Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - یک عضو سندیکای صنعت برق گفت: واردات ترانس های چینی پارسال نسبت به سال قبل از آن افزایش داشت، اما به دلیل اینکه تعرفه واردات 30 درصد تعیین شد، واردات این تجهیز صنعت برق از کشورهای مختلف به خصوص چین کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «ارسلان فتحی پور» امروز (دوشنبه) در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق، در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس آماری که از سازمان های مختلف به خصوص گمرک دریافت کرده ایم، افزایش تعرفه های وارداتی موجب شده است که واردات ترانس توجیه اقتصادی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: میزان واردات ترانس در دوره هایی به 10 میلیون دلار نیز رسیده بود اما به نظر می‌رسد این عدد در حال کاهش است.
این عضو سندیکای صنعت برق با اشاره به اینکه شرکت‌های فعال در حوزه تولید ترانس در ایران با ظرفیت 80 تا 90 درصد فعالیت دارند، گفت: متخصصان ایرانی توانسته‌اند برای نخستین بار ترانسفورماتورهای ویژه نیروگاه‌های خود با قدرت‌های 2.7 و 3.4 مگاولت آمپر با قابلیت نصب و توربین‌های بادی را تولید کنند.
وی ادامه داد: تا پیش از این ترانسفورماتورهای ویژه نیروگاه‌های بادی از خارج از کشور وارد و سالانه حدود 6 میلیون دلار از کشور خارج می‌شد که با عملیاتی شدن این طرح صرفه اقتصادی زیادی برای کشور به وجود می‌آید.
فتحی‌پور با اشاره به ویژگی این ترانسفورماتورها افزود: این ترانس‌ها علاوه بر قدرت بالایی که دارند قابلیت نصب آنها در توربین‌های بادی ویژگی‌های مثبتی را دارد؛ چرا که ترانسفورماتورهای ویژه بادی که دارای قدرت بالایی هستند برق تولیدی حاصل از نیروی باد در نیروگاه‌های بادی را وارد شبکه توزیع برق کشور می‌کنند و این می‌تواند زمینه تولید برق در نیروگاه‌های بادی کشور را توسعه دهد.
وی افزود: در راستای سیاست‌های وزارت نیرو جهت کاهش تلفات شبکه توزیع برق کشور متخصصان ایرانی موفق به طراحی و ساخت ترانس‌های فوق کم‌ تلفات برای مناطق جنوبی کشور شدند.
این عضو سندیکای صنعت برق، افزود: علاوه بر این با راه‌اندازی خط تولید ترانسفورماتور (600 مگاولت آمپر و 400 کیلووات) در داخل کشور از خروج حدود 5 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
به گفته وی بر اساس قراردادی که با شرکت عمانی بسته شده امکان صادرات قطعات ترانسفورماتور به خارج از کشور و همچنین ورود ارز تا 4 میلیون دلار در سال فراهم شده است.
به گزارش ایرنا، هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق صبح شنبه در نمایشگاه بین المللی تهران با حضور 458 شرکت داخلی و 310 شرکت خارجی از 30 کشور مانند آلمان، چین، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، فنلاند، لهستان، انگلیس، سوئد، امارات و روسیه گشایش یافت و به مدت چهار روز ادامه دارد.
شرکت های فعال در زمینه های سیم، کابل، تجهیزات برقی، اتوماسیون و سیستم های ابزار دقیق در این نمایشگاه حضور دارند.

برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
اقتصام*9189* 9132* 6075*خبرنگار: اسماعیل داودی * انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟

به ‌گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های دولتی چین گزارش داده اند که او ابتدا با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین ملاقات کرده است.

در این دیدار، لی به ماسک گفته است که توسعه تسلا در چین می‌تواند به‌عنوان یک نمونه موفق از همکاری اقتصادی و تجاری میان آمریکا و چین محسوب شود. این درحالی است که خودروساز آمریکایی تأییدیه کلیدی را همزمان با سفر ماسک از سوی یک انجمن خودروسازی چینی دریافت کرده است.

این تأییدیه تصریح کرده که خودروهای مدل ۳ و Y تسلا ازجمله مدل‌هایی هستند که با الزامات امنیت داده چین مطابقت دارند.

۲ منبع جداگانه همچنین به رویترز گفته اند که تسلا با بایدو به توافق رسیده است تا از مجوز نقشه‌برداری غول فناوری چینی برای جمع‌آوری داده‌ها در جاده‌های عمومی چین استفاده کند که آنها چنین موضوعی را یک گام کلیدی برای معرفی FSD یا همان خودران‌های کامل (Full Self-Driving) در این کشور توصیف کرده‌اند.

امنیت و انطباق داده‌ها ازجمله دلایلی بوده است که سازنده خودروهای الکتریکی آمریکایی که ۴سال پیش مستقل‌ترین نسخه نرم‌افزار خودکار (Autopilot) خود را عرضه کرده بود، هنوز نتوانسته است FSD را به‌طور کامل در چین، دومین بازار بزرگ جهان با وجود مشتریان فراوان، در دسترس قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

پمپ بنزین روباتیک افتتاح شد | دست‌های‌تان کثیف نمی‌شود!

رگولاتورهای چینی از سال۲۰۲۱، تسلا را ملزم کرده بودند که تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ناوگان چینی خود در شانگهای را ذخیره کند و این باعث می‌شود، این شرکت قادر به بازگرداندن اطلاعات به ایالات متحده نباشد.

ماسک به‌دنبال دریافت مجوز برای انتقال داده‌های جمع‌آوری شده در کشور به خارج از کشور برای آموزش الگوریتم‌هایی برای فناوری‌های رانندگی خودران است.

کد خبر 848116 برچسب‌ها خودروی برقی ایلان ماسک چین خودرو خودرو مدرن، لوکس و هوشمند شرکت‌ خودروسازی تسلا

دیگر خبرها

  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت مجلس با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی
  • واردات نفت هند از روسیه افزایش و از عربستان کاهش یافت
  • همراه پرخرج
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند