Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساوه - ایرنا - رئیس شرکت مخابرات شهرستان ساوه اعلام کرد که پوشش تلفن همراه در سطح جاده های این شهرستان بر اساس استانداردها،‌ مناسب است.

حسین مجیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا،‌اظهار کرد که بر اساس استانداردها پوشش مکالمات تلفنی در سطح جاده های این شهرستان در سرعت بین 50 تا 80 کیلومتر مناسب و بدون مشکل است اما به طور طبیعی در سرعت های بالاتر تا 120 کیلومتر کیفیت مکالمات تلفنی در حین رانندگی افت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این مسئول،‌ برای پوشش تلفن همراه در سطح جاده ها،‌از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی مقرراتی تنظیم شده است و این نهاد بر فعالیت اپراتورها و همه سیستم هایی که با فرکانس و ارتباطات مخابراتی در ارتباط هستند، نظارت می کند.
وی ادامه داد: محورهای حوزه شهرستان ساوه دارای پوشش کامل اینترنت است و در جاده های اصلی مواردی از قطعی مکالمات تلفنی وجود دارد که بر اساس استانداردهای جهانی (کیفیت مکالمه در سرعت بین 50 تا 80 کیلومتر است) و انجام چهار تست مکالمه حین رانندگی از سوی سازمان تنظیم مقررات رادیویی، ضریب خطای قطعی مکالمات در محورهای اصلی مربوط به ساوه (ساوه تا بعد از نوبران، ساوه تا اراک و ساوه تا تهران) در سرعت استاندارد صفر است.

***‌ تکلیف نواحی صنعتی و شهر کاوه در مورد فیبرنوری؛
رئیس شرکت مخابرات شهرستان ساوه در مورد استقرار اینترنت و شبکه فیبرنوری در مناطق صنعتی شهر ساوه از جمله شهر صنعتی کاوه،‌ اظهار کرد: شهر صنعتی از لحاظ خدماتی مانند ویس و اینترنت همردیف با تهران است و در حال حاضر امکان واگذاری اینترنت تا سرعت 40 مگابایت را از طریق سیستم های وی.دی.اس.ال (VDSL) وجود دارد و هیچ مشکلی در استفاده از دیتا و خطوط اینترنت برای شرکت ها وجود ندارد.
مجیدی گفت: همچنین از سال 1392 برای ایجاد تکنولوژی فیبر نوری که دارای پهنای باند نامحدود، به طور مداوم با شهر صنعتی کاوه جلسات و مذاکراتی انجام شده و برای اجرای این طرح، حدود 70 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات برای تامین این هزینه ها پیشنهاد اجرای مشارکتی طرح را داد که هیأت مدیره شهر صنعتی راجع به این امربه اتفاق نظری نرسید.
به گفته این مسئول، ‌اکنون شرکت مخابرات تصمیم به اجرای طرح در قالب طرح های اختصاصی از محل اعتبارات این شرکت دارد و شیوه کار بدین صورت است که با توجه به ارتقای سیستم ها،‌ شرکت های مستقر در شهر صنعتی کاوه می توانند متقاضی استفاده از هر پهنای باندی باشند و مخابرات نیز این خدمات را در همان بستر مسی به آنها ارائه می کند.
مجیدی اظهار کرد: شرکت مخابرات شهرستان ساوه از سال گذشته تصمیم بر استفاده از فیبر نوری به جای کابل مسی گرفت اما در مورد شهر صنعتی کاوه به این دلیل که منطقه بسیار وسیع و پراکنده ای است؛ اگر قصد اجرای این طرح را داشته باشیم با توجه به اینکه زیرساخت های لازم هنوز آماده نیست، شبکه آسیب های زیادی می بیند و خسارات زیادی به شرکت و مخابرات وارد می کند.
وی یادآور شد که شهر صنعتی ساوه نخستین نقطه ای در کشور است که از سال 1373 طرح فیبرنوری اجرا شده اما اینکه به تک تک مشترکین این منطقه فیبر نوری واگذار شود موضوعی پیچیده است.
مجیدی افزود: در حال حاضر شرکت طرح های مناسبی مانند طرح اف.تی.تی.اچ (FTTH) دارد که در جاهایی مانند منطقه حاج بلوک، خیابان فردوسی و کوی مهر که امکانات کمی داشتند،‌ آماده واگذاری به مشترکین است.
به گفته مجیدی،‌ امروز دنیا به سمت هوشمند سازی در مراکز صنعتی، تجاری، ادارات و منازل حرکت کرده که در این شیوه همه تجهیزات از جمله سیستم های الکترونیکی، شرایط فیزیکی قابل کنترل می شود یعنی می توان فقط با داشتن یک آی.پی به راحتی از هر جای دنیا امکانات، دستگاهها، تردد و شرایط فیزیکی و مانیتورینگ مورد نظر را با پهنای باند و سرعتی مناسب کنترل کرد.
رئیس شرکت مخابرات شهرستان ساوه گفت: لازمه هوشمندسازی ادارات، بانک ها، منازل بهره گیری از پهنای باند بالاست که این امر با استفاده از فیبرنوری محقق می شود اما در حال حاضر، استفاده عموم از فیبر نوری در مناطقی که امکانات کافی ندارند در اولویت است و برای این منظور طرح «فیبر به خانه» برای چنین منطقی در حال اجراست.
وی گفت: بر اساس چشم انداز شرکت مخابرات، قرار است تا پنج سال آینده همه منازل به شبکه فیبر نوری متصل شوند بدین معنا که کابل مسی حذف خواهد شد و شماره ها به صورت IP در می آیند؛ در این صورت شهروندان این امکان را خواهند یافت که با داشتن این آی.پی شماره تلفن خود را از شهری به شهر دیگر منتقل کنند و حتی شماره منزل را روی گوشی موبایل داشته باشند تا در هر جای دنیا با آن تماس بگیرند.

**‌ فیبر نوری برای دستگاه های اجرایی ساوه
بر اساس اعلام رئیس شرکت مخابرات شهرستان ساوه‌،‌ حدود 20 اداره در شهر ساوه به فیبر نوری متصل هستند اما مشکلی که وجود دارد این است که اکنون بیشتر ارگانها با مشکل کمبود بودجه مواجه هستند گرچه هزینه های فیبر نوری در حال حاضر نسبت به قبل بسیار کمتر (حدود 6 میلیون تومان) شده است که این رقم مصوب سازمان تنظیم مقررات رادیویی بوده و براساس شرایطی خاص از ادارات اخذ می شود.
مجیدی گفت: برای واگذاری انشعاب خط فیبرنوری در شهر ساوه هیچ مشکلی وجود ندارد و هر جایی که نیاز باشد در مدت یک هفته اجرا می شود.

***‌اینترنت روستایی
رئیس شرکت مخابرات شهرستان ساوه اظهار کرد: برخلاف برخی اظهارنظرها که عنوان شده، اینترنت روستایی نداریم، هم اینک در دورترین نقطه شهرستان ساوه به عنوان مثال در روستای «ستلق» که 130 کیلومتر تا ساوه فاصله دارد نیز فیبرنوری اجرا شده و اینترنتی هم که برای این منطقه واگذار شده،‌ می تواند تا 40 مگابایت سرعت داشته باشد.
به گفته او،‌ در روستاهای ستلق، یاتان، سامان، بالقلو، طرازناهید، احمدآباد که دارای شبکه مسی بودند، هم اینک اینترنت با سرعت فوق العاده بالا قابل واگذاری است که بیشتر آنها حتی اینترنت سیار فور.جی (4G) دارند.
مجیدی اظهار کرد: اکنون بیشتر نقاط روستاهایی که دارای سایت جی اس ام هستند از طریق فیبر نوری به اینترنت اتصال دارند و بر اساس ارزیابی هایی که توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی انجام گرفته، استان مرکزی همواره یکی از 23 استان برتر کشور بوده که این موفقیت بیشتر به دلیل خدماتی بوده که در شهرهای اراک و ساوه ارائه شده است.
وی با بیان البته دولت،‌امور مربوط به اینترنت روستایی را به مناقصه گذاشته است که دو شرکت برنده شدند و کار اجرای طرح اینترنت روستایی را آغاز کردند که برخی از تجهیزات را در مراکز شهرستان ساوه نصب و اکنون نیز به صورت آزمایشی در یک سری از مراکز و دفاتر روستائی، سیم کارت ها را تحویل داده اند و هرگاه این خدمات به حد قابل قبولی رسید، مردم عادی هم می توانند ثبت نام و این خدمات را دریافت کنند.
6539/3075/ خبرنگار: ‌زینب احمر *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دوساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶.۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی‌ترین و بهینه‌ترین سخت‌افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان