Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان از تحقق ۱۰۰ درصدی اجرای طرح بازنگری ساختار سازمانی شهرداری بر اساس ضوابط و تشکیلاتی ابلاغی مصوب وزارت کشور خبر داد.

سعید فردانی در گفتگو با خبرنگار ایمنا به برنامه اصفهان ۱۴۰۰ اشاره و اظهار کرد: برنامه اصفهان ۱۴۰۰ تنها به صورت کیفی تدوین نشده بلکه به صورت کاملاً مشخص، قابلیت رصد و ارزیابی را در تمام سطوح دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از جمله طرح های کلید خورده برنامه اصفهان ۱۴۰۰ را استقرار نظام مدیریت پروژه بر اساس استاندارد پی. ام. باک یا پیاده سازی مدل تعالی سازمانی بر اساس استاندارد اروپایی ای. اس. کیو. امESQM خواند و افزود: دیگر پروژه شاخصی که تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته است، تهیه، تدوین و پیاده سازی نظام مدیریت و ارزیابی عملکرد است که تحقق عملکرد شهرداری را در راستای اهداف برنامه اصفهان ۱۴۰۰ رصد می کند.

مدیر برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان ادامه داد: این اقدام بسیار بزرگ توسط گروه برنامه ریزی ارزیابی عملکرد، اداره آمار و تحلیل اطلاعات با همراهی مشاوران ما در دانشگاه اصفهان از سال گذشته آغاز شده و اوایل آبان ماه به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی، رونمایی از این پروژه شاخص را در دستور کار قرار داده ایم.

فردانی شفاف سازی خدمات شهرسازی و ضوابط و طرح ها و صدور پروانه ساختمانی به صورت الکترونیکی را از دیگر پروژه های برنامه اصفهان ۱۴۰۰ برشمرد که به صورت کامل انجام شده است.

وی یادآور شد: از دیگر پروژه های شاخص در حوزه خدمات شهری که در برنامه اصفهان ۱۴۰۰ به صورت ویژه بر روی آن تمرکز شده است، مدیریت و صرفه جویی انرژی در راستای اهداف اصفهان ۱۴۰۰ مبنی بر مدیریت بهینه منابع است تا بتوانیم انرژی را در شهرداری و شهر اصفهان به حد مطلوب داشته باشیم.

مدیر برنامه ریزی و بودجه شهرداری اصفهان گفت: یکی دیگر از پروژه های تحول در شهرداری، اجرای نظام زیرساخت داده های مکانی شهر اصفهان است که از سال گذشته آغاز و با جدیت در حال پیگیری است.

وی خبر از تحقق ۱۰۰ درصدی اجرای طرح بازنگری ساختارسازمانی شهرداری بر اساس ضوابط و تشکیلاتی ابلاغی مصوب وزارت کشور داد و تاکید کرد: این اقدام بسیار پیچیده و سنگین بود اما همکاران ما در بخش مدیریت آموزش، تشکیلات و بهبود روش ها این مهم را محقق کردند.

فردانی افزود: برای جمع بندی در حیطه تحول شهرداری در بخش اول برنامه اصفهان ۱۴۰۰ می توان گفت که ۳۰ درصد از فعالیت هایی که قرار بود در برنامه اصفهان ۱۴۰۰ در بازه زمانی اعلام شده انجام شود، شروع شده و درصدهایی بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته اند.

وی افزایش بهره وری مدیریت منابع و سرمایه های اجتماعی را رویکرد اصلی در بخش تحول شهرداری خواند و گفت: در حوزه تحول شهرداری طبق برنامه پیش رفته ایم و دچار عقب ماندگی نشده ایم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • شهرداری و دولت اختلافی در زمینه اجرای مونوریل قم ندارند
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر