Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@00:45:48 GMT

روان شناسی ورزشی در اردوهای استعدادیابی

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۲۶۰۹۶

روان شناسی ورزشی در اردوهای استعدادیابی

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرو برنامه ریزی ها و جلسه های تخصصی برگزار شده، روز شنبه هشتم آبان ماه حمید یوسفی رییس کمیته استعداد یابی فدراسیون کشتی همراه با سید عسکر موسوی دبیر کمیته و سرکار خانم دکتر افسانه صنعت کاران و محمد صادق رفعت کارشناسان تخصصی وارشد روان شناسی ورزشی با حضور در شهر رودهن از اردوهای بستر سازی و استعدادیابی تیم ملی کشتی فرنگی خردسالان ونونهالان بازدید به عمل آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از پایان جلسه آموزشی و مرور فن کشتی گیران، جلسه کمیته استعدادیابی با حضور عبدالکریم کاکاحاجی، مهدی هوریار و دیگر مربیان همکار برگزار شد. دراین جلسه آقایان علی عسکری و مهران شیر مرادی مدیران اداره ورزش و جوانان و هیات کشتی شهر رودهن حضور داشتند در ابتدا علی عسکری ضمن خوش آمد گویی با اهدای شاخه گل، روزمربی را تبریک گفت. وی با تشکر از فدراسیون کشتی برای برگزاری اردوهای دیگر در رودهن اعلام آمادگی کرد. 

سرمربی و سرپرست و دیگر مربیان حاضر در اردو، میزبانی مسئولان ورزش و هیات کشتی رودهن را بسیار مطلوب و یکی از بهترین اردوهای برگزار شده تا کنون ارزیابی کرده و از میزبانان تشکر و قدردانی کردند. 

در این جلسه ضمن تاکید بر نقش مهم روان شناسی در ارتقاء رفتارهای فردی و اجتماعی و ورزشی مربیان و کشتی گیران، مقرر شد در اردوهای بستر سازی آینده کارشناس روان شناس کمیته استعدادیابی درکنار سر مربی و دیگر اعضای کادر فنی تیم های پایه، انجام وظیفه کنند. 

خانم دکتر صنعت کاران با تاکید بر ارایه خدمات روان شناسی به مربیان، کشتی گیران و والدین آن ها، درباری آموزش مهارت های ذهنی و سرفصل های آموزشی اثرگزار در رفتارهای ورزشکاران به کوتاهی اشاره کرد. در ادامه مقرر شد برای شناخت وضع موجود نیم رخ روانی و ارتقای هنجارهای رفتاری مخاطبان شرکت کنند در اردوهای آینده اقدام های آموزشی لازم به عمل آید. 

همچنین مصوب شد برای توجیح کادرهای فنی و کشتی گیران در اردوهای آینده با هماهنگی کمیته داوران فدراسیون، آموزش مقررات داوری و نقش این مقررات در طراحی تمرین های روانی کشتی گیران در دستور کار قرار گیرد. 

یاد آوری می شود، تاکید بر نقش موثر و بسیار مهم موضوع روان شناسی ورزشی و تخصصی در رده های سنی خردسالان و نونهالان در طرح استعدادیابی و اردوهای بستر سازی که به تدریج با برنامه ریزی های عملی از سوی کمیته استعدادیابی فدراسیون کشتی عملیاتی می شود، برای نخستین بار است که در فدراسیون کشتی مورد توجه جدی نظری و عملی قرار گرفته است. 

امید است موضوع روان شناسی ورزشی و کشتی گیران جایگاه و نقش مطلوب خود را در فرآیند آموزشی و برنامه ریزی های فنی و آماده سازی فراگیر کشتی گیران در میدان های مهم جسمانی و المپیک پیدا کند.

انتهای پیام/

روان شناسی ورزشی در اردوهای استعدادیابی فدراسیون کشتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • اصفهان برترین استان در استعدادیابی کشتی
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد
  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها