وزیران تصویب شده و وظایف کارگروه تنظیم بازار شامل: سیاستگذاری و نظارت بر امور تأمین و توزیع و مدیریت مطلوب بازار کالاهای اساسی، حساس و ضروری و نهاده‌ها، هماهنگی و نظارت بر تعیین تعرفه، پایش مستمر آثار هدفمند کردن یارانه‌ها از طریق سازمانهای ذی‌ربط و اتخاذ راهکارهای مناسب برای جلوگیری یا برخورد با موانع احتمالی اجرای مطلوب قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را به وزیرمحترم صنعت، معدن و تجارت واگذار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این که ماده(۱) قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی در وزارت جهادکشاورزی مصوب سال۱۳۹۱، کلیه اختیارات، وظایف و امور مربوط به سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و انجام اقدامات لازم در موارد بند(الف) و بند(ب) این ماده، از وزارت صنعت، معدن و تجارت منتزع و به وزارت جهادکشاورزی الحاق شده است. لذا برگشت این وظایف به وزارت صنعت، معدن و تجارت، نقض آشکار و عدم اجرای قانون مذکور محسوب می‌شود. همچنین موضوع گندم و آرد نیز در این قانون درحوزه وظایف وزارت جهادکشاورزی است.

این مصوبه علاوه بر مغایرت با قانون مذکور، با تعداد دیگری از قوانین مجلس شورای، از جمله با ماده(۱۶) قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع‌طبیعی، مصوب سال 1389 که با توجه به اهمیت موضوع به‌عنوان بند(ب) ماده(145) قانون برنامه پنجم توسعه نیز عیناً مصوب شده و تعیین تعرفه کالاهای کشاورزی را بر عهده وزارت جهادکشاورزی قرار داده است نیز مغایرت دارد و ضروری است نسبت به لغو و یا اصلاح مصوبه مذکور اقدامات مقتضی صورت‌پذیرد.
                                                                                             علی اکـبری
                                                                          رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی

رونوشت:
–   جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری معاون محترم اول ریاست محترم جمهوری جهت استحضار و صدور دستور مقتضی.
–   جناب آقای مهندس محمود حجتی وزیر محترم جهادکشاورزی جهت استحضار.
–   جناب آقای دکتر محمد شریعتمداری وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت جهت استحضار.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۱۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ محمد برزعلی افزود: پیش بینی می‌شود امسال در بیش از یک میلیون تُن گندم و ۱۱۰ هزار تُن کلزا و یکصد هزار تُن جو در استان برداشت شود.

علی اکبر مهقانی، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان نیز از کشاورزان خواست: محصولات خود را فقط به مراکز مجاز تحویل دهند.

مریم برزنونی رئیس اداره فناوری و مکانیزه جهادکشاورزی گلستان هم با بیان اینکه سه هزار کمباین آماده برداشت محصولات کشاورزی در استان است، خاطرنشان کرد: پیش بینی سوخت کمباین‌ها از هم اکنون انجام شود.

وی تاکید کرد: حمل محصولات در ماشین‌های بدون کاور ممنوع است.

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان