Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@10:53:36 GMT

۱۳۰۰ تن میگو از آب‌های هرمزگان برداشت شد

تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۳۱۷۷۷

۱۳۰۰ تن میگو از آب‌های هرمزگان برداشت شد

مدیرکل شیلات هرمزگان با بیان اینکه حدود یک ماه از فعالیت صیادی و آغاز فصل صید میگو در هرمزگان را پشت سرگذاشته‌ایم، گفت: بالغ بر هزار و ۳۶۰ تن میگو در آب‌های هرمزگان در مدت مذکور صید شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌ پرویز محبی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وضیعیت صید میگو امسال امیدوار کننده است اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون شاهد رشد 17 درصدی صید میگو نسبت به سال گذشته بوده‌ایم که امید است که تا پایان فصل صید میگو شاهد رشد چشمگیری نسبت به سال گذشته در این زمینه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بررسی‌های انجام شده نشان از رشد میزان صید میگو در طول فصل صید میگو سال جاری است.

محبی خاطرنشان شد: تاکنون بالغ بر هزار و 360 تن میگو از آب‌های هرمزگان در فصل صید میگو امسال صید شده است که از این میزان بالغ بر هزار و40 تن آن را میگوی درشت و بیش از 315 تن آن را میگوی سرتیز یا ریز تشکیل می‌دهد.

مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: بیش از 170 فروند لنج صیادی و بالغ بر دو هزار نفر صیاد در فصل صید میگو هرمزگان در سال‌جاری مشارکت داشته‌اند.

به گزارش تسنیم، استان هرمزگان با توجه طول نوار ساحلی، تنوع گونه‌ای، تنوع روش‌های صید، 40 درصد صید آب های جنوب، حدود 4200 فروند شناور مجاز و30 هزار نفر صیاد به عنوان قطب صید و صیادی در کشور محسوب می‌شود.

در این استان سایت‌های پرورشی میگو نیز رونق بسیار خوبی را در سال‌های اخیر داشته‌اند به نحوی که امروز بخش قابل توجهی از میگوی مورد نیاز بازار داخل و بازارهای کشورهای حوزه خلیج فارس از میگوی پرورشی مزارع هرمزگان تامین می‌شود.

به دلیل کاهش منابع و ذخائر میگو در آب‌های خلیج فارس همواره محدودیت‌هایی همانند طرح‌های دریابست و اعمال محدودیت زمانی برای صید میگو در این منطقه آب‌های هرمرگان اعمال می‌شود تا از این طریق منابع و ذخیرگاه‌های میگو تقویت و از انقراض آن جلوگیری شود.

انتهای پیام/

R7720/P1336/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور منابع آب تربت‌جام گفت: در قطعی برق اردیبهشت‌ماه، برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود.

یوسف اختری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه کشاورزان تربت‌جام در مدیریت توأمان آب و برق نمره قبولی گرفتند، خاطرنشان کرد: در قطعی برق اردیبهشت‌ماه طرح مدیریت توأمان آب و برق چاه‌های کشاورزی استان، برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود.

وی بیان کرد: بنا بر اعلام لیست چاه‌های مشمول اعمال محدودیت، در خصوص چاه‌های کشاورزی با مصرف آب و انرژی نامتعارف و بیشتر از پروانه‌های بهره‌برداری، با توجه به اهتمام جدی بهره‌برداران در زمینه مدیریت مصرف، رعایت الزامات قانونی و البته اقدامات مرکز کنترل و پایش چاه‌های شهرستان، هیچ اشتراکی از تربت‌جام قطع برق نخواهد شد.

مدیر امور منابع آب تربت‌جام افزود: طی ماه جاری در استان خراسان رضوی ۷۳۸ حلقه چاه کشاورزی مشمول اعمال محدودیت خواهند بود.

اختری گفت: در اسفندماه سال گذشته نیز تنها برق ۲ درصد چاه‌های کشاورزی تربت‌جام قطع  شده بود که البته در قیاس با سایر شهرستان‌های خراسان رضوی از حیث نسبت چاه‌های متخلف به کل چاه‌ها، کشاورزان شهرستان در طرح مدیریت توأمان آب و برق نمره قبولی گرفتند.

وی در ادامه از وجود ۸۲۲ حلقه چاه در شهرستان تربت‌جام خبر داد و افزود: ۶۸۸ حلقه چاه مربوط به بخش کشاورزی است که تمامی آنها مجهز به کنتور هوشمند شده‌اند.

 مدیر امور منابع آب تربت‌جام با بیان اینکه در این منطقه به دلیل برخی شرایط امکان حفر چاه غیرمجاز نیست، بیان کرد معدودی چاه غیرمجاز در روستاهای کوهپایه‌ای بوده‌اند که تمامی آنها شناسایی و مسدود شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه هرچند در گذشته بیشتر از حد مجاز برداشت آب داشتیم اما با نصب کنتورهای هوشمند میزان برداشت آب رعایت می‌شود، اذعان کرد: اگر بخواهد برداشت آب بیشتر از حد مجاز و پروانه باشد توسط کنتور قطع می‌شود.

اختری با اعلام اینکه میزان برداشت آب در هر چاه متفاوت است، از ممنوعه بحرانی بودن دشت تربت‌جام خبر داد و گفت: هر ساله کمتر از یک متر افت سطح آب زیرزمینی دارد.

وی عنوان کرد: با نصب کنتورهای هوشمند و کنترل میزان برداشت آب، افت سطح آب سفره‌های زیرزمینی رو به کاهش است به طوری که قبلاً میانگین افت سطح آب‌های زیرزمینی در سال یک متر و ۳۰ سانتیمتر بوده و اکنون به کمتر از یک متر رسیده و این روند همچنان ادامه دارد.

شهرستان مرزی تربت‌جام با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد. این شهرستان از شرق با کشور افغانستان هم مرز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برداشت گل گاوزبان از باغات اشکورات رودسر
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • فیلم| برداشت گل محمدی در میمند فارس
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • پخت ۱۰ کیلو چلو میگو توسط آشپز مشهور هندی (فیلم)
  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد