Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@08:39:16 GMT

رشد دسته جمعی تولیدات زنجیره فولاد در 7 ماه

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۲۰۵۵

رشد دسته جمعی تولیدات زنجیره فولاد در 7 ماه

شرکت های بزرگ معدنی ایران طی 7 ماهه نخست سال جاری 21 میلیون و 880 هزار تن کنسانتره آهن تولید کردند که حاکی از رشد 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. در این مدت تولید گندله، آهن اسفنجی، فولاد خام و محصولات فولادی نیز با رشد همراه شدند.

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی ایمیدرو، شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر با مجموع تولید 8 میلیون و 30 هزار تن در رتبه نخست قرارگرفت و شرکت صنعتی و معدنی چادرملو با 4میلیون و920 هزار تن، شرکت سنگ‌آهن مرکزی با تولید 2 میلیون و 860 هزار تن، شرکت سنگ‌آهن گهر زمین با 2 میلیون و470 هزار تن، شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه با تولید 2 میلیون و 180 هزار تن، شرکت اپال پارسیان سنگان با یک میلیون و 210 هزار تن و شرکت سنگ آهن سنگان با 190 هزار و 940 تن کنسانتره سنگ آهن در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش تولید سنگ آهن دانه بندی شده طی مدت مذکور میزان تولید شرکت های معدنی با 7 درصد افت نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 3میلیون و 500 هزار تن کاهش یافت. بزرگترین تولید کننده در این بخش شرکت سنگ آهن مرکزی با مجموع تولید یک میلیون و 50 هزار تن بود.

گندله پس از کنسانتره آهن بیشترین سهم را در تولید 7 ماهه نخست سال جاری با تولید 17 میلیون و 960 هزار تن و رشد 24 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به خود اختصاص داد. میزان تولید شرکت ها بدین صورت است: گل گهر با تولید6 میلیون و 130 هزار تن در رتبه نخست و فولاد مبارکه با تولید 4 میلیون و 430 هزار تن ، فولاد خوزستان با تولید 3 میلیون و 760 هزار تن، چادرملو با تولید یک میلیون و 860 هزار تن و میدکو با تولید یک میلیون و 760 هزار تن در رتبه های بعدی جای گرفتند.

رشد 11درصدی تولید آهن اسفنجی

رتبه سوم در تولید محصولات بالادستی فولاد متعلق به آهن اسفنجی بود که با میزان تولید 10 میلیون و 760 هزار تن شاهد رشد 11 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بود. بیشترین سهم تولید آهن اسفنجی متعلق به شرکت فولاد مبارکه با تولید 4 میلیون و 310 هزار تن بود.

رشد تولید شمش و محصولات فولادی

طی 7 ماهه نخست سال جاری مجموع تولید محصولات فولادی با 5 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 میلیون و 111هزار و 229 تن به ثبت رسید. همچنین فولادسازان کشور 9 میلیون و 571هزار و 871 تن شمش فولادتولید کردند که حاکی از رشد 14 درصدی نسبت به سال گذشته است.

کاهش تولیدآلومینیوم و مس

تولید آلومینیوم طی 7 ماهه نخست سال 96 با افت 3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 194هزار و 913 تن کاهش یافت.

همچنین تولید کاتد مس طی مدت مذکور با 30 درصد کاهش نسبت به سال گذشته 77هزار و 600 تن به ثبت رسید.در همین حال میزان تولید کنسانتره مس با رشد 3 درصدی به 644هزار و 160 تن افزایش یافت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد

به گفته مقامات غزه، گور‌های دسته‌جمعی که در دو بیمارستان این منطقه کشف شده و اجساد ۳۹۲ نفر در آن دفن شده بود، شواهد هولناکی از شکنجه، مثله شدن و اعدام را نشان می‌دهد و به نظر می‌رسد برخی افراد زنده به گور شده باشند.

به گزارش الجزیره، در ششمین روز متوالی حفاری برای یافتن اجساد در جنوب غزه، محمد موغیر، یکی از اعضای دفاع مدنی غزه گفت که ۱۰ تن از اجساد با دست‌های بسته شده پیدا شدند. همچنین به چند جسد لوله‌های پزشکی متصل بود که نشان می‌دهد احتمالا زنده به گور شده‌اند.

این مقام فلسطینی گفت: «ما برای تقریباً ۲۰ جسد که فکر می‌کنیم زنده به گور شده‌اند، نیاز به بررسی پزشکی قانونی داریم». 

موغیر که مدارک تصویری از بقایای اجساد کودکان را نشان می‌داد، گفت: «چرا باید در گور‌های دسته جمعی اجسادی از کودکان وجود داشته باشد؟» و افزود که شواهد نشان می‌دهد سربازان صهیونیست مرتکب «جنایت علیه بشریت» شده‌اند.

از سوی دیگر، یمن ابوسلیمان، رئیس بخش دفاع مدنی شهر «خان یونس» که بیمارستان «ناصر» در آن واقع است، گفت که سه گور دسته جمعی جداگانه در این بیمارستان پیدا شده است: یکی پشت سردخانه، یکی جلوی سردخانه و دیگری در نزدیکی ساختمان دیالیز. او گفت که از میان ۳۹۲ جسد کشف شده، فقط ۶۵ تن توسط اعضای خانواده‌شان شناسایی شدند و باقی به علت مثله شدن، شکنجه، تجزیه و مشکلات دیگر قابل شناسایی نیستند. ابوسلیمان همچنین افزود که اجساد «کنار هم چیده شده بودند» و نشانه‌هایی از اعدام هم در آنان وجود داشت.

گفتنی است، این هفته کشف یک گور دسته جمعی داخل بیمارستان ناصر در شهر خان یونس با موجی از غم و اندوه فلسطینیان مواجه شد و محکومیت سازمان ملل را در پی داشت. پس از عقب‌نشینی نیرو‌های اشغالگر از این بیمارستان در هفتم آوریل، تا کنون بیش از ۳۰۰ جسد در بیمارستان کشف شده است.

شورای حقوق بشر سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت که اجساد بیشتری در بیمارستان الشفاء شهر غزه پیدا شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • شادی دسته‌جمعی برای گل انفرادی ارونوف (عکس)
  • موفقیت‌های فولاد اکسین مرهون تلاش‌های کارگران است
  • کاخ سفید و سازمان ملل خواستار تحقیقات درباره گورهای دسته جمعی در غزه شدند
  • اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • عفو بین‌الملل: گور‌های دسته جمعی در غزه نیازمند تحقیقات مستقل است
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان