Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فرمانده کل سپاه و ژنرال قمر باجوا در دیداری دین مبین اسلام را مهم ترین عامل وحدت دو کشور توصیف و از توسعه روابط و همکاری های سپاه و ارتش پاکستان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سپاه نیوز، ژنرال قمر جاوید باجوا رئیس ستاد ارتش پاکستان که در رأس یک هیأت عالی رتبه نظامی به تهران سفر کرده است امروز (16 آبان ) با سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه دیدار و گفت و گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این دیدار دو طرف بر گسترش مناسبات نظامی و دفاعی و توسعه همکاری ها و تعاملات در زمینه تأمین امنیت مرزهای مشترک در برخورد قاطع با اشرار و تروریستها تأکید کردند. 

 

سرلشکر جعفری در این دیدار با بیان اینکه دو ملت ایران و پاکستان از گذشته تعامل و دوستی خوبی با هم داشته اند، گفت: فرهنگ و زبان مشترک بخش هایی از مردم پاکستان با مردم ایران نشان دهنده عمق این ارتباط است.

 

فرمانده کل سپاه از دین مبین اسلام به عنوان مهم ترین عامل وحدت ملت و دولت ایران و پاکستان یاد و تصریح کرد: با وجود توطئه ها و خباثت های دشمنان علیه امت اسلام و کشورهای منطقه، روابط ایران و پاکستان نسبت به گذشته عمیق تر خواهد شد. 

 

سرلشکر جعفری همچنین با اشاره به تجربیات ارزشمندی که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و سپاه از دوران دفاع مقدس به همراه دارند گفت: حضور و نقش پذیری مردم در حفظ و حراست از انقلاب اسلامی و خاک میهن که موجب ایجاد دگرگونی در سرنوشت جنگ شد؛ از مهم ترین مؤلفه های پیروزی بخش دوران دفاع مقدس قلمداد می شود. 

 

وی افزود: امروز نیز این الگوی الهام بخش ، به سایر کشورها منتقل شده و در عراق و سوریه از هنگامی که تصمیم به ورود نیرو های مردمی در صحنه نبرد گرفته شد،حضور سازماندهی شده و دفاع جانانه مردم در کنار ارتش در مقابله با داعش ورق را برگرداند و شکست امروز تکفیری ها را رقم زده است. 

 

فرمانده کل سپاه در ادامه با بیان اینکه مردم و دولتهای منطقه هر یک به نوعی با دشمنی های امریکا و رژیم صهیونیستی روبه رو هستند، گفت: مطلع شدیم در پاکستان نیز تلاش هایی  برای ناامن سازی و گسترش آن صورت می پذیرد که اقدامات پیشگیرانه با اتکا به نیروهای مردمی در کنار نیروهای مسلح و امنیتی می تواند مانع ایجاد ناامنی در این کشور گردد. 

 

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از تجربه 40 ساله برابر تهدیدات دشمنان، آماده انتقال تجربه دفاع و مقاومت مردمی به پاکستان است.

 

ژنرال قمر باجوا نیز با ابراز خرسندی از حضور در ایران اظهار کرد: دو ملت ایران و پاکستان دارای تمدن و تاریخ کهن ارزشمندی هستند و این مسئله باعث شده که زمینه های همکاری بیشتری داشته باشیم. 

 

وی افزود: علاوه بر دین و فرهنگ، وجود مرزهای مشترک دو کشور نیز اهمیت توسعه مناسبات و تعامل میان ایران و پاکستان را دو چندان می کند. 

 

رئیس ستاد ارتش پاکستان با تأکید بر اینکه دشمنان درصدد ایجاد تفرقه میان ایران و پاکستان هستند گفت: برغم تمامی توطئه ها و اقدامات تفرقه انگیز دشمن، درصدد توسعه مناسبات و همکاری ها هستیم. 

 

وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات و کمکهای سپاه در یاری رساندن به ملت های مسلمان منطقه موجب علاقه مندی بیشتر من به شما شده است، گفت: کشور ایران با وجود تمامی تهدیدات امروز از جایگاه و موقعیت خوبی برخوردار است کشور پاکستان نیز سالیان سال در تحریم به سر برده اما برغم تمامی مشکلات تا به امروز دو ملت به خوبی عمل کرده اند. 

 

رئیس ستاد ارتش  پاکستان در پایان با قدردانی از اعلام امادگی سپاه برای انتقال تجارب دوران دفاع مقدس و بسیج مردمی به پاکستان ، گفت:معتقدیم که مهم ترین عامل موفقیت شما در برابر دشمن همین پشتیبانی مردم بوده است و امیدوارم این سفر مبنای انتقال تجربه بسیج و الگوی بکارگیری نیروهای مردمی ایران به پاکستان قرار گیرد.

 

گفتنی است؛ دیدار ژنرال قمر باجوا و سرلشکر جعفری در حالی صورت گرفت که امریکا در ادامه تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران ، تحریم هایی را علیه سپاه اعمال کرده واینکه دیدار نشان از بی اهمیت بودن تهدید و تحریم امریکا نزد کشورهایی که منافع و امنیت خود را در اولویت قرار می دهند دارد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، محمدعلی اسکندری سفیر جمهوری اسلامی ایران در تاشکند در این دیدار گفت: جمهوری اسلامی ایران تردیدی در صیانت از ارزش های اسلامی نداشته و ایثارگرانه در خط مقدم دفاع از اسلام و مسلمانان بوده است.

وی افزود: فتنه انگیزی، اختلاف افکنی و انشقاق در جهان اسلام، از برنامه های راهبردی آمریکا و اسرائیل بوده و آنها هیچ وقت خیرخواه ملت های مسلمان نبوده و نخواهند بود. حال آنکه تقریب مذاهب، همواره با جدیت توسط جمهوری اسلامی ایران، پیگیری و اجرایی شده است.

نورالدین خالق نظراف مفتی اعظم ازبکستان نیز ضمن مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دوجانبه میانه در تمامی زمینه ها گفت: دین، فرهنگ و اشتراکات ازبکستان و ایران، عاملی مهم برای تعمیق مناسبات دو طرف است.

وی افزود: با توجه به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نسخ خطی زبان فارسی، از همکاری در زمینه تحقیقات قرآنی و نسخ خطی قرآنی استقبال می کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری