Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- ایرنا- وزیر تعاون، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: جلوگیری از شکنندگی اقتصادی و اجتماعی مهمترین رویکرد دولت تدبیر و امید و در زمره راهبردهای اقتصاد مقاومتی است.

علی ربیعی روز شنبه در نشست «اقتصاد مقاومتی استان همدان با محوریت اشتغال»، افزود: رئیس جمهوری در اقتصاد مقاومتی ریشه کن کردن فقر را در اولویت اصلی قرار داده است؛ چرا که می خواهیم از شکنندگی اقتصادی و اجتماعی جلوگیری کنیم و فقر مطلق را از بین ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به پیامدهای ناشی از فقر و مشکلات اقتصادی و اجتماعی اظهار کرد: تنها در استان همدان یک هزار و 448 بازمانده از تحصیل شناسایی شده است اما آمار کودک آزاری و همسر آزاری در این استان بسیار پایین است که نشان دهنده سرمایه اجتماعی بالای همدان است.

**ریشه کنی فقر درمان، با اجرای طرح تحول نظام سلامت
وی با بیان اینکه با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور فقر درمان نداریم، افزود: در سایر ابعاد اجتماعی نیز باید به سمت برنامه ریزی برویم تا فقر مطلق را محدود کرده و از بین ببریم.
ربیعی با تاکید بر اینکه باید بیش از گذشته کار کرد چرا که دوران سخت کوشی است، افزود: شرایط کشور به گونه ای است که 5 سال فرصت جبران گذشته داریم و اگر منافع ملی را تقویت نکنیم دچار مشکلات عدیده ای می شویم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما دولت صیفی کار نیستیم بلکه دولت گردو کار هستیم و باید کاری کنیم که نسل های آینده در صندوق های بازنشستگی سهیم باشند.

**باید سفره مردم را بزرگتر کنیم
ربیعی ادامه داد: هر مدیری باید با کار کارشناسی به نتیجه برسد و همه باید کنار هم کار کنیم و در کنار هم باشیم تا اصل عقلانیت، سخت کوشی و مدارا را به ثمر بنشانیم.
وی تصریح کرد: در بهترین حالت 12 هزار ساعت بیشتر برای تحقق اهداف یاد شده وقت نداریم و لذا باید بنیان هایی را درست کنیم که با ایجاد اشتغال و ریشه کن کردن، فقر سفره مردم را بزرگتر کنیم.
وی با بیان اینکه نگرش نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نسبت به مدیریت ارشد این استان مثبت است، افزود: 2 عنصر موجب شتاب گرفتن روند پیشرفت استان می شود که شامل همبستگی نخبگان استان و تاسیس کانون توسعه است که باید با دعوت از کارآفرینان و نخبگان، کانون یاد شده را در همدان تاسیس کرد.

**همدان سرشار از سرمایه های اجتماعی است
وی ادامه داد: همدان دارای سرمایه اجتماعی خوبی است اما باید کانون توسعه استان را شکل داد، چرا که استان هایی که رشد کرده اند که نخبگان خود را هدفگذاری کرده اند و با دعوت از آنها، اقدام به برنامه ریزی کرده اند.
ربیعی اظهار کرد: در استان همدان یک هزار و 167 واحد صنعتی وجود دارد که 27 درصد آن کشاورزی، 28 درصد صنعتی و 45 درصد را واحدهای خدماتی تشکیل می دهد و این در حالی است که 25 درصد تسهیلات به 45 درصد اشتغال اختصاص یافته است.
وی اظهار کرد: 26 واحد مشکل دار در استان وجود دارد که 6 واحد مشکلات حادتری دارند و 700 شغل را تهدید می کند.
وی اختلافات مدیریتی، نبود بازار مناسب، اختلاف سهامداران و تحریم ها را علت این مشکلات عنوان کرد و افزود: برای رفع این مشکلات باید با ایجاد کلینیک تخصصی در بررسی و رفع موانع تلاش کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امسال 11 هزار شغل جدید در استان همدان ایجاد شده است که تعداد بیمه شدگان آن 6 هزار نفر است، گفت: نسبت بین 6 هزار تا 11 هزار رقم واقعی است و باید مراقب ریزش نیروی کار باشیم.
ربیعی ادامه داد: 320 میلیارد تومان سهم تسهیلات اشتغالزایی استان همدان است و سعی می کنیم 500 میلیارد تومان برای استان نیز جذب شود.
وی با بیان اینکه از اشتغال روستایی نیز 155 میلیارد تومان به استان اختصاص یافت، افزود: مقرر شد 6 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی تامین شود و بانکها نیز این رقم را تامین کنند.
ربیعی ادامه داد: استان همدان شاخص های بالایی برای توسعه و ایجاد اشتغال دارد که گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی بخشی از آنها است و باید به گونه ای این 2 بخش فعال تر شود تا به آب و خاک فشار نیاوریم.
وی بابیان اینکه برای تحول کشور به تکنسین نیاز داریم، افزود: با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همکاری های مشترکی شروع شده که مهارت آموزی در اولویت امور قرار گیرد.
7523/2090
خبرنگار: مرضیه بختیاری**انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • رسالت اصلی و وظایف ذاتی قوه قضاییه در اولویت است