Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- مدیر مخابرات منطقه خراسان شمالی گفت: در راستای ایمن‌سازی فضای مجازی و ارائه اینترنت پاک برای کودکان و نوجوانان، تفاهم نامه ای بین این شرکت و آموزش و پرورش استان به منظور ارائه و پشتیبانی سرویس اینترنت پاک منعقد شد.

علیرضا هامشی چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تفاهم نامه یاد شده برای نخستین در کشور منعقد شد، اظهارکرد: طی چند روز گذشته و در حاشیه سومین نمایشگاه الکامپ بجنورد طی مراسمی با حضور استاندار خراسان شمالی، مدیر کل آموزش و پرورش و جمعی از دیگر مسئولین استان این سرویس به صورت نمادین رونمایی شد و اکنون با انعقاد این تفاهم نامه دانش آموزان و فرهنگیان سراسر استان از این سرویس ایمن فضای مجازی بهره مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین از توزیع رایگان سیم کارت های طرح انارستان در بین دانش آموزان استان خبر داد و گفت: ارائه این سیم کارت ها در راستای اجرای تفاهم نامه یادشده است تا با در اختیار قرار دادن این نوع سیم کارت ها که برای مجموعه کودکان، نوجوانان و جوانان (سنین 6 الی 18 سال) و پاسخ به نیازها و خواسته‌های آنها طراحی شده ، ضمن پوشش دادن تمامی نیازهای مکالمه و پیامک این گروه سنی، امکان استفاده از فضای اینترنتی سالم، امن و پرسرعت، با بسته‌های متنوع، متناسب با سن آنها را فراهم کرد.
وی ضمن قدردانی از تعامل سازنده آموزش و پرورش با مخابرات منطقه و استقبال از طرحهای نوین ارتباطی در راستای توسعه دولت الکترونیک در سطح استان با افزایش همکاریهای دوجانبه با سایر ارگانها و نهادهای اجرایی استان ابراز امیدواری کرد و افزود: با توجه به تعیین شهر شیروان به عنوان پایلوت جهت اجرای شهر هوشمند در استان، به دلیل آماده بودن زیرساخت های لازم با مشارکت مخابرات و آموزش و پرورش می توان در این زمینه قدمهای ارزنده ای برداشت.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز سرویس اینترنت پاک را به عنوان طرحی نوین در کشور دانست و تصریح کرد : این سرویس جدید بیش از 163 هزار دانش آموز و 14 هزار نفر از فرهنگیان و 2 هزار آموزشگاه استان در مناطق 9 گانه آموزش و پرورش خراسان شمالی را می تواند پوشش دهد.
براتعلی حاتمی، ضمن تقدیر از فعالیت های مخابراتی صورت گرفته در سطح استان ،شتاب توسعه ارتباطی منطقه را قابل توجه برشمرد و خواستار تعاملات بیشتر فی مابین شد.
وی در ادامه با اشاره به قرار داشتن در آستانه آذر ماه و هفته پژوهش اظهار داشت: آموزش و پرورش ضمن آمادگی لازم جهت مشارکت با مخابرات استان در جهت برپایی نمایشگاه هفته پژوهش در سطح شهرستان های استان، به منظور استفاده متقابل توانایی‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری تمام تلاش خود را در راستای توسعه فناوری و ایجاد شهر هوشمند با مشارکت دو جانبه به کارخواهد گرفت.
اخبار خراسان شمالی را در کانال تلگرامی اخبار ایرنا خراسان شمالی به نشانی ???? @IRNABOJNURD پیگیری کنید.
ع/ 6042 انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۹۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • حضور ۵ تیم دانش‌آموزی خراسان شمالی در نخستین المپیاد ملی آموزش هنر