Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون گفت: حدود 20 درصد نفت مناطق نفت خیز جنوب در شرکت مارون تولید می شود و همانطور که آمار نشان می دهد یکی از شرکت هایی هستیم که مسئولیت مهمی در زمینه تولید نفت در شرکت نفت ایران داریم .

به گزارش ایسنا، جهانگیر پورهنگ در نشست خبری که امروز، 13آبان ماه در حاشیه نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در اهواز برگزار شد، با اشاره به بحث آتش سوزی چاه نفت 147 رگ سفید، اظهار کرد: شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون یکی از شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که مسئولیت بهره برداری از سه میدان مارون، کوپال و شادگان را در یک گستره جغرافیایی به وسعت 1400 کیلومتر مربع به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این شرکت روزانه حدود 600هزار بشکه نفت و میعانات گازی تولید می کند و این برنامه ای است که برای شرکت مارون در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با بیان اینکه شرکت مارون به صورت کلی حدود 3هزار نفر پرسنل دارد، اظهار کرد: حدود 20درصد نفت مناطق نفت خیز در شرکت مارون تولید می شود و همانطور که آمار نشان می دهد، یکی از شرکت هایی هستیم که مسئولیت مهمی در زمینه تولید نفت در شرکت نفت ایران داریم.

پورهنگ عنوان کرد: برنامه نوسازی تاسیسات یک برنامه بسیار وسیع و بزرگ است و در این زمینه قطعا به تبعیت برنامه ای که وزیر نفت و شرکت ملی نفت ایران به دنبال آن هستند، تاسیسات خود را نوسازی خواهیم کرد.

وی گفت: یکی از قدیمی ترین تاسیسات، تاسیسات شرکت مارون است و در سال های اخیر پروژه عمده و جدیدی در شرکت پیاده نشده است. دو واحد نمک زدایی به ظرفیت 150هزار بشکه نیاز بود در شرکت مارون احداث شود اما به واسطه مشکلات و کمبود اعتبارات این طرح ها آغاز نشده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون اظهار کرد: تاسیسات شرکت مارون به خصوص خطوط لوله این شرکت فرسوده هستند و نیاز به بازسازی و نوسازی در این بخش ها وجود دارد که در قالب دو برنامه پیگیری می شوند.

پورهنگ تصریح کرد: یکی از برنامه ها، برنامه میدان محوری است که شرکت نفت ایران در حال تدوین آن است و مشکلات عملیاتی و نگهداشت تولید و همچنین تولید در کوتاه مدت و میان مدت بررسی می شود.

وی ادامه داد: در بحث نوسازی بررسی کلی روی میدان و تاسیسات موجود در حال انجام است تا با در نظر گرفتن یک نقشه جدید، نسبت به کاهش تاسیسات و مجتمع سازی آنها اقدام شود تا به صورت مدرن و اثربخش تر شاهد احداث تاسیسات باشیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون عنوان کرد: برنامه نوسازی تاسیسات شرکت نفت و گاز مارون باید مطالعه فنی بر روی آن انجام شود و با توجه به مطالعات فنی اولویت ها برای بحث بازسازی تاسیسات مشخص خواهد شد.

پورهنگ با بیان اینکه در حال حاضر اولویت اول شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون تاسیس واحدهای نمک زدایی است، گفت: به منظور نگهداشت تولید باید این واحدهای نمک زدایی در شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون تاسیس شوند.

وی گفت: احداث دو واحد نمک زدایی با ظرفیت 150 هزار بشکه در حدود 6هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون اظهار کرد: در خصوص اعتبارات موردنیاز برای بازسازی تاسیسات در حال حاضر نمی توان عددی را اعلام کرد اما اعتبارات بسیاری برای اجرای این کارها مورد نیاز است.

پورهنگ بیان کرد: بیشتر کار تعمیرات قطعات شرکت در استان خوزستان انجام و به شرکت های درون استان خوزستان واگذار می شود. خواسته و رضایت شرکت نیز در آن است تا بتواند از توانمندی های استان در وهله اول و سپس از توان کشور در زمینه های مختلف بهره بگیریم.

وی در خصوص بحث مسایل زیست محیطی عنوان کرد: یکی از دغدغه های شرکت در سال های اخیر بحث حفظ محیط زیست است. در این زمینه یکسری از برنامه ها با هزینه های گزافی اجرایی شده است و برنامه هایی نیز در دستور کار داریم تا با هزینه های بسیار زیاد در بحث محیط زیست آن ها را اجرایی کنیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود 107هزار بشکه نفتی که در چاه ها باید سوزانده می شد، به وسیله دستگاه ها MOS و MOT بازیافت و به واحدها بازگرداندیم. همچنین هزینه زیادی در بحث استفاده از لوله های غیر فلزی می شود تا بتوانیم پساب نمک زدایی را به صورت ایمن به چاه ها تزریق کنیم.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • مزایا و معایب استفاده از لوله مانیسمان و لوله اسپیرال به عنوان لوله گازی چیست ؟
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری