Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان گفت: بر خلاف تصور، بیماری آنفلوآنزا به موضوع اربعین ارتباطی ندارد بلکه منشا و علت های مختلفی دارد.

محمدرضا صائینی افزود: شیوع بیماری آنفلوآنزا را با عزیمت زائران و پیادهروی اربعین مرتبط می دانند، این در حالی است بررسی های انجام گرفته نشان می دهد این موضوع با توجه به کاهش دما و فرا رسیدن روزهای سرد سال رخ می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار کرد: بر این اساس معاونت دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز با برگزاری کلاس های مختلف آموزشی، اطلاع رسانی و آگاهی های لازم را به زائران اربعین حسینی اعلام کرده است.

صائینی افزود: بر این اساس می توان گفت، با توجه به کثرت زائران احتمال ابتلا فردی به حامل ویروس آنفلوآنزا وجود دارد و در این میان اقدامات پیشگیرانه درمانی لازم اتخاذ و اندیشیده شده است.
وی بیان کرد: بررسی سنوات سال گذشته نیز نشان می دهد مبتلایان بیماری آنفلوآنزا بومی کشور بوده و ارتباطی مسقیم به زائران اربعین کشور عراق نداشته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: دانشگاههای علوم پزشکی در سطح کشور نیز با ارائه بروشورهایی به زائرین و حتی موکب های مستقر این مهم را مورد توجه قرار دادند و این استان نیز این آموزش ها را به موکب اعزامی استان در مسیر نجف تا کربلا ارائه کرده است.

***اواخر آذر شیوع آنفلوآنزا در استان زنجان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: بیماری آنفلوآنزا در این استان اواخر آبان و اوایل آذربا توجه سردی هوا در سطح جهانی ، کشورمان و این استان نیز شیوع می یابد.
وی یادآوری کرد: برای مقابله بااین بیماری تجهیزات مورد نیاز از قبیل داروها و وسائل حفاظتی مورد نیاز ذخیره شده و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

صائینی افزود: واکسن این بیماری برای گروههای هدف شامل گروههای هدفی که برابر ابلاغ وزارت بهداشت باید واکسن را به صورت رایگان دریافت کنند انجام گرفته و گروم دوم شامل حال کسانی که باید از بخش خصوصی دریافت کنند.

وی گروههای پرخطر را شامل افراد بالای 65 سال، کودکان، زنان باردار، مبتلایان به بیماریهای قلبی، بیماریهای مزمن ریوی، آسم، افراد مبتلا به نارسایی مزمن کلیه ،سالمندان که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، بیماران کبدی، خونی و شیمی درمانی ها ذکر کرد.

صائینی افزود: موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که شیوع بیماری آنفلوآنزا در فصل پاییز امری طبیعی محسوب می شود و در این ارتباط نگرانی وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به در پیش بودن روزهای سرد سال انتظار شمار مبتلایان به بیماری آنفلوآنزا افزایش می یابد که تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

این مسئول، با تاکید بر اینکه عموم مردم باید به نکات مهم بهداشتی برای مبتلا نشدن به بیماری آنفلوآنزا توجه کنند، خاطر نشان کرد: بر این اساس شستشوی مداوم دست ها با آب و صابون از راهکارهای مهم پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا است و به میزان 50 تا 80 درصد فرد را در برابر ابتلا به این نوع بیماری مصون می کند.

 آنفلوآنزا بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی است که با تب، سردرد، درد عضلانی، تعریق، آب ریزش بینی، گلودرد و سرفه ظاهر می شود.
سرفه شدید و برای مدتی ادامه می یابد ولی سایر نشانه های بیماری بعد از 2 تا هفت روز خود به خود بهبود می یابد.


منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!