Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدباقر نوبخت با تاکید بر اینکه مجموعه مدیران کشور و مدیران ستادی و اجرایی باید بتوانند با کارایی از منابع محدود استفاده کنند، گفت: باید به دنبال افزایش بهره‌وری باشیم.

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان گیلان با بیان اینکه همه استانهای کشور با مشکلاتی روبرو هستند، اظهار داشت: این حجم از مشکلات از گذشته باقی مانده است و ما باید این مشکلات را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدباقر نوبخت با تاکید بر اینکه مجموعه مدیران کشور و مدیران ستادی و اجرایی باید بتوانند با کارایی از منابع محدود استفاده کنند، گفت: باید به دنبال افزایش بهره‌وری باشیم و از رشد ۸ درصدی، ۲و نیم درصد بهروری تامین می‌شود.

نوبخت با بیان اینکه امروز منابع نفتی که در اختیار مردم و دولت قرار گرفته به نصف رسیده است، افزود: شرایط کشور هنوز هم طوری است که نتوانستیم وابستگی به نفت را کم کنیم.

وی  بر لزوم توجه به بحث سرمایه‌گذاری خارجی، مالیات‌ها تاکید کرد و گفت: مالیات از ۳۳ درصد به ۳۶ درصد افزایش یافته است و منابع داخلی ما باید به کمک منابع خارحی بیایند.

نوبخت با اشاره به نگاه خصمانه آمریکا و تاثیر آن بر سایر کشورها گفت: ما نمی‌توانیم توسعه کشور را به منابع خارجی معطوف کنیم. در کنار نفت و مالیات یک راه دیگر اوراق مالی است.

معاون رئیس جمهوراز پرداخت  ۴۰ هزار میلیارد تومان از بدهی پیمانکاران خبرداد و گفت: در بودجه سال ۹۲ کشور ۲۲ هزار میلیارد برای بخش عمرانی بود که در سال ۹۵ به ۴۲ هزار میلیارد تومان رسید.

معاون رئیس جمهوربا بیان اینکه هیچ وقت انتقاد نمایندگان مجلس را نادیده نمی‌گیرم، گفت: با کمک و همراهی مجلس، رشد و توسعه کشور محقق خواهد شد.

سخنگوی  دولت با بیان اینکه ۶۶ هزار پروژه نیمه تمام بر دست دولت مانده است،افزود: در دو هفته آینده راه آهن کرمانشاه را افتتاح می‌کنیم که به روش اوراق انجام شده است.

نوبخت ادامه داد: راه آهن همدان، ارومیه، کرمانشاه، رشت و انزلی در اولویت هستند و در جلسه‌ای که هفته گذشته برگزار شد، کریدور شمال و جنوب مورد توجه روسیه قرار گرفت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا سال آینده راه آهن را از انزلی به آستارا اتصال می‎دهیم و باید برای این کار نهضتی بین مسئولان به وجود آید.

وی گفت:  در سازمان برنامه و بودجه به همه استانها نگاه ویژه داریم و استان گیلان هم باید توسعه یابد. نباید وقتی به گیلان پولی تزریق میشود مورد اعتراض سایرین قرار بگیرد. زیرا گیلان هم جزوی از ایران است.

وی گفت: همان طور که می‌گوییم در کل کشور منابع باید به عدالت توزیع شود، انتظار داریم مسئولان هم در استان به عدالت رفتار کنند.

نوبخت افزود: بنده دو قول دادم که یکی زیر ساخت‌های استان و راه آهن استان است و دیگری طرح‌های مربوط به بخش خصوصی و دولتی است.

وی با بیان اینکه تنها چیزی که در حال حاضر وجود دارد مشکلات و کار است، اظهار داشت: ان شالله در اینده نزدیک به صورت نفر به نفر، فرمانداران حرفهای خود را بزنند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: با تمام توان کار می‌کنیم و می‌توانیم کشور را توسعه بدهیم و این قول را خواهم داد که حمایت خود را از دکتر سالاری استاندار گیلان ادامه دهم.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان، زباله سوز را نقطه پایانی بهسازی سراوان دانست و یادآور شد: در گیلان هفت پهنه پسماندی داریم که سراوان پهنه مرکزی است و می خواهیم زباله های ورودی را به صفر برسانیم که در این راستا به زباله سوز نیاز داریم.

موسی فکور امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا، با اشاره به اقدامات مثبت انجام شده در لندفیل سراوان رشت، اظهار کرد: در جریان سفر رئیس جمهور، استاندار گیلان زباله و پسماند به ویژه سراوان را به عنوان ابرچالش معرفی کرد و از همان زمان بر طبق مطالبه مردم و با دستور رئیس جمهور، ساماندهی سراوان با جدیت پیگیری شد.

وی عدم ثبات در شهرداری رشت را موجب ورود مستقیم استاندار گیلان به موضوع پسماند در آن زمان دانست و افزود: طی جلسه برگزار شده در محل لندفیل سراوان مقرر شد که بهسازی لندفیل به عنوان موضوع اساسی استان در دستور کار قرار بگیرد و لذا قرارداد لازم بسته شد و مشاور آمد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه وضعیت سراوان نسبت به سال های گذشته خیلی تغییر کرده است، تصریح کرد: در گذشته بخشدار سنگر بودم و هیچ اتفاق خاصی در سراوان نمی افتاد؛ البته جلسات پیگیری را برگزار می کردیم، اما خروجی عملیاتی و اجرایی نداشت؛ این در حالی است که از آبان ۱۴۰۱ پروژه بهسازی لندفیل سراوان را آغاز کردیم و اکنون بالای ۸۰ درصد پوشش را انجام دادیم که اتفاق بزرگی است.

فکور، استاندار گیلان را پیگیر مسئله سراوان دانست و ادامه داد: در کنار بهسازی لندفیل، به دنبال رفع مشکلات مردم منطقه در حوزه های سلامت و بهداشت هستیم.

وی با بیان اینکه استاندار گیلان جذب اعتبارات لازم را در دستور کار دارد و تا به امروز قدم های خوبی برداشته شده است، خاطرنشان کرد: قرارداد اولیه پیمانکار به اتمام رسیده و شهرداری رشت متمم قرارداد را انجام خواهد داد؛ بهسازی بخش کوچکی از این پهنه بیش از ۱۷ هکتاری باقی مانده است که نیازمند خروجی کارخانه کمپوست رشت است.

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به هماهنگی های انجام شده با معاونت اجرایی رئیس جمهور، تاکید کرد: امیدواریم مشکل خطوط پردازش کارخانه کمپوست را رفع کنیم و پردازش زباله ها را به صد درصد برسانیم؛ از زباله های ریجکتی کارخانه کمپوست که بدون بو و شیرابه است، برای بهسازی بخش های باقی مانده از لندفیل استفاده خواهیم کرد.

وی ریجکتی کارخانه کمپوست را متفاوت از زباله دانست و بیان کرد: در پروژه بهسازی لندفیل سراوان برای هدایت شیرابه ها فکر شده و لوله های خاصی را برای جمع آوری شیرابه پیش بینی کردیم که در نهایت به تصفیه خانه برده می شود.

فکور، زباله سوز را نقطه پایانی بهسازی سراوان دانست و یادآور شد: در گیلان هفت پهنه پسماندی داریم که سراوان پهنه مرکزی است و می خواهیم زباله های ورودی را به صفر برسانیم که در این راستا به زباله سوز نیاز داریم.

وی با اشاره به معطلی ۱۰ ساله زباله سوز رشت، اضافه کرد: اقدامات لازم در حوزه معاونت اجرایی رئیس جمهور انجام و مقرر شد ۲۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه و از طریق بانک رفاه به پیمانکار جهت احداث زباله سوز پرداخت و کار آغاز شود.

معاون عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه جلسات متعدد با سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و صندوق توسعه برگزار و مسیر اجرایی کار مشخص شد، گفت: پیمانکار تعیین شده قول بهره برداری از زباله سوز رشت تا دو سال آینده را داده است و امیدواریم کار را به اتمام برسانیم.

فکور رشت، لنگرود، لاهیجان، انزلی، تالش، آستارا و رودبار را هفت پهنه پسماندی استان دانست و یادآور شد: در صورت راه اندازی خطوط پردازش، شاهد کاهش ورودی زباله به محل های دفن خواهیم بود و لذا تا ۶ ماه آینده، دو خط جدید پردازش کارخانه کمپوست را راه اندازی می‌کنیم. در این صورت خروجی کارخانه کمپوست به حداقل خواهد رسید و نهایتا خاکسترهای پسماندی را به محل دفن منتقل خواهیم کرد و زباله نداریم.

وی با اشاره به اقدامات مثبت انجام گرفته در لندفیل لاهیجان، عنوان کرد: بهسازی لندفیل لاهیجان نیز در مراحل پایانی است و به دنبال راه اندازی کارخانه کمپوست و خط پردازش و تصفیه شیرابه در این پهنه هستیم و باید اعتبار لازم را جذب کنیم.

معاون عمرانی استاندار گیلان با بیان اینکه یکی از مولفه های مهم مدیریت پسماند، مدیریت تولید زباله است که مورد تاکید استاندار به شهرداران و بخشداران و دهیاران است، اظهار کرد: به دنبال فرهنگ سازی کاهش تولید زباله هستیم که خوشبختانه نسبت به گذشته این مهم محقق شده و طبق گزارش های رسیده، در حوزه تولید زباله کاهش و در بخش جمع آوری زباله های خشک افزایش داشتیم.

وی همچنین خواستار مدیریت زباله ی تر شد و بیان کرد: برخی از شهرستان ها موفق به جمع آوری زباله تر و تبدیل آن به خوراک دام شده اند که این مهم باید در سطح شهرها تعمیم پیدا کند؛ باید در کنار تفکیک زباله های خشک مانند شیشه و کاغذ و پت، به سمت مدیریت زباله هایی برویم که قابلیت بهره برداری دارند؛ در این صورت شاهد کاهش تولید زباله خواهیم بود و در نهایت زباله های ورودی به لندفیل کاهش پیدا می کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتصابات جدید در گیلان
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان