Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چرخش اساسی باید در تعلیم و تربیت صورت بگیرد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدحسین بطحایی در سخنان پیش از خطبه نمازجمعه امروز تهران، اظهار داشت: این ایام یادآور سه واقعه در تاریخ اسلام است که تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه، ظلم‌ستیزی دانشجویان و دانش‌آموزان در سال ۵۷ و شهادت ۵۶ نفر از آن‌ها و نهایتاً تسخیر لانه جاسوسی در سال ۱۳۵۸ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: خانواده آموزش و پرورش در کنار سایر مردم قهرمان ایران اسلامی دوشادوش آن‌ها نقش شایانی در دفاع از انقلاب اسلامی داشته است.

بطحایی بیان داشت:‌در دفاع مقدس ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید شدند که محمدحسین فهمیده سرآمد شهدای دانش‌آموز است و ۵ هزار معلم نیز در دفاع مقدس برای انقلاب اسلامی جانشان را فدا کردند و شهید شدند و توانستند از اهداف انقلاب اسلامی دفاع کنند.

وی با اشاره به اینکه توانایی در تداوم راه شهدا را از خداوند متعال خواهانم گفت: فرزندان این مرز و بوم با رهبری امام شهدا و درس‌ها و عبرت‌هایی که از واقعه عاشورا گرفته بودند توانستند بزرگ‌ترین انقلاب را در جهان به منصه ظهور بگذارند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز در نظام آموزش و پرورش ۹۴۰ هزار معلم در جای جای ایران اسلامی در تلاش هستند که بیش از ۱۳ میلیون دانش‌آموز را آموزش بدهند و به سوی نور رهنمون سازند.

بطحایی بیان داشت: معلمان سخت‌کوش علیرغم کمبود‌ها امکانات و مشکلات اقتصادی که موجود است صمیمانه در خدمت فرزندان شما هستند تا نسلی مؤمن، خلاق و کارآفرین تربیت کنند.

وی یادآور شد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز به تأیید دستگاه‌های ذیربط رسیده است و در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش به بخشی از برنامه‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: اهتمام جدی در توسعه و عدالت آموزشی به عنوان مهمترین رسالت تربیت اسلامی در اولویت وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و از دیگر برنامه‌های اجرایی در این سند دستیابی برابر دانش‌آموزان به تجهیزات و امکانات است و همین طور مهارت‌آموزی به جای تکیه بر حفظیات در دستور کار آموزش و پرورش بر اساس سند تحول قرار گرفته است.

بطحایی خاطرنشان کرد: تجهیز کارگاه‌ها و توجه به مهارت‌آموزی و کارآفرینی از دیگر اولویت‌های آموزش و پرورش است که در این راستا نیز برنامه‌های خوبی در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت: جامعه اسلامی ما مورد هجمه‌های ناجوانمردانه‌ای در تربیت و آموزش قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: افزایش منابع آموزش و پرورش تکریم معلمان و فرهنگیان، ارتباط تعامل با دانشگاه‌ها و دانشجویان و سایر مراکز علمی آموزشی جزو برنامه‌های آموزش و پرورش در سال‌های پیش‌رو است.

بطحایی افزود: بر اساس مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چرخش اساسی باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد تا بتواند بر اساس اقتضائات فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی موارد مورد نیاز را فراهم کند.

وی افزود: آموزش و پرورش به فعالیت همه ایرانیان و متدینینی که به دنبال عاقب به خیری جامعه هستند، نیاز دارد و مشارکت همه آحاد مردم در آموزش و پرورش یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در تلاش هستیم تربیت علمی، عقلایی و اخلاقی را در مدارس خود حاکم کنیم.

بطحایی تأکید کرد: آموزش و پرورش با همه تأکیدات، اهمیت‌ها و آموزه‌های دینی موفق نخواهد شد مگر آنکه مشارکت مردم را در تمام عرصه‌ها با خود همراه داشته باشد.

وی یادآور شد: آموزش و پرورش می‌تواند به تمامی مشکلات فائق بیاید به شرط آنکه آموزه‌های دینی را همراه با مشارکت مردم در دستور کار داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۱۳۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود

 محمد کرمی در جلسه شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم  گفت:معلمان نیرو تربیت می‌کنند و در ابعاد مختلف و شاخه‌های گوناگون موجود در جامعه انسان را آماده کرده و خواهند کرد.

وی گفت: تربیت در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین گرامی است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بهترین فرصت برای آموزش و پرورش مهیاست تا فرزندان جامعه را در مسیر رشد و بالندگی و توسعه همه جانبه شخصیت آنان تربیت کنند.

کرمی بیان کرد: همه دستگاه‌ها موظف به همکاری با آموزش و پرورش هستند و باید ظرفیت سنجی و بسترآفرینی برای تحقق اهداف نظام آموزشی و تربیتی انجام شود.

وی تاکید کرد: معلمان با ذهن و فکر و اندیشه دانش‌آموزان سر و کار دارند و مقام و جایگاه تعلیم و تربیت به دلیل اینکه رسالت پیامبران است؛ دارای ارزش و اهمیت است.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان دارای قابلیت‌ها و توانمندی‌های ذاتی فراوانی هستند که باید توسط معلمان و با هدفگذاری بلند، هدایت و ارشاد و تربیت شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از برگزاری بیش از هشت هزار عنوان برنامه در ایام هفته گرامیداشت مقام معلم خبر داد و اظهار کرد: مهمترین رویکرد دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی خواهد بود.

حسن بروشکی افزود: در ایام هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم برنامه‌های مختلف و متنوعی با هدف نکوداشت جایگاه علم و معرفت و مقام والای معلمان در استان پیش بینی شده که در حال انجام است.
وی افزود: اگر چه بخش‌ها، حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلفی در بدنه جامعه به مردم خدماتی ارائه می‌دهند؛ اما دستگاه تعلیم و تربیت مجموعه‌ای متفاوت و متمایز با دیگر نهادها است.

مدیرکل آموزش و پرورش بیان کرد: از مهم‌ترین اولویت‌ها و رویکردهای دستگاه تعلیم و تربیت در سال جدید توانمندسازی معلمان و تقویت مدارس دولتی خواهد بود.

بروشکی تاکید کرد: سال ۱۴۰۳ سال نهضت ملی آموزش و اجرای پرشتاب سند تحول بنیادین خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: با تلاش همکاران خوش فکر در سطح ادارات و مدارس و مشارکت و همراهی دستگاه‌های همسو، زمینه لازم برای برگزاری آزمون‌های پایانی فراهم شده است.

بروشکی با اشاره به آزمون‌های نهایی دانش آموزان پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم، اظهار داشت: همراهی و درک مشترک خانواده ها و اولیا از این موضوع بسیار حائز اهمیت و تسهیل گر دستیابی به اهداف مورد نظر خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • مازندران رتبه های برتر المپیادهای دانش آموزی را دارد
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی