Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه هر ایرانی به طور متوسط ٤.٦٨ بار مراجعه سرپایی به پزشک دارد، گفت: این شاخص برای کشورهای با درآمد بالا ٢.٦ تا ١٢.٧ بار گزارش شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، ایرج حریرچی در نشست خبری این هفته خود درخصوص بار مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی گفت: از عدد ٤.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٦٨ بار مراجعه هر ایرانی به پزشک در سال 94 ، ٢.٢٥ بار به پزشک عمومی و خانواده ، ١.٨٦ بار به متخصص و ٠.٢٢ بار به دندانپزشک بوده که ٢.١٣ بار مراجعه به مطب خصوصی و ٠.٢٣ بار مراجعه به درمانگاه‌های خصوصی بوده است.

حریرچی با بیان اینکه مراجعه به متخصص و فوق تخصص ٧١ درصد، به پزشک عمومی ٣١.٥ درصد و مراجعه به دندانپزشک ٦٨ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: از کل مراجعات در سال، به طور میانگین هر ایرانی در سال 9 بار مراجعه به سیستم بهداشتی و درمانی داشته است که 54 درصد آن مراجعه به بخش خصوصی بوده است.

وی گفت: شهرنشینان 9.16 بار مراجعه و روستانشینان نیز ٨.٣٥ بار مراجعه به پزشک داشته‌اند که در این میان بار مراجعه زنان نسبت به استاندارد بیشتر است، چراکه بار مراجعه زنان ١٠.٧٦ در سال و بار مراجعه مردان ٧.١٦ است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه گروه سنی 65 سال به بالا بیشترین بار مراجعه را به پزشک داشته است، گفت: هر فرد 65 سال به بالا در سال 17.3 بار به پزشک مراجعه داشته است.

حریرچی تصریح کرد: در طی ده ساله دهه ٩٠ و حتی سال 91، کل پرداختی دولت و بیمه‌ها برای سلامتی مردم، از ٣٣ درصد تا ٣٩ درصد بوده است که در سال‌های بعدی سهم دولت و بیمه‌ها از هزینه‌های سلامت جامعه، به بالای ٥٠ درصد رسید و در سال‌های 93 به 48 درصد، در سال 94 به 51.3 و در سال 95 به 51.8 رسید و پیش بینی می‌شود که در سال 96 نیز 51.5 باشد و این موضوع دستاورد بزرگی محسوب می‌شود.

وی در خصوص آلودگی هوا با بیان اینکه ۸۷ درصد مردم دنیا در مناطقی زندگی می‌کنند که از لحاظ استانداردهای جهانی آلوده محسوب می‌شوند، گفت: آلودگی هوا چهار یا پنجمین عامل علت مرگ و میر در دنیا است.

حریرچی در خصوص ابتلای مردان به سرطان سینه توضیح داد: سرطان سینه یا سرطان پستان شایع‌‌ترین سرطان زنان است که حدود یک سوم سرطان‌های زنان را این نوع از سرطان به خود اختصاص داده است.

سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه راه اصلی مقابله با سرطان پستان، غربالگری است، ادامه داد: ریسک فاکتورهایی که برای سرطان پستان وجود دارد، ریسک فاکتورهای ضعیف تا متوسط است و معمولا این ریسک فاکتورها قابل تغییر نیست.

حریرچی یادآور شد: مردم به سادگی رفتارهای خود را برای پیشگیری از ابتلا به سرطان تغییر نمی‌دهند، اگر زنان به صورت دوره‌‌ای معاینه و غربالگری شوند، عوارض سرطان پستان کمتر می‌شود و حتی در کشورهای دیگر غربالگری فرصت‌طلبانه وجود دارد، به این صورت که فرد برای هر مشکلی که مراجعه کند، معاینات دیگر هم برایش انجام می شود.

وی درخصوص پرونده الکترونیک سلامت تصریح کرد: این موضوع یکی از اولویت‌‌های اصلی وزارت بهداشت است که دارای سطوح مختلفی است.

وی افزود: سطح اول، شناسایی افراد و ثبت عوامل خطر آنها، سطح دوم ثبت مراقبت‌‌‌هایی است که از افراد به عمل می‌آید و سطح بعدی نیز ایجاد نظام ارجاع و پسخوراند آن در این بستر است که هر کدام از این سطوح، پیش زمینه‌هایی دارند که مهم ‌ترین آن‌ها ثبت فرآیند به صورت مکتوب است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۵۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار

محمد آئینی ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز شورا‌های اسلامی با محوریت مشارکت در بازآفرینی شهری در شهر گلستان، با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری مسئله‌ای فانتزی نیست، اظهار داشت: ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور وجود دارد که جزو بنا‌های ناپایدار و بافت فرسوده است و هیچ سازه‌ای ندارند.

به گزارش تسنیم، وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار بنای ناپایدار در استان تهران وجود دارد، افزود: در استان تهران با توجه به اهمیت رسیدگی به بافت فرسوده و رعایت ایمنی مسئولین باید نگران فرسودگی بنا‌ها و خانه‌های نا ایمن باشند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه در حین وقوع زلزله خانه‌های نا ایمن تخریب و فاجعه به وجود می‌آید تصریح کرد: بر این اساس در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر از جمعیت شهری در کشور در معرض خطر قرار دارند.

آئینی با انتقاد از عدم احیای بافت‌های فرسوده و معابر تنگ در برخی شهر‌های کشور گفت: نوسازی بافت‌های فرسوده توسط دولت انجام نمی‌شود و باید سرمایه‌گذاران و مردم در این مهم مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهترین خدمت مسئولین حفظ جان مردم است گفت: مدیران و مسئولین مردم را برای ساخت واحد‌های مسکونی ایمن تشویق کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رئیس‌جمهور دستور تشویق مردم به احیای بافت فرسوده را داده است، عنوان کرد: ایجاد بسته‌های تشویقی توسط شهرداری‌ها می‌تواند خانه‌های نا ایمن و فرسوده را احیا کند و هر بنای فرسوده که در کشور تخریب می‌شود به تعداد واحد‌های مسکونی ایمن افزوده می‌شود.

وی با اشاره به عدم آگاهی ۷۰ درصد مردم در احیای بافت‌های فرسوده، تصریح کرد: مردم در احیا و نوسازی بافت فرسوده حق دارند حداقل از ۵۰ درصد تخفیف‌ها بهره‌مند شوند و تخفیف‌ها باید تا ۱۰۰ درصد نیز عملیاتی شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۹۲ درصد پروانه‌های ساخت احیای بافت فرسوده در شهر تهران و فقط ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران صادر شده است، گفت: پروانه‌های ساخت باید ظرف حداکثر ۳ ماه برای مردم صادر شود.

شهرداری‌ها به دنبال درآمدزایی در بافت فرسوده نباشند

در ادامه میرمحمد غراوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با تأکید بر نقش مؤثر شورا‌ها در توسعه شهر‌ها اظهار داشت: بخشودگی و تخفیف عوارض یکی از مسائلی است که شورا می‌تواند مردم را با تخفیف مناسب در توسعه شهر و احیای بافت فرسوده به میدان آورد.

وی با تأکید بر اقتصادی بودن احیای بافت فرسوده برای مردم توسط شهرداری‌ها افزود: شهرداری‌ها نباید به دنبال درآمدزایی از بافت‌های فرسوده باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران تصریح کرد: شورا‌های اسلامی شهر‌ها در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش مضاعفی داشته باشند.

غراوی در پایان با تأکید بر ایجاد زیرساخت‌ها در بافت‌های فرسوده استان تهران خاطرنشان کرد: توسعه سرانه‌های عمومی در کنار اجرای طرح بازآفرینی شهری بسیار حائز اهمیت است.

دیگر خبرها

  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • ۵ درصد جرایم رانندگی اشتباه ارسال می‌شود/ دو علت بروز خطا
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید