Web Analytics Made Easy - Statcounter

ده ها شرکت داخلی و خارجی از 15 کشور از 22 تا 25 آبان در دومین نمایشگاه بین المللی گوشت، فرآوردهای گوشتی و پروتینی حلال و صنایع وابسته تهران، گردهم می آیند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در این نمایشگاه جدیدترین تولیدات، صنایع و تجهیزات، ماشین آلات و خدمات در دید مخاطبان قرار می گیرد.
در نمایشگاه بین المللی گوشت، فرآوردهای گوشتی و پروتینی حلال و صنایع وابسته که تنها نمایشگاه تخصصی صنعت پروتئینی در خاورمیانه است، بیش از 120 شرکت داخلی و خارجی از اوکراین، برزیل، مغولستان، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، بلژیک، امارات متحده عربی، استرالیا،آلمان، کره جنوبی، چین، اسپانیا و هلند حضور و مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دومین نمایشگاه بین المللی گوشت، فرآوردهای گوشتی و پروتینی حلال و صنایع وابسته که در هفت هزار متر مربع و در سالن های 10، 11 ،12و13 محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد، انواع محصولات گوشتی و فرآورده های ارگانیک، انواع ادویه، نگهدارنده و افزودنی‌های مجاز ( طبیعی و شیمیایی) برای تولید محصولات خام یا فرآوری شده، ماشین‌آلات و تجهیزات فرآوری انواع محصولات پروتئینی حلال،چرخه تولید، بسته‌بندی، توزیع، انبارداری و فروش انواع محصولات پروتئینی و فرآوری شده ارائه می شود.
دومین دوره نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی محصولات پروتئینی حلال با حضور 99 غرفه‌گذار ایرانی و کشورهای خارجی در بیش از 6200 متر مربع و فضای مفیدی در حدود3 هزار مترمربع در سالن‌های 10 و 11 و E 25 نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران توسط هلدینگ تجارت فراسو برگزار می‌شود.
پیش‌بینی می‌شود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی در 4 روز از این نمایشگاه دیدن کنند.
با هماهنگی‌های انجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی تاکنون حضور هیأت‌های بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است. «میتکس» به‌عنوان محل تلاقی صنعت و محصولات، کلیه زنجیره تولید، بسته‌بندی، توزیع و فروش انواع گوشت خام دام، طیور، آبزیان و محصولات فرآوری شده پروتئینی را در بر می‌گیرد و اصلی‌ترین هدف این نمایشگاه تأمین نیاز کشورهای مسلمان به محصولات حلال به‌ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفراست .
شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فرانکفورت (Messe Frankfurt) یکی از بزرگترین مجریان نمایشگاهی جهان، در نظر دارد غرفه اطلاع‌رسانی خود را در نمایشگاه «میتکس» برپا کند.
در کنار این نمایشگاه‌ کارگاه برش‌های تخصصی انواع گوشت در روزهای اول تا سوم در سالن E‌‌25 برپا می‌شود و همچنین «میتکس» میزبان سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روش‌های پیشگیری از انتقال بیماری‌های انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآورده‌های گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیب‌زمینی در تولید فرآورده‌های گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشی‌های هوشمند جهت تشخیص کیفیت گوشت و فرآورده‌های گوشتی» در روز دوم خواهد بود.
همچنین سمینارهای «اثر رفاه دام و طیور بر کیفیت گوشت» و «مدیریت فرآیند تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های کشورهای صادرکننده» در روز سوم و 4 سمینار با عناوین «آشنایی با کاربرد HACCP در صنعت گوشت»، «بررسی کنترل کیفیت گوشت»، «تکنولوژی تولید خمیر مرغ، روش‌ها و فرآیند‌ها» و «نقش فرآورده‌های گوشتی در تغذیه ورزشکاران» در عمل فضایی منحصر به فرد به این نمایشگاه بخشیده است.
اقای مهبد رئیس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی گوشت، فرآوردهای گوشتی و پروتینی حلال و صنایع وابسته گفت : این نمایشگاه محل تلاقی صنعت و محصولات شامل انواع ماشین‌آلات، تجهیزات، فناوری و اتوماسیون و همه محصولات پروتئینی خام و فرآوری شده با تاکید بر حلال بودن آنهاست.
وی افزود: این نمایشگاه ، فرصتی ایده‌آل به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این صنعت می‌دهد تا حضوری قوی در بازارهای
زیرپوشش داشته باشند.
مهبد با بیان اینکه اصلی‌ترین هدف این دوره از نمایشگاه تامین نیاز کشورهای اسلامی به محصولات حلال به ویژه در منطقه خاورمیانه، CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر است، گفت: بسترسازی مناسب برای ترغیب سرمایه گذاران خارجی در صنایع پروتئینی کشور، جذب فناوری و دانش فنی و ماشین‌آلات نوین برای بروز کردن کارخانه ها و نیز کمک به گسترش بازارهای صادراتی برای تولیدکنندگان محصولات ایرانی دیگر اهداف برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی گوشت، فرآوردهای گوشتی و پروتینی حلال و صنایع وابسته است.
گستره تجارت صنعت حلال در دنیا 3700 میلیارد دلار است و گردش مالی تجارت محصولات غذایی حلال را در سال 2015 بیش از 900 میلیارد دلار اعلام شده است.
ارزش بازار صنعت حلال در جهان حدود چهار تریلیون دلار برآورد شده که البته در حال افزایش است.
جمعیت حدود 2 میلیارد نفری مسلمانان در بیش از 100 کشور زندگی می کنند، اما با این وجود بیش از 80 درصد محصولات حلال در کشورهای غیراسلامی تولید می شود.
به نظر می رسد برگزاری نمایشگاه هایی همچون دومین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته تهران می تواند زمینه ساز تقویت و توسعه تجارت این حوزه در کشورهای اسلامی باشد.
امروزه صنعت حلال در بسیاری از کشورها از توجه ویژه‌ای برخوردار است و از آنجایی که ایران به عنوان کشوری اسلامی، از دیرباز تولیدکننده انواع محصولات حلال بوده است ، می‌تواند یکی از تأمین کنندگان اصلی محصولات حلال در دنیا باشد.
معرفی و شناساندن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در کشورمان در این بخش، فرصت ارزشمندی برای افزایش سهم کشور از تجارت جهانی صنعت حلال محسوب می شود.
دومین نمایشگاه بین المللی گوشت ، فرآوردهای گوشتی و پروتئینی حلال و صنایع وابسته از 22 تا 25 آبان هر روز از ساعت 9 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران آماده بازدید علاقه مندان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری آنا، اصغر جهانگیر روز سه‌شنبه در نخستین نشست خبری دوره جدید سخنگویی دستگاه قضایی اظهار داشت: ابتدا از حسن اعتماد ریاست قوه قضاییه برای سپردن مسئولیت خطیر سخنگویی و از اینکه فرصت خدمتگزاری در نظام جمهوری اسلامی ایران را یافته‌ام، قدردانی می‌کنم و امیدوارم که این مهم موجبات رضایتمندی مردم که به حق رضایت خداوند است، فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این مسیر به همکاری‌ها و همراهی‌های اصحاب رسانه بیش از پیش محتاجیم و تلاش ما در این دوره این است که تصویری درست از خدمات عدلیه که خدمات نظام اسلامی است در معرض نظارت و قضاوت افکار عمومی به‌عنوان جویندگان حقیقت قرار دهیم.

وی با یاد کردن از سخنگویان ادوار گذشته از زحمات و مجاهدت‌های آنها در ادوار گذشته قدردانی کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به دو مناسبت مهم و سرنوشت ساز در کشور؛ روز کارگر و روز معلم اشاره کرد و افزود: کارگران به عنوان بازوان تولید در کشور هستند و امسال هم که رهبر انقلاب در شعار سال به نقش مشارکت مردم تاکید کردند، این نقش بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به سالروز شهادت شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، افزود: آنان که نتوانستند تفکر شهید را تاب بیاورند او را ترور کردند ‌و امروز بیش از هر زمان دیگر توجه و استفاده از اندیشه علامه شهید احساس می‌شود و باید تلاش کنیم این اندیشه به نسل جدید با روش های نوین انتقال یابد.

وی از زحمات معلمان و قشر فرهنگیان قدردانی کرد و افزود: قوه قضاییه تلاش دارد برای حفظ شأن معلمان در هر کجا که در جامعه لازم است اهتمام داشته باشد.

سخنگوی قوه قضاییه، سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام رئیس مکتب جعفری اثنی عشری را به ملت ایران به‌ویژه مراجع تقلید تسلیت گفت.

جهانگیر با اشاره به ابعاد سند تحول قضایی و تمهید برگزاری جشنواره سالانه عدالت و رسانه افزود: در این جشنواره از رسانه‌ها به عنوان ناظران بیطرف که با رصد دائمی و بررسی و ارزیابی ها به دستگاه قضایی نقد منصفانه دارند، قدردانی می‌شود.

جهانگیر با اشاره به ابلاغ سند تحول و تعالی قوه قضاییه گفت: اخیرا این سند از سوی ریاست قوه قضاییه تایید و ابلاغ شد و این سند می‌تواند حلال مشکلات باشد.

وی ادامه داد: سند تحول و تعالی قوه قضاییه رویکرد تحولی دارد که ۱۰ عنوان پیشران در این سند پیش بینی شده است و با همکاری سایر دستگاه‌های حاکمیتی و همراهی و مشارکت مردم اجرایی خواهد شد و هوشمندسازی، نظارت بر عملکرد ضابطین، رفع ساختارهای فساد زا، تقویب فعالیت رسانه‌ای قوه قضاییه از جمله مواردی است که در این سند مورد توجه قرار گرفته است.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به برخی موارد که در سند تحول قضایی برای آنها راهکار و راه‌حل پیش‌بینی شده است، افزود: فراوانی مصادیق تضییع حقوق عامه، تراکم تشکیل پرونده در دستگاه های قضایی، محدود شدن برخی از آزادی های مشروع مردم که برای فقدان قانون این اتفاق افتاده، کثرت مصادیق زیاد در تضییع حقوق ایرانیان از جمله چالش هایی است که قوه قضاییه با آن موجه است و در سند برای ان راهکارهایی پیش بینی شده است.

وی با اشاره به موضوع پیشگیری از وقوع جرم به عنوان یکی از وظایف اصلی قوه قضاییه اظهار داشت: تزلزل در روابط حقوقی اشخاص یکی از چالش هایی است که قوه قضاییه با آن مواجه است. به عنوان مثال مردم با حسن نیت یک معامله را انجام می دهند اما به علت ناآشنا بودن با الفبای حقوق منجر به ثبت شکایات در سیستم قضایی می‌شود، از این رو در سند راهکار این معضل پیش بینی شده است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: امیدواریم با اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه بتوانیم موضوعاتی همانند احیای حقوق عامه، ارتقای امنیت سرمایه گذاری، جلب مشارکت مردم به نحو شایسته جامه عمل بپوشانیم.

این نشست از طریق تلویزیون اینترنتی سیمای عدالت به نشانی https://www.aparat.com/simayeedalat/live به صورت زنده در حال پخش است.

خبر در حال تکمیل...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • اکسپو فرصتی برای توسعه
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود