Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: تاکنون ۳۴۰۰ زائر با اتوبوسهای استان به کربلا منتقل شده و ۲۵ دستگاه کامیون برای انتقال اقلام مورد نیاز زائران اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیرنون مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین در آخرین جلسه ستاد اربعین استان قزوین که روز پنجشنبه در استانداری برگزار شد گفت: برای همراهی با زائران اربعین حسینی همه امکانات خود را بسیج کرده ایم تا تسهیلات لازم برای تردد عاشقان حسینی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۱۲۵ کیلومتر از مسیر پیاده روی در شهرستان آوج بهسازی شده و با نصب علائم راهنمایی و رانندگی و نیز خط کشی، لکه گیری و اسفالت محورها برای ترد آسان مردم اقدام شده است.

پیرنون بیان کرد: ۳۵ نقطه حادثه خیز در مسیر پیاده روی اربعین زائران شناسایی شده و برای رفع آنها اقدام کرده ایم و ۹ دستگاه روشنایی و چراغ چشمک زن و تابلوهای اطلاعاتی در مسیرها نصب و راه اندازی شده است.

وی اظهارداشت:انتقال یکدستگاه تریلر ۱۸ چرخ و یک دستگاه جرثقیل برای استقرار در راهدارخانه های مسیر پیاده روی اربعین و استقرار گشتهای راهداری برای کنترل و نظارت بر تردد از سوی اداره حمل و نقل صورت گرفته است.

پیرنون اضافه کرد: از اول تا نهم آبان ماه بیش از ۶۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال ۲۳۰۰ زائر از استان به مرز مهران اعزام شدند و ۲۸ دستگاه اتوبوس هم برای اعزام ۱۱۰۰ زائر به کشور عراق مورد استفاده قرار گرفت.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین یادآورشد: تاکنون ۳۴۰۰ زائر با اتوبوسهای استان به کربلا منتقل شده اند و ۲۵ دستگاه کامیون هم برای انتقال کالاها و اقلام مورد نیاز زائران اختصاص داده شده است.

پیمان نامداری رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان و نماینده دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم اظهارداشت: توزیع ۴۰۰ هزار حلقه سی دی آموزشی برای پیشگیری از بیمارهای واگیر دار، اعزام سه دستگاه آمبولانس با ۹ نفر تکنسین به مرز خسروی، انتقال سازه بیمارستان صحرایی با ۱۵ نیرو به مرز خسروی، ارائه خدکمات پزشکی در موکب آوج، برپایی درمانگاه در کربلا از کارهای انجام شده است.

نامداری بیان کرد: علیرغم بیمه شدن زائران هنوز نوع خدمات مشخص نشده که باید این وضعیت تعیین تکلیف شود و برای تامین لجستیک انتقال بیمارستان صحرایی هم نیازمند همراهی لشکر ۱۶ زرهی هستیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۰۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • اعزام ۸۵ زائر حج عمره از ایلام به سرزمین وحی
  • خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • حاجیان ایرانی با میانگین سنی ۵۷ سال عازم حج تمتع می‌شوند
  • ۱۰۵۵ قزوینی به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • اعزام ۸۵ زائر عمره از ایلام به سرزمین وحی
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • اعزام ۸۵ زائر عمره از زنجان به سرزمین وحی