Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@23:19:09 GMT

روزی ۳۰ دقیقه چرت بزنید!

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۶۰۱۵۴

روزی ۳۰ دقیقه چرت بزنید!

چرت زدن در طول روز می‌تواند در الگوهای خواب شبانه‌تان اختلال ایجاد کند که این در نتیجه می‌تواند به سلامت کلی‌تان صدمه وارد کند اما در طول تاریخ افراد بزرگ و معروفی مثل ادیسون، انیشتن، چرچیل، ناپلئون و خیلی‌های دیگر بوده‌اند که تحت هیچ شرایطی از چرت روزانه‌شان نمی‌گذشتند.

چطور می‌شود که چرت زدن در عین حال که چیز بدی است، توسط مشاهیر گوناگون هم به شدت انجام شود؟ خب باید گفت آنچه از چرت زدن عاید شما می‌شود به ۲ عامل بستگی دارد: شما که هستید و چطور چرت می‌زنید

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از جام جم، اگر عمل چرت زدن به طور عاقلانه و صحیح انجام شود مزایایی را برای سلامتی شما در بر خواهد داشت:

انرژی:

همانطور که انتظار می‌رود چرت زدن باعث تقویت انرژی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع اگر شما کاری دارید که به نهایت دقت و توجهتان در بازه‌های زمانی مختلف احتیاج دارد خیلی مهم است. شاید به همین دلیل باشد که خیلی از افرادی که نام بردیم هیچ جوره بیخیال چرت زدن نمی‌شوند اما با این حال اگر خیلی کوتاه و خیلی طولانی هم چرت بزنید، وقتی بیدار می‌شوید احساس خواب آلودگی و گیجی بیشتر می‌کنید، به همین دلیل باید روش مناسب را در پیش گرفته و تعادل ایجاد کنید.

استرس:

وقتی اوضاع خیلی در هم و پریشان کننده می‌شود بد نیست که به مغزتان کمی استراحت بدهید؛ به همین دلیل است که وقتی صبح‌ها بیدار می‌شوید اوضاع به نظرتان کمی آرام‌تر می‌آید، چون شب که خوابیدید و در هوشیاری نبودید ذهنتان روی مشکلات کار کرده و در واقع نوعی پردازش روانی برایتان انجام داده تا وقتی بیدار شدید بتوانید با شرایط کنار بیایید.

خلاقیت:

اگر یک چرت به اندازه‌ی کافی طولانی باشد که چرخه‌ی خواب REM کامل شود مغزتان پیوندهای جدیدی برقرار کرده و در نتیجه وقتی بیدار می‌شوید از خلاقیت بیشتری برخوردار هستید. متاسفانه چرت‌های خیلی کوتاه این ویژگی را ندارند چرا که شما برای تکمیل چرخه‌ی خواب REM به حدود ۹۰ دقیقه زمان احتیاج دارید.

تقویت خلق و خو:

اگر شما احساس خستگی کمتر، انگیزه‌های بیشتر و استرس کمتر می‌کنید، در حقیقت خلق و خویتان تقویت و بهتر شده است که این نه تنها برای خودتان، بلکه برای اطرافیانتان هم خوب است!

پس مشکل چیست؟

اگر چرت زدن این همه مزایا دارد پس مشکلش چیست؟ با اینکه چرت زدن خوب است اما اگر صحیح انجام نشود مشکلاتی که ایجاد می‌کند بیشتر از مشکلاتی که حل می‌کند، خواهد بود. بعضی از مردم برای چرت زدن طراحی نشده‌اند، اغلب به این دلیل که ساعت بدنشان آنقدر دقیق است که چرت زدن آن را به هم می‌زند؛ به علاوه چرت‌های بیش از حد طولانی یا بیش از حد کوتاه هم می‌توانند بر بی حسی و خواب ‌آلودگی فرد اضافه کنند. بنابراین برای دستیابی به مزایای چرت زدن بهتر است که آنرا بطور صحیح انجام دهیم.

چطور چرت زدن خود را بهینه‌سازی کنید؟

برای دستیابی به قدرت و اجتناب از مضرات چرت زدن، این مراحل ساده را دنبال کنید:

اگر مشکل بی‌خوابی دارید از چرت‌زدن اجتناب کنید- بهتر است تا زمانیکه الگوهای خوابتان را تحت کنترل در نیاورده‌اید چرت نزنید، فرقی نمی‌کند که چقدر خسته باشید.

به میزان درست چرت بزنید ـ ۲۰ تا ۳۰ دقیقه چرت برای تقویت سریع انرژی خوب است. ۹۰ دقیقه برای یک شارژ کامل‌تر بهتر است. هر مقداری به غیر از اینها باشد معمولاً باعث می‌شود که بیشتر کسل و بی‌حال شوید.

در یک زمان مشخص چرت بزنید ـ وقتی سر ساعت‌های مختلف بخوابید یا چرت بزنید ریتم ساعت بدنتان بهم می‌خورد و منجر به بی‌خوابی‌تان می‌شود، اما اگر یک ساعت مشخص داشته باشید می‌توانید از مزایای هر ۲ بهره ببرید.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله مصطفی محامی صبح شنبه در همایش استانی خیرین مدرسه یار ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیرین در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت، افزود: دستگاه آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد و کاری که خیرین در حوزه تعلیم و تربیت انجام می‌دهند از جهات مختلف ارزشمند است.

وی ادامه داد: انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده هست، به خصوص که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این خطه، دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی بوده و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیروهای با استعداد هست که متأسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه است.

امام جمعه زاهدان تصریح کرد: خیرین باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آن‌هاست و در این خصوص نیازمند استفاده از نیروهای توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبودهای ماست و باید در راستای آموزش نیروها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

محامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان یک استان پهناور است و بسیاری از روستاها پراکنده هستند و طبعأ ساخت مدارس در همه این نقاط امکان پذیر نیست و باید در نقاطی با تمرکز جمعیت ساخت مدارس شبانه‌روزی را دنبال کنیم که در این صورت با توجه به حضور دانش آموزان در مدارس فرصت تعلیم و تربیت بیشتر به صورت شبانه روزی وجود دارد.

کد خبر 6089702

دیگر خبرها

  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • قصه عبرت آموز یک دزد!
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • ده سال پیش در چنین روزی؛ استیون جرارد سُر خورد، رویای لیورپول بر باد رفت!
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار