Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با جهانگیر رئیس سازمان زندان ها گفت: در حال حاضر سازمان تعزیرات حکومتی علی رغم تلاش همکاران هر دو سازمان ،در حوزه های ارتباط دو جانبه و سیستمی اطلاعات دچار مشکل است و انجام امور در آنها آسیب پذیر است که این مورد نیاز به بررسی و بازبینی مجدد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عدم امکان تبادل اطلاعات به صورت سیستمی باعث کندی در انجام امور، افزایش مکاتبات ادارای زائد و ازدیاد مراحل کار در روند اداری موجود شده که به همین دلیل حذف روش های غیرمتعارف و استقرار سیستم مکانیزه امن تر و سهل الوصول تر اجتناب ناپذیر به نظر می رسد.

انصاری با اشاره به اینکه در حال حاضر سازمان تعزیرات حکومتی نیز همچون قوه قضائیه از سیستم cms برخوردار است که بخش های عمده آن فعال و سایر بخش ها در حال به روز رسانی است، تصریح کرد: مهم ترین سرفصل نیاز سازمان تعزیرات حکومتی از ارتقای سطح همکاری دو جانبه با سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، استقرار شیوه ها و روش های ارتباطی سیستمی و مکانیزه میان تعزیرات و سازمان زندان ها است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: به دلیل ارتباط غیرمستقیم سازمان تعزیرات و سازمان زندان ها اختلافات آماری تا حدی مشاهده می شود، بنابراین بررسی زیرساخت ها و بازنگری در روش های تبادل اطلاعات در سایه همکاری فی مابین ضروری به نظر می رسد.

وی با بیان این مطلب که صحت و دقت اطلاعات برای سازمان تعزیرات حائز اهمیت است، گفت: در تلاش هستیم با ارتباط سیستمی سازمان تعزیرات با دیگر سازمان ها از جمله سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان ثبت احوال کشور به این مهم دست یابیم.

انصاری اظهار داشت: ورود اطلاعات به سازمان تعزیرات حکومتی باید با دقت، صحت و جامعیت همراه باشد تا بر این اساس تحلیل های بعدی دارای صحت و دقت بیشتری باشد و همه همکاران در سازمان تعزیرات در تلاش هستند تا پیکره اطلاعات موجود تکمیل شود.

انصاری در پایان گفت: پیشنهاد می کنیم در ابتدای اجرای همکاری دو جانبه، هر دو طرف با بررسی دقیق زیرساخت های موجود نسبت به نیاز سنجی و احصا وضع موجود اقدام کنند تا در مسیر برقراری کامل ارتباط سیستمی هر دو سازمان گام های موثری برداشته شود.

جهانگیر:عملکرد جزیره ای دستگاه ها باید اصلاح شود

اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشورگفت: منابع اطلاعاتی زیادی وارد زندان می شوند به همین جهت تلاش کرده ایم تا آسیب شناسی کنیم و نسبت به تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات که پایه های اصلی برای تصمیم گیری هستند، اهتمام زیادی به خرج داده ایم.

وی افزود: به نظر ما برقراری ارتباط دو طرفه بین سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان زندان ها بسیار ضروری است، در صورتی که اطلاعات توسط شعب تعزیرات حکومتی در پرونده های تشکیل شده به صورت دقیق ثبت و ضبط شوند.سازمان زندان ها نیز می تواند آمار و اطلاعات دقیقی را استخراج و برای بهره برداری به مراجع ذیربط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی ارائه کند.

جهانگیر اظهار داشت: یکی از مشکلات موجود  عملکرد جزیره ای دستگاه ها است،به این معنی که هر دستگاه اطلاعات تولیدی را برای خود نگهداری می کند و از دسترسی و بهره برداری دیگر سازمان ها دور نگه می دارد که این دیدگاه باید اصلاح شود.

وی افزود: یکی از فلسفه های وجودی سازمان تعزیرات به نوعی قرار دادن اقتصاد کشور در مسیر صحیح آن است. به همین جهت سازمان تعزیرات حکومتی ، سازمانی بازدارنده و کمک کننده به اقتصاد کلان کشور است از این رو سازمان زندانها آماده همکاری همه جانبه باسازمان تعزیرات حکومتی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، علی محدثی نژاد گفت: پرونده قاچاق ۵ هزار و ۶۰۰ لیتر سوخت قاچاق نفت گاز به ارزش ۲۲۲ میلیون تومان در شعبه سوم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بیرجند رسیدگی شد.


وی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌های کشف شده، متهم را به پرداخت ۶۶۶ میلیون تومان جزای نقدی معادل سه برابر ارزش سوخت قاچاق محکوم کرد.


مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: شعبه همچنین با توجه به بیشتر بودن ارزش خودرو از سوخت کشف شده، ۲۲۲ میلیون تومان، برابر ارزش سوخت به جریمه اضافه و متهم را در مجموع به پرداخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.


محدصی نژاد افزود: مأموران نیروی انتظامی هنگام بازرسی خودرو‌های عبوری از یک دستگاه تریلی، این محموله سوخت قاچاق را کشف و پرونده این تخلف را برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده بودند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۰۶۷ پرونده تعزیراتی در فروردین سال جاری
  • جریمه تاوان گرانفروشی خودرو
  • قاچاقچی سوخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه شد
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • کشف سوخت قاچاق در شهرستان خاتم
  • کشف ۳۲ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق درشهرستان خاتم
  • محکومیت قاچاقچی سوخت در زابل