Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:سرپرست دفتر بین الملل معاونت امور زنان و خانواده از برگزاری سومین دوره آموزشی ارتقای مهارت های علمی و عملی حضور زنان در مجامع بین المللی خبر داد.

لیلا فلاحتی، سرپرست دفتر بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان از برگزاری سومین دوره آموزشی ارتقای مهارت های علمی و عملی حضور زنان در مجامع بین المللی خبر داد و گفت:مقرر شده است طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، تغییراتی در شکل و محتوای برنامه ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی یبان کرد: بر اساس نظر شرکت کنندگان قبلی یک بازنگری در سرفصل ها و نوع ارایه برنامه ها خواهیم داشت و در صد هستیم که سومین دوره  آن را برگزار گنیم.

 

فلاحتی با بیان اینکه دوره  های آموزشی ارتقای مهارت های علمی و عملی حضور زنان در مجامع بین المللی دارای 20 سرفصل بود تصریح کرد:با پیشنهاد شرکت کنندگان برخی از سرفصل ها اضافه و برخی توسعه پیدا کرده است که  بر همین اساس این برنامه دادمه پیدا خواهد کرد منتهی فقط تغییراتی در سر فصل هایش ایجاد خواهد شد.

 

با اشاره به برگزاری دوره های ملیکا برای زنان گفت:مهمترین هدف برگزاری دوره های ملیکا، ارتقای توانایی های زنان نه در حوزه بین الملل بلکه در حوزه های مدیریتی مختلف است که زنان را تحت آموزش قرار می دهد به عنوان مثال در این دوره ها زنان با اسناد بالادستی مجامع بین المللی آشنا می شوند.

 

وی با بیان اینکه اولویت دولت تدبیر و امید ارتقای مهارت های علمی و عملی زنان است، بیان کرد: هرچند این دوره ها در گذشته در حوزه زنان انجام می شده ولی در حال حاضر نیز به صورت خاص در دفتر بین الملل و در حوزه بین الملل مورد توجه قرار گرفته است.

 

فتاحی با بیان اینکه زنان ما مشارکت چندانی در حوزه بین الملل ندارند، تصریح کرد: گاهی اوقات از هیئت هایی که به خارج از کشور اعزام می شوند از وزرا تقاضا می کنیم که حتما خانم ها را در دوره های خود  به همراه داشته باشند ولی آنها در پاسخ اظهار می کنند زنان مهارت زیادی در این زمینه ندارند و با مجامع بین المللی آشنا نیستند، این مسئله به عنوان یک مانع بر سر راه بانوان نام برده می شود.

 

سرپرست دفتر بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین مسایل ما در حوزه بین‌الملل این است که زنان ما به‌ویژه مدیران‌مان در سطوح مختلف، چندان با مسایل زنان و مباحث بسیار مهمی که در عرصه بین‌الملل طرح می‌شود، آشنایی ندارند بر این اساس در این دوره، از مبانی دیپلماسی عمومی و کاربردی بحث‌هایی را تا سطح پیشرفته آغاز کردیم. همچنین، آشنایی با مکانیسم‌های بین‌المللی و قوانین و موضوعات در سطح بین‌الملل، از موضوعات در نظر گرفته‌شده برای این دوره است.

 

فلاحتی با بیان اینکه  یکی از موضوعات بسیار مهمی که به آن می‌پردازیم، سیاست‌های خارجی جمهوری اسلامی، مبانی این سیاست‌ها و رویکردهایی است که در سطح بین‌الملل دنبال می‌شود. بیان کرد: بحث مهم دیگر در رابطه با اسناد حقوقی بین‌المللی در حوزه زنان است تا شرکت‌کنندگان در دوره، با مکانیسم‌ها و سازمان‌های بین‌المللی آشنا شوند.

 

سرپرست دفتر بین الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اهداف برگزاری دوره های ملیکا برای زنان خاطرنشان کرد: هدف این دوره های آموزشی ،افزایش و ارتقای دانش زنان در دیپلماسی، آشنایی با اسناد بالادستی سطح بین الملل، آموزش اصول مذاکره و اصول تشریفات می باشد به عنوان مثال وقتی فردی در مجامع بین المللی شرکت می کند بر اساس اصول جلسات، فرد مورد نظر باید یک سری کدهای خاص را در رفتار خود رعایت کند که در این آموزش ها این موارد نیز در نظر گرفته می شود.

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ پیام این دوره از همایش ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، اهمیت و نقش محوری آزمایشگاه تشخیص پزشکی در بهداشت عمومی و مراقبت از بیمار و همچنین ارائه جدیدترین دستاوردها در شناخت ، تشخیص و پیشگیری بیماری ها از جمله سرطان ها – بیماریهای مادرزادی و بیماری های واگیر است.

این همایش با حضور مسئولان فدراسیون بین المللی شیمی بالینی و طب آزمایشگاهی (IFCC)، فدراسیون آسیا اقیانوسیه بیوشمی بالینی و طب آزمایشگاه (APFCB) و فدراسیون اروپایی طب آزمایشگاهی (EFLM) به همراه مراکز علمی و دانشگاهی کشور و با حضور مهمانان و سخنرانان و اساتید برتر جهانی برگزار شده است.

در کنار این همایش چهار روزه، نمایشگاه بزرگ امکانات و دستاوردهای آزمایشگاهی تشخیص پزشکی با همکاری وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی، آزمایشگاه های مرجع سلامت، پژوهشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و انجمن های علمی تخصصی کشور برگزار شده است.

در این همایش با رویکرد آزمایشگاه های تشخیص پزشکی آینده هوشمند، مبتنی بر شواهد و پاسخگو، جایگاه آزمایشگاه های پزشکی در سیاست گذاری سلامت، نقش هوش مصنوعی نسل جدید در ارتقای کیفیت و مدیریت آزمایشگاه های پزشکی، ملزومات توسعه پایدار نظام مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی و داده های بزرگ و همچنین آخرین دستاوردهای روز دنیا در زمینه های مختلف علوم آزمایشگاه پزشکی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی