Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال از برگزاری دو ماراتُن تولید محتوا در بخش کسب و کارهای نوپا (استارت آپ‌ها) در یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل مرکز فناری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، سید مرتضی موسویان با اشاره به آغاز یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال از شنبه ۲۰ آبان و در محل مصلای تهران گفت: این نمایشگاه با هدف آشنایی هرچه بیشتر فعالان حوزه دیجیتال و شرکت‌های فعال با فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه رسانه‌های دیجیتال در تاریخ ۲۰ الی ۲۶ آبان ماه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همزمانی برگزاری این نمایشگاه با هفته کتاب تاکید کرد: در چندسال گذشته نقش و اهمیت رسانه‌های دیجیتال در میان مردم بیش از پیش شده است و این رسانه‌ها در کنار رسانه‌های مکتوب وظیفه اطلاع رسانی صحیح و سریع به مردم را بر عهده دارند و به همین دلیل تقویت این رسانه‌ها و آشنا نمودن بیشتر مردم با آنها ضرورتی انکار ناپذیر است که این مهم یکی از اهداف نمایشگاه است.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از دیگر بخش‌های جنبی این نمایشگاه برگزاری کارگاههای ویژه برای فعالان این بخش و همچنین نشست‌های تخصصی در مورد بخش‌های مختلف نمایشگاه است.

موسویان تصریح کرد: دو ماراتُن تولید محتوا در بخش کسب و کارهای نوپا (استارت آپ‌ها) با حضور فعالان این بخش نیز از دیگر برنامه‌های یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال است.

وی برگزاری این نمایشگاه را بزرگترین رویداد در حوزه تولید محتوای دیجیتال در کشور خواند و گفت: این نمایشگاه در ۹ بخش  پایگاههای اینترنتی، نرم افزارهای تلفن همراه، نشر دیجیتال، دانش دیجیتال، خانواده و سبک زندگی دیجیتال، بازی و هنرهای دیجیتال، شبکه‌های اجتماعی، کسب و کارهای نوپا(استارتاپها) از ساعت ۱۰ تا ۲۰  روز شنبه پذیرای بازدیدکنندگان است.

استقرار اولین تلویزیون نمایشگاهی در نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال

در خبری دیگر از این نمایشگاه، حمید ضیایی‌پرور قائم مقام دبیر یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال از استقرار اولین تلویزیون نمایشگاهی ایران در این نمایشگاه خبر داد و گفت: یکی از ویژگی‌های اصلی نمایشگاه امسال نسبت به دوره‌های قبل، وجود استودیو و تلویزیون نمایشگاهی در طول زمان برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال است.

وی تصریح کرد: این تلویزیون نمایشگاهی مجهز به امکانات استودیویی هوشمند است و با عنوان تلویزیون سرآمد به تولید و پخش برنامه خواهد پرداخت.

قائم مقام دبیر یازدهمین نمایشگاه بین المللی رسانه‌های دیجیتال همچنین با اشاره به استقرار استودیوی این تلویزیون در این نمایشگاه، گفت: برنامه‌های تلویزیون سرآمد با محوریت اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی تهیه و در تمامی ساعات برگزای نمایشگاه برای بازدیدکنندگان پخش خواهد شد.

ضیایی پرور تصریح کرد: انعکاس اخبار نمایشگاه از مهمترین برنامه‌های این تلویزیون خواهد بود. قالب اجرای این برنامه‌ها مصاحبه‌ای و تاک‌شو است که در آن به گفتگو با مسئولین و مهمانان نمایشگاه، اساتید دانشگاه و  متخصصین پرداخته خواهد شد.

بررسی نقش شامد در صیانت از حقوق کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

همچنین با حضور ناشران و تولیدکنندگان محتوای حوزه کودک و نوجوان، نقش شامد در صیانت از حقوق کودکان و نوجوانان در فضای مجازی بررسی شد.

ابوالفضل قناعت پیشه در این نشست در خصوص نقش شامد در فضای مجازی گفت: شامد به خوبی می‌تواند ضامن سلامت شخصیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی باشد.

قناعت پیشه افزود: امروز نگاه سنتی به تولید محتوای حوزه کودک اشتباه است. این حوزه به محتوایی نیاز دارد که هم به لحاظ جذابیت‌های بصری و هم انتقال فرهنگ غنی ایرانی اسلامی بتواند کودک را اغنا کند.

در ادامه این نشست ناشران دیجیتال به بیان مشکلات و چالش‌های تولید محتوا در این حوزه پرداختند.

در این نشست راه اندازی خانه ناشران دیجیتال کودک و نوجوان به عنوان یکی از راهکارهای هم گرایی تولید محتوا بررسی شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود