Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، علیرضا رئیسی روز شنبه در نشست صبحانه کاری وزیر بهداشت با معاون رئیس جمهوری در امور زنان افزود: مهمترین سیاست و اولویت اقدامات وزارت بهداشت در حوزه سلامت زنان از سال های گذشته ارائه خدمات زایمان ایمن و کاهش مرگ و میرهای زنان و نوزادان بوده است و در همین راستا تعداد زایمان هایی که اقصی نقاط کشور توسط افراد دوره دیده انجام می شود، افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از حدود دو سال پیش با همکاری بنیاد علوی در روستاها و حاشیه شهرها و همکاری کمیته امداد در شهرها برای کاهش سوء تغذیه زنان سبد غذایی بین زنان باردار دچار سوء تغذیه توزیع می شود.

وی گفت: همکاری هایی نیز بین وزارت بهداشت و فدراسیون پزشکی ورزشی برای ترویج تحرک بدنی زنان شروع شده است.

رئیسی افزود: با وجود این مشکلات زیادی در حوزه آسیب های اجتماعی زنان وجود دارد که رو به گسترش است، میزان طلاق افزایش یافته و بیش از 50 درصد طلاق ها در چهار سال اول بعد از ازدواج رخ می دهد.

وی گفت: ناباروری نیز در کشور افزایش یافته است، دو میلیون و 500 هزار نفر آموزش هایی برای کاهش ناباروری در شبکه بهداشتی کشور دریافت کرده اند و وزارت بهداشت از سال گذشته 85 درصد هزینه درمان ناباروری را برای زوج های نابارور پوشش می دهد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: شناسایی زنان در معرض خطر ناباروری و آموزش و درمان آنان از جمله اولویت های وزارت بهداشت است، کلاس های هشت جلسه ای آموزش سلامت بارداری در استان های مختلف تشکیل می شود که به طور متوسط 60 تا 70 درصد زنان باردار در این کلاس ها شرکت می کنند و در برخی استانها پوشش این آموزش ها به 90 درصد هم رسیده است.

وی گفت: یک نرم افراز نیز برای انتقال آموزش های سلامت زنان قبل، حین و بعد از ازدواج و بارداری طراحی شده است که در اختیار زنان قرار می گیرد و یکی از برنامه های جدید وزارت بهداشت گسترش استفاده از خدمات این نرم افزار در کشور است.

رئیسی افزود: مدارس مروج سلامت نیز که هشت جزء دارد و شامل آموزش سلامت در مدارس، معاینات دوره ای دانش آموزان، سلامت محیط مدارس، بهبود تغذیه و افزایش تحرک بدنی است در حال گسترش هستند و تعداد مدارس تحت پوشش این خدمات از 72 مدرسه به 13هزار مدرسه رسیده است و امسال به 19 هزار مدرسه می رسد.

و مدارسی که اصول مدارس مروج سلامت را اجرا می کنند، ستاره دار می شوند.

وی گفت: تعداد سفیران سلامت دانش آموزی نیز به یک میلیون و 400 هزار نفر رسیده است و امسال این تعداد به دو میلیون نفر می رسد و با احتساب سفیران خانواده و دانشجویی امسال 5 هزار سفیر سلامت خواهیم داشت که اگر هر کدام آموزش های سلامت را به سه نفر منتقل کنند، 15 میلیون نفر تحت پوشش قرار می گیرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • زایمان سزارین در گیلان همچنان پیشتاز است
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن