Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج قزوین، عبدالمحمد زاهدی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که صبح امروز در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت هایی که استان قزوین در تولید محصولات و کالاهای مختلف دارد، می توان بستر لازم برای صادرات و واردات کالاهای گوناگون را در این استان فراهم کرد.
وی افزود: یکی از بهترین طرح هایی که برای تحقق این مهم پیشنهاد شده راه اندازی بندر خشک در استان قزوین است که باید با جدیت پیگیری شود تا هر چه سریعتر شاهد بهره برداری از این طرح باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار قزوین با اشاره به اقداماتی که تاکنون برای راه اندازی بندر خشک در استان صورت گرفته است، عنوان کرد: مطالعات این طرح انجام شده و بررسی ها به نتایج بسیار خوبی منجر شده است که با اتکا به این مطالعات می توان عملیات اجرایی طرح را آغاز کرد.
زاهدی با اشاره به لزوم مشارکت بخش خصوصی برای اجرای پروژه بندر خشک در استان قزوین تصریح کرد: به منظور اجرایی شدن پروژه احداث بندر خشک در استان قزوین باید از ظرفیت بخش خصوصی هم استفاده کنیم بنابراین مقدمات ایجاد یک شرکت خصوصی برای پیگیری این کار ضرورت دارد و باید در اسرع وقت انجام شود.
وی بیان کرد: همچنین یک مشاور خبره و متخصص برای پیشبرد این پروژه باید به کار گرفته شود و بر اساس نطرات آن مشاوره اقدامات اجرایی لازم را انجام داد تا با مشکلی روبرو نشویم.
استاندار قزوین با اشاره به جزئیات پروژه مذکور گفت: راه اندازی بندر خشک استان قزوین به بیش از 3 هزار هکتار زمین نیاز دارد بنابراین باید مکان یابی صحیح و دقیقی برای این کار صورت گیرد تا بتوان این متراژ از زمین را بدون مشکل فراهم کرد.
زاهدی خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت بندرخشک که یک موضوع حاکمیتی است باید ترتیبی اتخاذ شود که مالکیت زمینی که بندرخشک در آن احداث می شود با دولت باشد.
وی در خاتمه یادآور شد: با توجه به ظرفیت های اتاق بازرگانی قزوین این نهاد به عنوان محور ایجاد بندر خشک در استان قزوین انتخاب می شود تا متولی پیگیری امور مرتبط با این پروژه باشد.
1009/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • مسئولان با جدیت بیشتری پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست