Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در روز 13آبان هیبت آمریکا درهم شکست، گفت: روش مبارزه با استکبار همیشه نظامی نیست و دانش آموزان می توانند در عرصه های علمی، فرهنگی و اقتصادی با آمریکا مبارزه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی فیض روز شنبه در آیین زنگ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در مدرسه شاهد پسرانه امام جوادالائمه(ع) منطقه 7 تهران با اشاره به سه حادثه و مناسبت مهم 13 آبان در تاریخ انقلاب اسلامی اظهار کرد: در 13 آبان 1343 در پی اعتراض و سخنرانی امام خمینی(ره) علیه لایحه کاپیتولاسیون منجر به دستگیری و تبعید ایشان به کشور ترکیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: 13آبان 1357 نقطه عطف انقلاب اسلامی است چراکه تعداد قابل توجهی از دانش آموزان به دلیل اعتراض به رژیم ستمشاهی به شهادت رسیدند و در 13آبان 1358 نیز جمعی از دانشجویان پیرو خط امام، سفارت(لانه جاسوسی) آمریکا را تسخیر کردند تا این روز را به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در یوم الله 13آبان ماه هیبت آمریکا درهم شکست اظهار کرد: در این روز به گفته امام راحل همه دریافتند که آمریکا ببری تو خالی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: زنده نگهداشتن یوم الله یعنی فراموش نکنیم که آمریکا چهره ترسناک ولی تو خالی است و نمی تواند در برابر انقلاب اسلامی مقاومت کند.
وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس 36هزار دانش آموز تقدیم کردیم، افزود: براین اساس از هر هفت شهید دفاع مقدس، یک نفر دانش آموز است.
به گزارش ایرنا، زنگ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی روز 13 آبان، همزمان با سراسر کشور به صورت نمادین با حضور مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، امیر سرتیپ ابراهیم گلفام رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، مسعود شکوهی مدیرکل امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش، علی رمضانی سرپرست اداره کل فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، عبدالرسول کریمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش تهران، سرهنگ یوسفعلی مرادی مسئول سازمان بسیج دانش آموزی و فرهنگیان تهران بزرگ و جمعی دیگر از مسئولان در مدرسه شاهد پسرانه امام جوادالائمه(ع) منطقه 7 نواخته شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار:معصومه جوان معبودی - انتشار: محسن فتاحی
تهرام/7245**1625

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۷۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: آموزش و پژوهش از عناصر مهم در آموزش و پرورش و همه حوزه‌های کاری است.

وی با اشاره به اینکه مهمترین ویژگی که معلم باید در بخش آموزش داشته باشد، دلسوزی است، خاطرنشان کرد: اگر معلمان دلسوز باشند اثربخشی روی دانش‌آموزان و آینده کشور بی‌نظیر خواهد بود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید وزن کارهای فرهنگی در کارهای آموزشی و پرورشی بالا رود، تصریح کرد: برای اثر بخشی روی دانش‌آموز باید برنامه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: تجربه نشان می‌دهد برگزاری اردو تأثیر بالایی در امور تربیتی دارد و یک اردوی ۲۴ ساعته می‌تواند نقش یک برنامه ۲۴۰ ساعته را ایفا کند.

طاهری با بیان اینکه برگزاری یک اردوی مفید و خروجی مطلوب از طریق داشتن برنامه محقق می‌شود، ابراز کرد: در چنین شرایطی نتیجه کار قابل مقایسه با برنامه‌هایی مثل سخنرانی و همایش نیست.

وی برخورداری از اردوگاه خوب، مربی توانمند و محتوای مناسب را لازمه برگزاری اردوهای دانش‌آموزی خواند و گفت: قرارگیری این مولفه‌ها در کنار هم می‌تواند اثربخشی لازم در کارهای آموزشی و پرورشی را داشته باشد.

کد خبر 6098110

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها