Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دبیرکل حزب موتلفه اسلامی حذف دلار از معاملات بین ایران و روسیه را گامی نو برای مبارزه با آمریکا و عاملی برای استقلال اقتصادی دانست و تاکید کرد: راههای مقابله با تحریم‌ها در ظاهر قدری مشکل است اما اگر دقیق عمل کنیم نتیجه این مقابله کام ملت‌های دو کشور را شیرین می‌کند.محمد‌نبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه،گفت : در حالی که میلیون‌ها انسان از ۶۰ کشور جهان در راهپیمایی اربعین شرکت می‌کنند، این راهپیمایی مورد سانسور و بایکوت خبرگزاری‌های جهان به ویژه رسانه‌های استکبار جهانی قرار می‌گیرد چراکه این حرکت مانور قدرت حسینیان زمان و اهل ایمان برای مقابله با کفر و الحاد جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اربعین عرصه قدرت‌نمایی همه ادیان جهان به ویژه اسلام در برابر ظلم و ستم جهانی است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: ما باید با فرهنگ تمدن‌ساز اربعین آشنا شویم و آن را در زندگی خود جاری و ساری کنیم. اربعین یک ظرفیت فرهنگی عظیم و بی پایان است که بر اساس فرهنگ اهل بیت(ع) شکل گرفته و از آن الهام می‌گیرد.

حبیبی با اشاره به عظمت راهپیمایی اربعین گفت: میلیون‌ها انسان از نجف تا کربلا ده‌ها کیلومتر راهپیمایی می‌کنند. سکوت و سکون در این وادی معنا ندارد. این سفر اگر چه یک سفر بیرونی است اما بیشتر درونی است. انسان مدام در درون خود می‌کاود که مبادا در ایستادن در جبهه حسینیان علیه یزیدیان تردید کند.

وی با اشاره به بی نظیر بودن این حرکت در تاریخ بشر تصریح کرد: در هیچ یک از مقاطع زیست بشری چنین پدیده‌ای نمونه ندارد. اربعین یک رخداد عظیم دینی است که در هیچ مکتبی جز اسلام و تشیع نمونه ندارد و این یکی از معجزات عظیم امام حسین(ع) در قرن ماست.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: البته پیروان مذهب و ادیان ابراهیمی بر اساس یک فطرت الهی در این راهپیمایی مسلمانان را همراهی می‌کنند و این نشانه آن است این حرکت ریشه‌ در فطرت پاک بشری دارد.

حبیبی افزود: ما در تجزیه، تحلیل و تفسیر فلسفه راهپیمایی اربعین کوتاهی کرده‌ایم که باید به نوعی جبران شود. میلیون‌ها انسان در این راهپیمایی نگاه خود را به «جهان»، «تاریخ» و «انسان» بازخوانی می‌کنند تا نوعی دعوت به خدا توأم با زیست مسلمانی باشد.

وی خاطرنشان کرد: راهپیمایی اربعین برای خود مبانی دارد که باید در آن اندیشید. اندیشه‌ای که پایه آن مرثیه و حماسه بوده و دو عنصر تاریخ‌سازی و تمدن سازی را در خود دارد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانش آموزان و دانشجویان اظهار کرد: بازخوانی مناسبات ایران و آمریکا در نیم قرن اخیر نشان می‌دهد غرب به نمایندگی از آمریکا هیچ نظام مستقل و پیشرفته‌ای را در ایران به رسمیت نمی‌شناسد. آنها تلاش می‌کنند یک نوکر را در راس حکومت ایران بگمارند و حتی به چهره‌ای همچون مصدق نیز راضی نیستند.

حبیبی علت این رویکرد آمریکا را اینطور تحلیل کرد که آمریکا با اسلام و مسلمانی ما مخالف است زیرا اسلام به ما اجازه نمی‌دهد زیر بار ظلم و ستم آمریکا زندگی کنیم.

وی با اشاره به سخنان حماسه‌ساز امام خمینی(ره) در قضیه کاپیتولاسیون خاطرنشان کرد: امام در این ماجرا به نمایندگی از ملت و برای دفاع از شرف، استقلال و عزت ایران هر چه فریاد داشت بر سر آمریکا کشید. صدای قهرمانانه او در دفاع از استقلال ملی هنوز در گوش ملت ایران طنین‌افکن است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا گفت: برخی فکر می‌کردند در یک گفتگوی چندجانبه بین‌المللی می‌توانند آمریکا را به صراط مستقیم برای رعایت حقوق ملتها برگرداند. اما برجام نشان داد این یک توهم است زیرا آمریکا جز به منافع خود به چیزی فکر نمی‌کند. حقوق بین‌المللی و حقوق بشر در نزد آنها پشیزی ارزش ندارد.

حبیبی افزود: باید یک حقیقت را امروز در منطقه درک کنیم و آن اینکه آمریکا تمام اشرار و تروریست‌های جهان را که صفت سربازان یزید را دارند، در  قالب رژیم صهیونیستی، داعش و القاعده سازماندهی کرده است تا جهان اسلام را به نابودی بکشاند.

وی با اشاره به ویرانی‌های جنگ در عراق و سوریه گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی شهر به شهر را ویران کرده‌اند و مردم آنها را آواره یا به فجیع‌ترین شکل ممکن کشته و زخمی کرده‌اند. این است خوی وحشی‌گری و ضد تمدنی و ضد حقوق بشری آمریکا و رژیم اشغالگر قدس! هرکسی در مبارزه با استکبار جهانی به رهبری آمریکا تردید کند معلوم می‌شود هیچ درک درست سیاسی از تحولات کنونی تاریخ بشر ندارد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی به پیروزی‌های ارتش عراق و سوریه در نابودی داعش اشاره کرد و گفت: ارتش عراق و سوریه با تکیه به مقاومت مردمی در منطقه، تروریستهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی را از خاک خود بیرون می‌کنند و این راه تا نابودی امپریالیسم جهانی و نقشه‌های شوم آنها ادامه خواهد داشت.

حبیبی تجاوز به غزه و سوریه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: ما امیدواریم پاسخ مقاومت به این تجاوز به گونه‌ای باشد که صهیونیستها هوس تکرار آن را نکنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجلاس سه جانبه ایران، روسیه و آذربایجان و نیز سفر پوتین به تهران اظهار کرد: روس‌ها فهمیده‌اند که تحریم‌ها می‌تواند یک فرصت باشد. چیزی که ملت ایران از سالها قبل تجربه کرده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی حذف دلار از معاملات بین ایران و روسیه را گامی نو برای مبارزه با آمریکا و عاملی برای استقلال اقتصادی دانست و تاکید کرد: راههای مقابله با تحریم‌ها در ظاهر قدری مشکل است اما اگر دقیق عمل کنیم نتیجه این مقابله کام ملت‌های دو کشور را شیرین می‌کند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟

تین نیوز

گزارش ها حاکی است که ایران برای رشد ۱۰ برابری تجارت با آفریقا هدف گذاری کرده، اما عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل و نقل ارزان، مستمر و فراگیر و همچنین وجود مانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از جمله موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقاست که باید برطرف شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، امسال همزمان با اکسپو ۲۰۲۴، دومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا برگزار شد که پیش بینی شده بود بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا کنند.

طی سال های اخیر بارها بر اهمیت و ظرفیت های قاره آفریقایی برای تجار ایرانی تاکید شده است. با این حال به نظر می رسد ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت های یکدیگر مطلع نیستند.

به طور کلی تجارت ایران با آفریقا سالانه ۱.۲ میلیارد دلار است که ۱.۱ میلیارد دلار آن صادرات است. بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست و به همین دلیل سازمان توسعه تجارت اعلام کرده که برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه ریزی هایی در نظر گرفته است.

البته با توجه به اینکه حجم تبادلات تجاری آفریقا در سال گذشته حدود ۱۲۰۰ میلیارد دلار بوده، سهم ایران از این تبادلات ناچیز بوده است. همچنین باید به این نکته توجه کرد که در بازارهای آفریقا کشورهایی مثل چین و هند نفوذ قوی دارند که رقابت با آنها برای ایران تا حدودی سخت است.

با این حال رئیس جمهور در اجلاس ایران و آفریقا که روز جمعه برگزار شد، تاکید کرد که هدف گذاری یک میلیارد دلاری برای همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا در یک سال آینده به هیچ وجه متناسب با ظرفیت های موجود نیست و حتما باید به سمت هدف ۱۰ برابری حجم همکاری های اقتصادی و تجاری فیمابین حرکت کنیم.

آنطور که یکی از مسئولان سازمان توسعه تجارت اخیرا توضیح داده، آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما ایران به دلیل محدودیت های ناشی از اعمال تحریم ها، صادرات مستقیم به این کشورها ندارد و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می شود.

جزئیات تجارت ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۲

آنطور که اخیرا سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت توضیح داده، در سال گذشته ۳۹ کشور از قاره آفریقا، مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم بودند. همچنین با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ بودیم.

در این میان هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار به صورت مستقیم بودند.

در رابطه با محصولات صادراتی به این قاره نیز باید گفت ۵۱ درصد صادرات ایران، مشتقات نفتی شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات ایران را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. همچنین مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف پوش، شوینده ها و لوازم بهداشتی ، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب بازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

در این میان ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران در سال ۱۴۰۲ بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

حدود ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بوده است.

قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است. با این حال به گفته دست اندکاران حوزه تجارت، عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان و مستمر و فراگیر و همچنین موانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • دیدار و گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و عربستان درباره غزه
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • حمله مستقیم نظامی ایران به رژیم صهیونیستی یک شاهکار نظامی بود
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • ویدئو| راهپیمایی باشکوه مردم صعده یمن در حمایت از غزه