Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- استاندار مرکزی گفت: برخی سوء مدیریت ها در دستگاه های دولتی موجب آسیب رساندن به صنعت و اقتصاد کشور شد و به جای آن که دست بخش خصوص را بگیریم، آن را از حرکت باز داشتیم.

به گزارش امتداد نیوز، سید علی آقازاده شامگاه شنبه در جلسه نشست انجمن نفت، گاز و پتروشیمی استان مرکزی در اراک اظهار داشت: اگر در برنامه ریزی گذشته این یارانه ای که به مردم می دهند، مستقیم سرمایه شده بود در زیرساخت های صنعت و تولید، امروز وضع صنعت و اقتصاد کشور بهتر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصوبات اتخاذ شده در اینگونه جلسات باید به نحوی باشد که هم اجرایی باشد، هم قانونی و هم اینکه در ید قدرت استان باشد. یکی از دغدغه های من در استان مرکزی این است که بتوانیم با صنعتگران و پیشکسوتان صنعت استان که کوله باری از تجربه دارند به رفع معضل و مشکلات به طور واقع بینانه بپردازیم.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: بخش بزرگی از وظیفه کاری خود را در استان مرکزی رسیدگی به موضوع تولید صنعت و اقتصاد می دانم .

آقازاده بیان کرد: شرایط اقتصاد در ایران می دانیم که شرایط مطلوبی نیست. اینکه صاحبان صنایع توانستند در چنین شرایطی با مدیریت شرکت ها را سر پا نگه دارند این یک هنر و نعمت بزرگ برای نظام جمهوری ایران است و باید همه در خدمت این دلسوزان باشند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صاحبان تعدادی از صنایع استان در این جلسه عنوان کردند که تولید و صنعت را یکی بانک ها و دیگری واردات نابوده کرده است، ولی به اعتقاد من یک عامل سوم هم وجود دارد و آن سوء مدیریت برخی دستگاه های دولتی است.

وی اظهار داشت: ۳۰درصد یارانه ها سهم صنعت بود آیا پرداخت شد؟ به جای یارانه ای که امروز مستقیم به مردم می دهیم اگر این سرمایه گذاری شده بود در همین زیرساخت های صنعت و تولید، وضعیت بهتر از آنچه امروز است، بود.

استاندار مرکزی بیان داشت: کارخانجات بزرگ دولتی که خوب کار می کردند را نتوانستیم مدیریت کنیم و آنها تبدیل شدند به کارخانه ها و کارگاه های کوچک تر و بعد هم تعطیل شدند و این ها همه در اثر ضعف مدیریت است.

آقازاده گفت: تجربه نشان داده هرچه دست بخش خصوصی را بگیریم، قوی تر و نیرومندتر می شود و می توانیم توسعه و رشد اقتصادی را شاهد باشیم این ها می تواند در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اتفاق بیفتد.

استاندار در بخش دیگر سخنان خود بیان داشت: سیاست بانک ها در ارتباط با صنعت، هم صنایع را ورشکست کرده و هم بانک ها را، این یکی از همان سوء مدیریت ها است که باید برای آن چاره اندیشی شود.

true برچسب ها : استاندار مرکزی خصوصی سازی شرکتها سید علی آقازاده واحدهای صنعتی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۹۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • فعالیت ۱۸ هزار نفر در برگزاری مرحله دوم انتخابات کرج
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی
  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی