Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس با انتقاد از وابستگی صنعت نفت به خارج گفت: سابقه شرکت ملی نفت ایران از توتال و شل خیلی بیشتر است. اما ما بعد از ۱۰۸ سال هنوز وابسته هستیم و امروز می گوییم که باید آی پی سی نوشته شود و توتال را بیاوریم.

هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص برداشت های مشترک نفتی و سیاست های پیش رو گفت: ما سرمایه ها و منابع خدادادی زیادی داریم اما به صورت کارآ نتوانسته ایم از آنها استفاده و تبدیل به ده ها یا صدها فرآورده با ارزش کرده و به دنیا بفروشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ما فقط مواد خام را تولید می کنیم و در اختیار خارجی ها قرار می دهیم وبخش اعظمی از درآمدها را به آنها می دهیم که ابزار این تولید را خریداری کنیم و سیکل معیوبی در این خصوص وجود دارد.

خادمی تصریح کرد: در حال حاضر ما یک کشور تک محصولی هستیم که هیچ گونه بهره برداری و بهره وری نداریم. اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده بهینه و حداکثری از امکانات موجود، ما از منابع نفت و گاز استفاده بهینه و حداکثری انجام نمی دهیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چالش های حقوقی به قدری نیستند که مانع توسعه بشوند ما برای توسعه می توانستیم نفت و گاز را به فرآورده ها تبدیل کنیم، پالایشگاه و پتروشیمی بسازیم.

وی افزود: به عنوان مثال در میدان مشترک فروزان ،عربستان 400 هزار بشکه و ما تنها 40 هزار بشکه تولید می کنیم، در این قسمت چالش حقوقی چندانی نداریم بلکه مشکلات منابع داریم و این امر در واقع چالش بزرگی محسوب می شود.

خادمی بیان کرد: از سوی دیگر چون تصور می کنیم این منابع همیشه در دسترس هستند خیلی خوب در این زمینه عمل نمی کنیم. خلاقیت و تولید حرف اول را می زند و می تواند منجر به تولید سرمایه شود.

وی گفت: با فروش نفت در واقع سرمایه مان را می فروشیم زیرا مجبور هستیم، چون در زمینه های دیگر از جمله صنعت توریسم و صادرات درآمدی نداریم و تنها به این محصول وابسته شده ایم.

خادمی تاکید کرد: در میدان مشترک پارس جنوبی ما تازه توانسته ایم به میزان برداشت مشترک با قطر برسیم، امری که تا چندین سال گذشته مغفول مانده بود و قطر توانست گاز را تبدیل به ال ان جی کند بازار دنیا را در اختیار گرفت و در حال حاضر تولید ال ان جی دیگر سود دهی ندارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سابقه شرکت ملی نفت ایران از توتال و شل خیلی بیشتر است، گفت: پترونانس شرکت جدیدی است که دهها پروژه در سراسر دنیا دارد و زمانی در ایران هم فعالیت انجام می داد، اما ما بعد از 108 سال هنوز وابسته هستیم و امروز می گوییم که باید آی پی سی نوشته شود و توتال را بیاوریم چون هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم.

خادمی با اشاره به اینکه وزارت کار و بانک های ما پتروشیمی می خرند ،تصریح کرد: با حرف و شعار مشکل حل نمی شود، دولت باید زیرمجموعه ها را به بخش خصوصی واگذار کند اما چون دولت رقیب بخش خصوصی است این کار را انجام نمی دهد و تا زمانی که نگاهمان به خارج است نمی توانیم راه به جایی ببریم.


 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • خرس روسی زخمی کاملا به ایران وابسته شده است!
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو